|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Euro 2012 to nie tylko piłka nożna ;)
Witam was drogie koleżanki. Uważam że to jest odpowiednie miejsce na ten temat. Jak dobrze wiecie w czerwcu rusza Euro 2012. Do Polski przyjeżdżają głównie południowcy. Grecy, Hiszpanie, Chorwaci, Włosi
Otóż macie jakieś przygody związane z chłopakami z wyżej wymienionych krajów? Opowiecie coś o tym bo chciałabym skosztować czegoś egzotycznego A może wy też planujecie się zabawić podczas tego turnieju kiedy wasi mężczyźni będą zajęci piłką? Łatwo takich poderwać?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Euro 2012 to nie tylko piłka nożna ;)
Cienka prowokacja. Ale spoko, możesz się puścić z jakimś Włochem podczas gdy twój facet będzie oglądał mecz. Nikt ci nie broni
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wolę naszych jak to określiłaś "szarych chłopaczków", niż np. niektórych Greków, którzy na wakacjach podrywali mnie z koleżanką w tak żenująco denny sposób, że szkoda gadac. (chociaż fakt., sporo dziewczyn na to leciało... no jak ktoś ma niskie wymagania).
Jak dla mnie to sobie możesz przeleciec wszystkie nacje. Natomiast daruj sobie obrażanie polskich facetów. Nie moja wina, że trafiasz na samych "szaraczków". Może inni Cię nie chcą i tyle
Wiek: 23 lata Wzrost: 165 cm Waga: Było: 83 kg Jest: 75,5 kg Będzie: 58 kg Edytowane przez andzia1989r Czas edycji: 2011-12-11 o 17:59 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest straszna tandeta. Poza tym dla mnie to obrzydliwe,zaliczać kogoś tylko dlatego,że jest z innego kraju.Ja tam wolę naszych polaczków.
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie podoba się ciemna karnacja ani włosy więc również odpadam
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
ja wole blonydnów z jasną cerą.
więc ówno mnie obchodzi kogo i kiedy przelecisz... -.-" |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałaś chyba rzec: zdradzić naszych facetów ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście, każda już czeka z wywieszonym jęzorem na czerwiec planując, ilu to nie przeleci. Ogarnij się, dziewczyno.
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
wielu z nich właśnie przyjedzie aby tak ciekawie się zabawić z tymi które taką dobrą opinię na zachodzie mają, dla nich przyjazd na EURO będzie takim egzotycznym wyjazdem gdzie porozsiewają swoje nasienie na prawo i lewo, Tajlandia w ich wykonaniu już się znudziła, teraz przyszła kolej na Polskę i Ukrainę i jak widać jedną zainteresowaną już mają, tylko weź się przynajmniej odpowiednio zabezpiecz abyś nie rozsiewała chorób w naszym kraju.
Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2011-12-11 o 23:20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jestem patriotką hehe
nigdy nie podobali mi się zagraniczni, ja stanowczo za Polakami hehe ![]() oczywiście nic do nich nie mam, ale jakoś tak.. no i wiadomo, inna kultura szczególnie nie podobają mi się Latynosi, nie lubię facetów o ciemnej karnacji raczej. |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
A mi nie robi różnicy czy Polak czy zza granicy ale bez przesady -"zabawić się"?! A potem ja pracuję za granicą i się zastanawiam, skąd Polki mają taką złą opinię...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie bardzo interesuje się piłką nożną, ale to nie znaczy że nie skorzystam. Koncerty w stolicy : http://www.stadionnarodowy.org.pl/ak...wy-w-warszawie , a za trzy dni otwarcie innego stadionu, ale tutaj nie znalazłem informacji na temat tego, co organizują z okazji otwarcie... http://www.stadionbialoczerwonych.pl/
|
|
|
|
|
#13 |
|
jestę wieszczę
|
W czasie przegrywania przez naszych kolejnych rozgrywek, ja będę sączyć martini w towarzystwie koleżanek. W klubie się nie pobawię, bo pełno będzie tych wspaniałych południowców, którzy mają zbyt nachalne metody podrywu, pijanych Anglików i brzuchatych Niemców
.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
tez mysle, ze to prowokacja.
chociaz nawiasem mowiac, to ja sie wylamie na tle wczesniejszych opinii - mnie tam sie baaardzo podobaja poludniowcy. niestety jakos nie trafia do mnie ani uroda, ani, co gorsza, styl wiekszosci polskich facetow.
|
|
|
#15 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-09
|
Cytat:
o nie wiedziałam ze już 29 stycznia będą koncerty się odbywać. To może z okazji otwarcia tego drugie też coś zorganizują ![]() Widać ludzie się zebrali i chcieliby aby parę meczy było tam ustawionych - http://wiadomosci.onet.pl/kraj/manif...wiadomosc.html |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak chcesz skosztować czegoś egzotycznego to polecam ogórka rogatego o nazwie jakże pasującej do Euro....KIWANO
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Stadion jest wspaniały
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-09
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
http://euroblondynka-blondynkaoeuro2012.blogspot.com/
a propos Euro
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

Otóż macie jakieś przygody związane z chłopakami z wyżej wymienionych krajów? Opowiecie coś o tym bo chciałabym skosztować czegoś egzotycznego
A może wy też planujecie się zabawić podczas tego turnieju kiedy wasi mężczyźni będą zajęci piłką? 

.
no nic i tak damy radę, a skecz kabaretu rewlacyjny!! szkoda że tak mocno życiowy stąd zabawny