|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Olsztynianki
Pożyczę do przegrania płytę z ćwiczeniami na mięśnie brzucha z SHAPE lub inną.Zależy mi na tym bardzo ponieważ niedawno urodziłam dziecko i brzuszek jest do poprawki.Z góry dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Olsztynianki
Witaj
![]() Chętnie Ci ją użyczę (będę na dniach przegrywac koleżance to mogę od razu Tobie) Jest świetna ![]() ![]() Daj znać co Ci przygotować i umówimy się na dniach gdzieś, oki? Pozdrowionka, Dori |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Doridee!
Bardzo się ciesze na Twoją propozycję.Napewno chcę płytki z Shape ,o tamtych pozostałych nic nie wiem/nie lubię tzw.układów choreograficznych/.Jeśli możesz to napisz co to za ćwiczenia. Nie mogę sie już doczekac kiedy zacznę ćwiczyć w domu.Teraz chodzę 2 razy w tygodniu do ''PALESTRY'' Czy jest szansa że płytki będą jeszcze w tym tygodniu?Chcę zacząć kiedy zapał sięga zenitu. Pozdrawiam.Pa pa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, mam jedną zapasową przegraną płytkę na mięśnie brzucha.
Reszty niestety w tym tygodniu już nie dam rady ![]() Jeżeli byś chciała tą jedną na brzuszek to możemy się jutro po południu gdzieś umówić (ja mieszkam na Kościuszki, niedaleko Manhatanu) lub wszystkie we wtorek ![]() Fat burning (to tylko choreograficzne ćwiczenia, aerobic, nie lubię go....) natomiast TBC to choreograficzne + ćwiczenia statyczne na wszystkie mięśnie ciała - REWELACJA!!!! Ja uwielbiam te ćwiczenia a najważniejsze, że są bardzo skuteczne ![]() ![]() Daj znać co byś chciała i postaramy się jakos umówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
WITAJ!
Oczywiście że może być wtorek.Ucz się spokojnie ,trzymam kciuki za efekty. Myślę że zdecyduję się na płytkiz SHAPE I TBC. Ja mieszkam na Jarotach co do miajsca i godziny spotkania to się dostosuję. Czekam na Twoją propozycję. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No to świetnie
![]() ![]() ![]() Skuteczność ćwiczeń gwarantuje ![]() Odezwę się w poniedziałek i dogramy czas i miejsce spotkania, oki? Tymczasem zmykam do nauki... Pozdrowionka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
Doridee też bym była zainteresowana przegraniem tych płytek jeżeli jest to możliwe. Tylko że ja mieszkam w Bartoszycach, ale w najbliższym czasie zjawię sie w Olsztynie kilka razy.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oki, będę pewnie jutro je przegrywać
![]() ![]() Płytki z Shape są na DVD natpmiast TBC i FB są na VCD. Mam jeszcze fajną jogę na VCD, ale uprzedzam, że jest trudna. Jak ktoś chce to od razu też mogę skopiować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana płytkami z TBC i z Shape. Razem dwie, tak?? Czy w Shape było więcej???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]()
Do tej pory w Shape ukazały się dwie płytki z ćwiczeniami: na brzuch i na pośladki, będzie jeszcze więcej, o ile się nie mylę na ramiona i całe ciało. Musisz pilnować, żeby kupic na czas
![]() Oki, to przegram Ci te Shape'owe i TBC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Doridee!
Super ,teraz tylko czekam na wieści od Ciebie dotyczące spotkania. Pa. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, już wszystko przegrane
![]() Nic tylko odebrać i ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć..... ![]() Agawko, umówmy się po południu gdzieś na jarotach, np. koło śliwy lub H&B, Sezam. Napisz gdzie Ci pasuje i o której godzinie? mi najbardziej pasuje ok 16-17-tej. Pozdrówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Spotkajmy sie jutro o 17 przed wejściem do H&B .
Jako znak rozpoznawczy założę białe spodnie/ha ha ha teraz pełno dziewczyn w takich chodzi /. Do zobaczenia,jak cos to pisz. Hej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]()
Doridee u mnie to jeszcze troszkę potrwa ale dam ci znać kiedy zawitam do Olsztyna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, nie ma problemu
![]() Agawo, w takim razie jesteśmy umówione ![]() ![]() Do jutra! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]()
Doridee dzięki za wyrozumiałośc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Agawko, no cóż... ja też oryginalna nie będę jeżeli chodzi o ubranie - jeansy i koszulka na ramiączkach (kolor khaki). Szybciej poznasz mnie po włosach, brązowe, kręcone, długość powyżej ramion..
Jakoś się znajdziemy ![]() do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]()
Doridee w poniedziałek będe w Olsztynie. Musimy się jeszcze dogadać co, jak i kiedy
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dobrze Gosiu
![]() Daj znać o której będziesz i gdzie mozemy się spotkać. Dla mnie najbardziej pasują okolice centrum (bo tu mieszkam) lub okolice dworca (pracuję w Europa Center). Czekam na informacje i pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]()
Ok. Jak Ci będzie pasowało, bo ja wyjeżdżam z Bartoszyc po 9 rano, więc albo jak przyjadę (wysiadam na dworcu), albo po południu, bo muszę papiery na studia złożyć. A w jakich godzinach pracujesz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, w takim razie umówimy sie po południu. Będziesz wracać do domku tego samego dnia? Ja pracuję od 14.00 do 19.00, ale nie ma problemu żebym sie wyrwała na chwilę na dworzec.
Betta, czy mogę podać Ci to w poniedziałek? Bo oryginalne płytki zostawiłam w pracygdy je przegrywałam a niestety nie pamiętam jak nazywa sie ta babka. W każdym razie są to ćwiczenia z cyklu: "Chcę mieć takie...." i odpowiednio brzuch, pośladki, ramiona itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Doridee mala zmiana planów. Nie wiem ile czasu bede w Olsztynie i o której będe wracać. Przez cały czas gdzies tam będe krążyc, więc czy mogłybyśmy się umówić tak na 11???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.