Euro 2012 to nie tylko piłka nożna ;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-10, 13:28   #1
Roksana23
Przyczajenie

Euro 2012 to nie tylko piłka nożna ;)

Witam was drogie koleżanki. Uważam że to jest odpowiednie miejsce na ten temat. Jak dobrze wiecie w czerwcu rusza Euro 2012. Do Polski przyjeżdżają głównie południowcy. Grecy, Hiszpanie, Chorwaci, Włosi Podejrzewam że będzie można się z nimi ciekawie zabawić, będzie to odskocznia od naszych szarych polskich chłopaków Otóż macie jakieś przygody związane z chłopakami z wyżej wymienionych krajów? Opowiecie coś o tym bo chciałabym skosztować czegoś egzotycznego A może wy też planujecie się zabawić podczas tego turnieju kiedy wasi mężczyźni będą zajęci piłką? Łatwo takich poderwać?
Roksana23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 17:43   #2
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Dot.: Euro 2012 to nie tylko piłka nożna ;)

Cienka prowokacja. Ale spoko, możesz się puścić z jakimś Włochem podczas gdy twój facet będzie oglądał mecz. Nikt ci nie broni
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 17:49   #3
andzia1989r
Zakorzenienie

Wolę naszych jak to określiłaś "szarych chłopaczków", niż np. niektórych Greków, którzy na wakacjach podrywali mnie z koleżanką w tak żenująco denny sposób, że szkoda gadac. (chociaż fakt., sporo dziewczyn na to leciało... no jak ktoś ma niskie wymagania).

Jak dla mnie to sobie możesz przeleciec wszystkie nacje. Natomiast daruj sobie obrażanie polskich facetów. Nie moja wina, że trafiasz na samych "szaraczków". Może inni Cię nie chcą i tyle
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg

Edytowane przez andzia1989r
Czas edycji: 2011-12-11 o 17:59
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 18:00   #4
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Wolę naszych jak to określiłaś "szarych chłopaczków", niż np. niektórych Greków, którzy na wakacjach podrywali mnie z koleżanką w tak żenująco denny sposób, że szkoda gadac. (chociaż fakt., sporo dziewczyn na to leciało... no jak ktoś ma niskie wymagania).

To jest straszna tandeta.
Poza tym dla mnie to obrzydliwe,zaliczać kogoś tylko dlatego,że jest z innego kraju.Ja tam wolę naszych polaczków.

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 18:02   #5
Melanchton
Zakorzenienie

Mnie nie podoba się ciemna karnacja ani włosy więc również odpadam
Stary 2011-12-11, 18:40   #6
findsomething
Zadomowienie

ja wole blonydnów z jasną cerą.

więc ówno mnie obchodzi kogo i kiedy przelecisz... -.-"
findsomething jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 19:16   #7
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roksana23 Pokaż wiadomość
Witam was drogie koleżanki. Uważam że to jest odpowiednie miejsce na ten temat. Jak dobrze wiecie w czerwcu rusza Euro 2012. Do Polski przyjeżdżają głównie południowcy. Grecy, Hiszpanie, Chorwaci, Włosi Podejrzewam że będzie można się z nimi ciekawie zabawić, będzie to odskocznia od naszych szarych polskich chłopaków Otóż macie jakieś przygody związane z chłopakami z wyżej wymienionych krajów? Opowiecie coś o tym bo chciałabym skosztować czegoś egzotycznego A może wy też planujecie się zabawić podczas tego turnieju kiedy wasi mężczyźni będą zajęci piłką? Łatwo takich poderwać?
zacytuję dla potomności
chciałaś chyba rzec: zdradzić naszych facetów
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 23:06   #8
Figure09
Rozeznanie

Cytat:
będzie można się z nimi ciekawie zabawić, będzie to odskocznia od naszych szarych polskich chłopaków
Chyba twoich.
Oczywiście, każda już czeka z wywieszonym jęzorem na czerwiec planując, ilu to nie przeleci.
Ogarnij się, dziewczyno.
a nawet niegrzecznie, ale nie będzie mnie oszukiwał.

Figure09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 23:19   #9
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam że będzie można się z nimi ciekawie zabawić, będzie to odskocznia od naszych szarych polskich chłopaków
wielu z nich właśnie przyjedzie aby tak ciekawie się zabawić z tymi które taką dobrą opinię na zachodzie mają, dla nich przyjazd na EURO będzie takim egzotycznym wyjazdem gdzie porozsiewają swoje nasienie na prawo i lewo, Tajlandia w ich wykonaniu już się znudziła, teraz przyszła kolej na Polskę i Ukrainę i jak widać jedną zainteresowaną już mają, tylko weź się przynajmniej odpowiednio zabezpiecz abyś nie rozsiewała chorób w naszym kraju.

Edytowane przez dominikmeller25
Czas edycji: 2011-12-11 o 23:20
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 23:31   #10
Candy_lips
Zakorzenienie

chyba jestem patriotką hehe

nigdy nie podobali mi się zagraniczni, ja stanowczo za Polakami hehe
oczywiście nic do nich nie mam, ale jakoś tak.. no i wiadomo, inna kultura
szczególnie nie podobają mi się Latynosi, nie lubię facetów o ciemnej karnacji raczej.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-12, 15:24   #11
dahira
Raczkowanie

A mi nie robi różnicy czy Polak czy zza granicy ale bez przesady -"zabawić się"?! A potem ja pracuję za granicą i się zastanawiam, skąd Polki mają taką złą opinię... A w czasie, gdy mój chłopak ogląda mecz, ja oglądam razem z nim/wychodzę gdzieś z koleżankami/czytam/słucham muzyki/ wlep sobie jakieś hobby a nie zabawiam się z innymi. To dosyć żałosne - napalać się na kogoś tylko dlatego, że jest obcokrajowcem...
dahira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-12, 23:12   #12
Raiss
Raczkowanie

Ja nie bardzo interesuje się piłką nożną, ale to nie znaczy że nie skorzystam. Koncerty w stolicy : http://www.stadionnarodowy.org.pl/ak...wy-w-warszawie , a za trzy dni otwarcie innego stadionu, ale tutaj nie znalazłem informacji na temat tego, co organizują z okazji otwarcie... http://www.stadionbialoczerwonych.pl/
Raiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-12, 23:18   #13
Bananalama
jestę wieszczę

W czasie przegrywania przez naszych kolejnych rozgrywek, ja będę sączyć martini w towarzystwie koleżanek. W klubie się nie pobawię, bo pełno będzie tych wspaniałych południowców, którzy mają zbyt nachalne metody podrywu, pijanych Anglików i brzuchatych Niemców .

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-12, 23:31   #14
MojitoLover
Zadomowienie

tez mysle, ze to prowokacja.

chociaz nawiasem mowiac, to ja sie wylamie na tle wczesniejszych opinii - mnie tam sie baaardzo podobaja poludniowcy. niestety jakos nie trafia do mnie ani uroda, ani, co gorsza, styl wiekszosci polskich facetow. wole chyba nawet skandynawow, ktorzy potrafia braki w urodzie (o ile takowe wystepuja, bo np. nigdy nie widzialam szpetnego dunczyka - wszyscy jak z wybiegu...) jakos zamaskowac przez chociazby ubior. oczywiscie nie chce generalizowac - sa mega przystojni polacy i mega brzydcy hiszpanie, ale jakos moje obserwacje wypadaja na niekorzysc rodakow.

Oh you fancy, huh?
MojitoLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 12:54   #15
Tu_pak
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez Raiss Pokaż wiadomość
Ja nie bardzo interesuje się piłką nożną, ale to nie znaczy że nie skorzystam. Koncerty w stolicy : http://www.stadionnarodowy.org.pl/ak...wy-w-warszawie , a za trzy dni otwarcie innego stadionu, ale tutaj nie znalazłem informacji na temat tego, co organizują z okazji otwarcie... http://www.stadionbialoczerwonych.pl/

o nie wiedziałam ze już 29 stycznia będą koncerty się odbywać. To może z okazji otwarcia tego drugie też coś zorganizują
Widać ludzie się zebrali i chcieliby aby parę meczy było tam ustawionych - http://wiadomosci.onet.pl/kraj/manif...wiadomosc.html
Tu_pak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-13, 16:49   #16
tipsiara
Wtajemniczenie

Jak chcesz skosztować czegoś egzotycznego to polecam ogórka rogatego o nazwie jakże pasującej do Euro....KIWANO
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-15, 22:19   #17
madziulek_1985
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez Tu_pak Pokaż wiadomość
o nie wiedziałam ze już 29 stycznia będą koncerty się odbywać. To może z okazji otwarcia tego drugie też coś zorganizują
Widać ludzie się zebrali i chcieliby aby parę meczy było tam ustawionych - http://wiadomosci.onet.pl/kraj/manif...wiadomosc.html
Wszystko ładnie, pięknie tylko oby coś z tego wyszło Stadion jest wspaniały
madziulek_1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-17, 16:29   #18
Tu_pak
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez madziulek_1985 Pokaż wiadomość
Wszystko ładnie, pięknie tylko oby coś z tego wyszło Stadion jest wspaniały
aj ale szkoda, że wirtualny no nic i tak damy radę, a skecz kabaretu rewlacyjny!! szkoda że tak mocno życiowy stąd zabawny
Tu_pak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-01, 10:08   #19
hawana2002
Raczkowanie

GG do hawana2002 Send a message via Skype™ to hawana2002

http://euroblondynka-blondynkaoeuro2012.blogspot.com/

a propos Euro
3.Visca El Barca! Zawazięta kibicka piłki nożnej i siatkówki
4. Erasmus!
5. -10kg.
hawana2002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości