|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() poradzcie co mam robic :(
Cześć Dziewczyny/ Kobiety
Edytowane przez on_zagubiony Czas edycji: 2011-11-10 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: poradzcie co mam robic :(
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;30438584]Krecic czy rozmawiac o du.pie Maryny? Moze nie odrozniasz flirtu od rozmowy?[/QUOTE]
Kręcić. rozmowa o weselu na ktory mieliśmy iść razem a ona zaprasza kolesia na nie. Umawianie się na zaciszne miejsca, umawianie sie na kawe gdy ona ma wolny dom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
na przekór do celu
|
o rany, już bronicie dziewczyny. ja sama też jestem dziewczyną, ale będąc na miejscu autora też nie podobałyby mi się częste wyjścia i powroty mojej drugiej połówki przed północą z jakimiś kolesiami.
no i dziewczyna kłamie. nie ważne nawet kim by była, dziewczyną, siostrą, mamą - kłamie i to nie jest fajne. skoro nic w tych rozmowach nie ma, to czemu się nie przyzna?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No to już jest niefajne. Już pomijam, że skoro dziewczę raz nadwyrężyło Twoje zaufanie, a do tego kłamie to radzę być czujnym. Podejrzewam, że póki co dowodów nie masz, a i dziewczyna rozmowna nie będzie (skoro już kłamie).
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
w zeszłym tygodniu pokłóciliśmy się bo ciągle wychodzi z innym. to powiedziała że już nie będzie i już z nikim nigdy nie wyjdzie a najlepiej jak wogole z domu nie bedzie wychodziła. pytam sie dlaczego nie wyjdzie z koleżanką a ona że po co... a teraz znów to samo dalej się spotyka okłamuje mnie... co mam zrobić? dać jej szanse czy skończyć to? Edytowane przez on_zagubiony Czas edycji: 2011-11-10 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;30438954]Ona jakas niepowazna jest.[/QUOTE]
Dlatego proszę Was o radę co mam zrobić? Dalej być z nią i ratować zwiazek czy odpuścić bo juz nie ma sensu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
na przekór do celu
|
teraz to już nieważne, nawet jakby tych miejsc nie było to i tak dziewczyna już przegięła.
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Jezeli moj facet zachowywalby sie tak, jak Twoja dziewczyna, zerwalabym bez wahania. Ona Cie nie szanuje i nie liczy sie z Twoim zdaniem. Umawia sie z kolesiami za Twoimi plecami, olewa to co do niej mowisz, a w dodatku klamie. Po co masz nieporzebnie cierpiec i sie denerwowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Jeśli dasz jej drugą szansę (oczywiście gdy ją zechce) to albo przestanie pisać i spotykać się z kolegami albo będzie to dobrze przed Tobą ukrywać. Pewności mieć nie będziesz niestety.
Pytanie, czy zaufasz bezgranicznie. Ja bym nie umiała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jak zaprasza innych kolesi w ustronne miejsce - to puść ją w cholere..
jak ja bym znalazła rozmowy faceta który sie umawia z koleżankami w ustronne miejsca to by jeszcze na pożegnanie w pysk dostał ![]()
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bayje, szkoda sobie rąk brudzić takim pyskiem. Nie jego wina, może laska okłamuje i tego drugiego, że jest wolna. A Ty, młody kolego, prawda jest taka, że jak się chodzi na targ (w sensie rozmowy z kolesiami), to po to aby coś kupić ![]() Miałam taką koleżankę, która z nikim nie potrafiła być. Nawiązywała jakąś znajomość i od razu szukała następnego faceta. Na moje pytania: po co? Odpowiadała, że ona nie umie być sama, ale ten obecny nie jest tym jedynym. Może trafiłeś na podobny egzemplarz.
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Jak to co masz robić?
Olać ją!!! Przecierpieć swoje po rozstaniu, ogarnąć się i zacząć budować nowy związek z jakąś inną damą. W sumie, i tak się rozstaniecie i tak (chyba, że zamierzasz spędzić resztę życia z tą dziewczyną... ale wtedy powodzenia życzę) więc teraz tylko następuje reanimacja trupa. Niestety, ludzie się nie zmieniają, a nawet jeśli to sami muszą tego chcieć, ale ja woli zmiany u twojej dziewczyny nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koledze radzę kupić kwiaty na pożegnanie i niech jęczy do następnego a zapewniam, że za jakiś czas przypomni się 'jaka to była głupia, że tak zrobiła' ![]()
![]() |
![]() |
#21 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro uważasz, że dziewczyna szuka okazji do zdrady, to co jeszcze z nią robisz? Związek bez zaufania i szczerości nie ma sensu. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Skoro Cię okłamuje, to zerwij - sytuacja jest jasna. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-11-11 o 11:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej, jak na mój babski nos to laska coś kręci i powinieneś postawić sprawę jasno. Powinieneś z nią pogadać, ale w inaczej. Konkretniej to siadacie a ty na wejściu jej mówisz, że najpierw ty mówisz a ona milczy a potem może ona mówić bo masz coś bardzo ważnego. Przedstaw jak wygląda sprawa, jak ty się z tym czujesz, co ci nie pasuje ale broń Boże nie doprowadź do awantury. I musisz wprost powiedzieć, że albo ogarnie się i zmieni chociaż trochę postępowanie albo "Żegnaj Gienia świat się zmienia"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
na przekór do celu
|
Wcale się nie zdziwię gdy po tym jak autor wątku z nią zerwie ona się ucieszy...
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta dziewczyna może ukrywać niewinne spotkania/rozmowy z kolegami, bo autor wątku jest chorobliwie zazdrosny i każde spotkanie uznaje za próbę zdradzenia go. Nie ma dowodów na to, że ona chodzi z nimi w jakieś ustronne miejsca (chyba, że ją śledzi). Albo argument, że zaprosiła kogoś na kawę mająć wolną chatę - chciała kulturalnie przy kawie z kolegą porozmawiać i miała jeszcze przyzwoitkę zapraszać? Gdyby poszli do zatłoczonego pubu to by padło, że na pewno po piwie coś robili w ciemnym zaułku. Może dziewczyna naprawdę zdradza a może ma przyjaciela zamiast przyjaciółki, możemy tylko gdybać. Bez obustronnego zaufania ten związek nie ma sensu - ona powinna mówić gdzie i z kim wychodzi (ale bez spowiadania się z każdej minuty) a on jej ufać i pozwolić mieć kolegów.
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
na przekór do celu
|
Jasne, że możemy tylko gdybać.
Nawet jeśli autor jest chorobliwie zazdrosny, to czemu dziewczyna kasuje swoje wiadomośi z kolegami, czemu go okłamuje? Skoro to są tylko pogawędki i spotkania koleżeńskie a on by jej miał tego bronić, to po co z nim jest? No i nie wiem, mam chłopaka ale nie umawiam się na nocne spotkania z kolegą. Jakby mój chłopak wychodził wieczorami z koleżanką, nie mówił po co, co robili na tym spotkaniu, to na pewno też bym ze szczęścia nie skakała. Co innego wyjście w większym gronie, albo spotkanie indywidualne o 16:00 w parku na ławce. No i bez ukrywania tych schadzek. No i wisienka na torcie - "kochanie, mam wesele w rodzinie, pójdziesz ze mną prawda?" dwa tygodnie póżniej: "wiesz co, ja jednak z kolegą pójdę. tak jakoś mi się zachciało". A z tego wszystkiego najgorsze dla mnie są kłamstwa.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.