|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Gęste włosy:(
Otóż problem polega na tym, że mam dość gęste włosy, a twarz mam raczej drobną
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gęste włosy:(
Ja polecam ostre cieniowanie i grzywkę na bok.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja czasem spinam czesc wlosow do tylu mala klamerka w mini kucyczek przy rozpuszczonych wlosach, fryzura ladna wygodna i nie ma sie za duzo wlosow przy twarzy, mozesz sprobowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Grzywkę mam już zaczesaną na bok:P, a co do postu Truskawkowiosny to jakoś lepiej się czuję w rozpuszczonych włosach... Ponawiam jeszcze prośbę, żeby wkleić jakieś zdjęcia, bo fryzjerzy w moim mieście mają tendencję do obcinania włosów inaczej niż ja to sobię wyobrażam, gduy nie widzą jak mają to zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tez mam geste wlosy i zawsze porzedzam u fryzjera,tyle ze dobrego stylisty, uwazam ze on sie lepiej na tym zna, nie kazda fryzura nada sie na wlosy a gdy zdecydujesz sie na mocne ciecie a pozniej nie beda sie chcialy dobrze ukladac to nic juz nie pomoze...
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam geste wlosy i krecone.Uwazam ze cieniowanie nie jest za dobre.Sama w wakacje poszlam do fryzjera i cieniowalam.W ten dzien kiedy wrocilam od fryzjera wlosy wygladaly swietnie.Nastepnego dnia umylam wlosy, nie ulozylam ich.Nawet dobra prostownica nie pomogla, musialam znowu je nosic w tej glupiej kitce.Teraz jest juz lepiej bo mi odrosły i są zdeka dłuższe, (wtedy mialam wlosy nad ramieniem)teraz za ramienie!Nie wiem jak jest w twoim przypadku
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Możesz je kręcić tak jak Lucy Hale - ona też ma drobną twarz i dużo włosów. Sprawdź w googlach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.