![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Skarpetkowe Zakolanówki :)
No właśnie :
http://allegro.pl/item331119365_zako...ow_60_den.html http://allegro.pl/item325730924_soc5...yk_lolita.html http://photos02.allegro.pl/photos/or...0/73/328707341 Macie może podobne ? Do czego je nosicie - mini, szorty co po prostu schowane pod czymś dłuższym. Jakie są wasze ? Ja od siebie powiem, że posiadam szare w romby namalowane cieniutką niebieską kreską. Kupiłam na zimę bo rajtuzek nie znosze pod spodniami a marzłam wiec ze wzgledów praktycznych. Zastanawiam sie aktualnie czy można wyjśc z domu w stroju : zakolanówki + mini ?? Co sądzicie ? Jakie buty do takiego zestawu by pasowały jeżeli już tak wyjsc ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Skarpetkowe Zakolanówki :)
![]() w wisieńki z Leg Avenue - ale to pod kątem raczej wyjściowym na imprezki, chociaż jeszcze nie ubierałam i nie wiem co do nich drugie http://allegro.pl/item316317356_m_no...zaki_sexi.html do małej czarnej plus czułenka na obcasie czarne, lub do spódniczki ale co stwierdzam Polska nie jest gotowa na odważniejsze ubrania/ akceptację takowych ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak bylam w podstawowce, to mialam takie czarne zakolanowki i nosilam je najczesniej do krotkie spodniczki w szkocka krate.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No to też właśnie się tego boję..
na dodatek moja mini którą do tego widzę też taka.. hym... nie pasujaca tutaj ;/ Jest czerwona w kartkę, ma pliski na dole i szelki czarne no i sądzę że ten czerwony z szarym by fajnie wyszedł.. ale czekam na to czy ktoś tak w ogóle chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja nosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja,co prawda nosze tylko pod spodnie kiedy jest zimno ( też nie znoszę rajstop) ale sporo widuje połączeń zakolanówki+ mini i moim zdaniem nie wygląda to źle , aczkolwiek chyba bym sie nie odwazyła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
A co myślicie o połączeniu takich zakolanówek z szortami?? i np. do tego jeszcze ocieplacze nałożone, zeby zasłoniły trochę botki
![]() ![]() Bo ogólnie to bardzo mi siecoś takiego podoba-ostatnio w You can dance chyba jedna dziewczyna była tak ubrana-szorty, zakloanówki, ocieplacze i adidaski (wszystko czarne) - wyglądało super ![]() Tylko ze nie wiedziałabym jak to kolorystycznie zestawić, bo szorty mam czarne,a botki szare :/ jakie w takim razie by pasowały zakolanówki i oiceplacze??
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Mam 1 parę takich długich skarpetek z H&M na próbę.
Nosze je do długich, przylegających getrów, takich czarnych, błyszczących i to tego jakaś tuniczka, by nieco tyłek zakryła ![]() Ale nie wyobrażam sobie siebie chodzącą w takich skarpetach do spódniczek, może jeśli wszystko miałoby być utrzymane w jednym kolorze (bądź jego różnych nasyceniach)
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja bym dala na zmiane : szare buty, czarne ocieplacze, szare zakolanowki i czarne szorty
![]() ![]() No to chyba musze zaczac walczyc o odwage ![]() ![]() ![]() W ogóle cieszę sie że znalazły się osoby którym to też przypadło do gustu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
chętnie bym się odważyła na zakolankowe szaleństwo, tylko nie mam zakolanówek, a co do mini, to dzins, lub czerwona... jakie zakolanówki do dzinsowej mini będą pasować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
tez planowalam zakup tych podkolanowek do kozakow wlasnie i miniowki ale nie mialam odwagi :P mieszkam w nie duzym miescie i boje sie tych wzrokow no chyba ze na dyskoteke badz domowke to moze tak ale na dzien nie :P
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
http://stylio.pl/index.php?lngPID=12883 to jest świetne
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze, przydałoby się więcej zdjęć,bo się nakręciłam teraz
![]() Ale ja nie mam pojęcia jakie buty by pasowały do takich zakolanówek i szortów żeby to fajnie wyglądało. Bo generalnie butów mam mało, i to z reguły na nsikim obcasie. Na wysokim dysponuję praktycznie jedynie szarymi botkami-a jakoś nie wydaje mi się żeby czarne szorty, czarne zakolanówki i szare botki dobrze wyglądały :/ Doradźcie jakie buty najlepiej- jaki fason i w jakim kolorze
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja wymymyśliłam właśnie cos takiego http://www.polyvore.com/cgi/set?id=1035641 co sądzicie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Uf! Ciesze sie, że tu trafiłam!!! Absolutnie uwielbiam zakolanówki... i nie tylko ze wzgledów praktycznych, ale fakt faktem... cieplej w nich
![]() Głownie nosze do spodniczek i szortów, ale raczej z płaskimi butkami... chociaż musze przyznać, że z wysokimi wyglądają swietnie, ale jakoś nie moge sie przemoc ![]() ps. daje fot, niesmiale na poczatek ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Martini a miałabys fotkę od "dołu"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
ja swoje zakolanowki lub podkolanowki skarpetkowe w jakies fajne wzorki nosze tylko na treningi z hip hopu do spodenek 3/4 ;p A na codzien...fajnie to wyglada,ale chyba bym nie zalozyla
![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
jak bede miec chwile to tez porobie fotki
![]() mam jak narazie tylko dwie pary, jedne kryjace czarne gladkie zwykle, drugie takie grubsze z koronka i kokardka z tylu. Zakladam je do mini, sukieneczek, szortow czarnych... do rajstop cielistych lub czarnych. Uwielbiam je, namowil mnie do tego moj TZ, ktory za nimi wprost szaleje ![]() A co powiecie na polaczenie, np. czerwone lakierowane szpileczki, czarne zakolankowki, czerwona/czarna mini, i jesli czerwona mini to kontrast czarna bluzka, albo czarna mini to czerwona bluzka? Odwaznie, ale ja tam sie ludzmi nie przejmuje, szczegolnie kobiety patrza sie i przygladaja, ale powiedzialabym raczej ze z nutka zazdrosci. I nie odbierajcie tego zle, poprostu takie jest zdanie mojego TZ ktory sie przyglada im z boku ![]() Aha i marza mi sie takie np. czarne gladkie z czerwona kokardka. Albo tego typu, fantazyjne jak z mojego projektu ![]() http://www.polyvore.com/cgi/set?id=948404 http://www.polyvore.com/cgi/set?id=913317 http://www.polyvore.com/cgi/set?id=842736
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam zakolanowki
Zazwyczaj nosze je do spodniczek (zdjecia), czasami do spodni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Jakiś czas temu kupilam sobie własnie zakolanówki - juz od dawna chciałam zobaczyć jak w czymś takim wygladam bo bardzo podabają mi się w zestawach podpatrzonych na street fashion...Niestety chyba mam do nich zbyt niekształtne nogi, także jestem zmuszona używac ich tylko zima pod spodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Pomysł na...
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
te zakolanowki sa swietne!!...a ze szpilkami to miiiiodzio
![]() ![]() chetnie kupilabym sobie takie ale trzeba miec zgrabniutkie nozki a w szczegolnosci uda ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
off topic jak sie nazywaja takie rajstopy marszczone na dole jakby getry ale nie getrowe typu długie ocieplacze ale rajstopy nie moge znalezc na all
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
heh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() misia00 ja niestety nie wiem co masz na mysli, jakoś nie widzę tego z opisu A jeszcze taka sprawa ze strony technicznej : jak jest z waszymi wpijają się w nogi, mają długie ścigacze, są raczej skarpetkowe czy tj. grubsze rajstopy no i najważniejsze : jak chodzicie w nich trochę to nie zsuwają się wam w dół, pozostają na miejscu ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
misia00 trochę trudno zgadnąć jakie to :/, moze coś takiego?
http://allegro.pl/item331089895_gatt...2_melange.html
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Super pomysły
![]() Ale tak myślę, że śrdnio można niektóre dobrać no naszej pogody...podobają mi się czarne do szortów, ładnym akcentem byłaby kokardeczka ![]() Nakręciłam się ![]() Tylko, że do tego tzreba miec chyba nogi do nieba... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.