|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowy Focus na Skowronkowej w Lublinie - opinie
Witam,
Czy ktoś coś wie, słyszał nt.wesel tam organizowanych, a zwłaszcza jedzenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Focus na Skowronkowej w Lublinie - opinie
Ten Focus dopiero co zaczął działalność więc będzie Ci trudno znaleźć jakiekolwiek informacje. Ja mogę się wypowiedzieć jedynie o Focusie na Kraśnickich, bo miałam tam wesele. Jeżeli w tym drugim wszystko jest na tym samym poziomie to jest to miejsce zdecydowanie warte polecenia. Jeśli interesują Cię jakieś informacje na temat tego Focusa to pytaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam pytanie - ile osób było u Was na weselu? Sala wydaje się nie za duża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My od początku byliśmy bardzo zadowoleni z Focusa, a znaleźliśmy go przypadkowo. Robiliśmy tam wesele, załatwialiśmy noclegi dla przyjezdnych gości, a drugiego dnia obiad w części restauracyjnej. Pracuje tam rewelacyjna pani menager, bardzo konkretna, wszystko powie co i jak dzięki czemu wszystko szybko i bezproblemowo zostało poustalane. My jesteśmy bardzo zadowoleni z tej współpracy i ogólnie z hotelu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
up up, jeszcze jakieś opinie?
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Pomocyyyy!!!
Czy naprawdę nikt nie był na weselu w nowym focusie? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jestesmy swiezo po weselu wlasnie w tym lokalu. Kazdy kto chcialby zorganizowac tam swoje przyjecie niech sie nie zastanawia nawet 5 min. Lokal świetny, obsluga jeszcze lepsza a jedzenie...nie moze nie smakowac. Polecam jak najbardziej!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś jeszcze mógłby wyrazić swoją opinię o Focusie na Skowronkowej jako lokalu na wesele ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja mogę wyrazić opinię tylko jako osoba, która zastanawiała się nad organizacją tam wesela. Był on na drugim miejscu zaraz po Arkadii, minusem niestety była menadżerka czy tam specjalista ds marketingu. Nie potrafiła nam odpowiedzieć na kilka prostych pytać, zdziwiona bardzo, że jesteśmy pierwsi, którzy pytamy ilu jest kelnerów na wesele 150 osobowe. Pozostałe rzeczy okej: wystrój, wyjście na ogród, menu, oferta cenowa. Ale jednak profesjonalizm Pani z Arkadii zrobił swoje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej, dzięki za opinię. A o którym miejscu konkretnie mówisz - nie kojarzę Domu Weselnego Focus??
Co do Arkadii patrzyłam, ale sala jest za duża, a ta mniejsza dla mnie odpada ![]() Edytowane przez Liana Czas edycji: 2013-07-03 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Sądzę, że evach87 chodzi o hotel Focus tylko specjalnie nazwała go "domem weselnym" dla podkreślenie tego, iż nie opisuje usług hotelowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
W takim razie jestem bardzo zmartwiona opinią. Szukam właśnie opinii przede wszystkim na temat jedzenia, bo co do wystroju sali oczywiście każdy ma inny gust - jeden woli na balowo, drugi biesiadnie itd.
Pójście do restauracji nie sprawdza się, bo serwowane dania są inne niż w menu weselnym. Najbardziej boje się, że goście będą głodni bo będzie za mało jedzenia, albo że jedzenie będzie po prostu niesmaczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Nowy Focus na Skowronkowej w Lublinie - opinie
Pytaj czy dokładają jak sie coś skończy. Mi w Arkadi powiedzieli, ze tak i z tego co słyszałam od znajomych to tak jest.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Organizowałam swoje wesele w lipcu w Hotelu Focus na Skowronkowej i bez wahania drugi raz również wybrałabym ten lokal. Miałam dość duże wesele na 220 osób obawialiśmy się, że będzie ciasno, ale przy stołach prostokątnych było super. Jedzenia bardzo dużo, nawet gorących przekąsek za dużo. Dania były smaczne, bez udziwnień, które każdy zjadł, a przekąski zimne zostały nam zapakowane na wynos. Obsługa bardzo sprawna i sympatyczna. Wokół hotelu jest dużo miejsca do spacerów. Dużym plusem była elastyczność pani menager, mieliśmy kilka udziwnień, które bez problemu zostały zaakceptowane. Sala przepiękna - lokal godny polecenia.
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Dlatego, iż jestem bardzo zadowolona z mojego wesela w Focusie, pozwolę sobie zaznaczyć jeszcze jedną rzecz. To, co mieliśmy na stole, to sami wybieraliśmy z propozycji. Skoro nie było wędlin, czy czegoś innego, zapewne tak właśnie zostało ustalone menu. Proste i smaczne jedzenie jest kolejnym ich atutem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś jeszcze mógłby wyrazić swoją opinię o organizacji wesela w nowym Focusie? W ofercie w standardowej cenie jest mniej zimnych przystawek niż w innych lokalach...podobno uzupełniają, ale martwi mnie opinia, że jedzenia jest ogólnie mało...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Byliśmy w 2 Focusach - na Skowronkowej i przy Warszawskiej i w jednym i w drugim przyłożyli się do organizacji przyjęcia. Jedzenia na stole nie było specjalnie dużo - stoły się nie uginały, ale było różnorodnie i kelnerzy donosili nowe przystawki, kiedy już znikały z talerzy. Jedyne co mi przeszkadzało (ale to na Warszawskiej) to umiejscowienie klimatyzacji nad stołami, można było zamarznąć, zwłaszcza, że oboje z narzeczonym byliśmy chorzy, brrr!
![]() Co do fotobudki - czy to prawda, że crazy focia ma takie wysokie ceny? mojej przyjaciółce powiedzieli na wesele w sierpniu kilkaset złotych więcej niż inne lubelskie fotobudki, ostatecznie wzięła inną firmę. może dlatego, że dzwoniła na początku lipca, dlatego drogo? zna ktoś? poleci? sorki za offtop, przymierzamy się z TŻ do organizacji wesela na za-dwa-lata i robimy rozeznanie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Brook Czas edycji: 2015-02-23 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Macie jakieś "świeże" opinie o Focusie na Skowronkowej? Martwię się o jedzenie, żeby goście nie byli głodni. Będę wdzięczna za każdą opinię!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.