|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Szukam kilku kosmetyków w grudniuPO PIERWSZE, NAJWAŻNIEJSZE: NAPISZ, DOPIERO JAK ZNAJDZIESZ COŚ W KTÓRYMŚ WĄTKU U MNIE. BĘDĘ WDZIĘCZNA
![]() perfumy: avon: pur blanca blush, wszystkie perfumy z 'sukienkowej' kolekcji (chętnie na spróbowanie, nawet kilka ml), absynthe lacroix szukam również w każdej ilości: stella by stella mccartney, wszelkie calvin klein (chętnie one w różnych wersjach, in2u, truth <3, beauty), burberry the beat, lola marc jacobs, naomi campbel cat deluxe, sunset, jenifer lopez live. również odpowiedniki fm ww perfum. perfumy o zapachu wanilii, czekolady, malin. kolorówka: jasne podkłady do cery mieszanej (w kamieniu, fluidy także), tusze do rzęs (dla wrażliwych oczu), róże do policzków, chłodne odcienie, szminki w odcieniach cielistych, cukierkowo różowych, czerwonych, smackersy! inne: farby do włosów - kolory rude wpadające w czerwień, rozjaśniacze (do zrobienia ombre) - kosmetyki do włosów wypadających, zniszczonych, suchych; kosmetyki do cery mieszanej, tłustej, wszelkiego rodzaju - balsamy do ciała: do cery suchej i wrażłiwej oraz te zapachowe: wanilia, czekolada, kokos, malina, mięta - żele pod prysznic: chętnie dove, różne zapachowe, peelingi, i ogólnie wszystko, co przydaje się w codziennej pielęgnacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam kilku kosmetyków w grudniu
moge odlac ci little red dress ale nie bede miala atomka
![]() mam tez wode waniliowa w watku. w watku mam kosmetyki do cery mieszanej i tlustej np. pianke do mycia twarzy matujaca z avonu i sporo probek do takiej cery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.