Oklamałam -pomocy! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-19, 21:34   #1
kassspo
Przyczajenie

Oklamałam -pomocy!

czesc mam okropny problem,w zasadzie na wlasne zyczenie chociaz wcale tego nie chcialam.Chodzi o to ze oklamalam przyjaciolke w waznej sprawie.Od paru miesiecy spotykam sie z pewnym chlopakiem ...BYl on wczesniej z pewna dziewczyna ,ktorej moje kolezanki nie trawia,nasza znajoma.Dlatego ciezko bylo mi o tym powiedziec.Ale jak z znienacka zaczela mnei pytac ,jak sei spotkalysmy czy sie z kims spotykam to zaczelam robci glupie miny i na sile wyciagac! nei byalm gotowa a juz sie poznala wiec walnelam ze spotykam sie z damianem...fakt spotyklam sie z takim w wakacje ale malo razy i daltego chyba wlasnie jego imie walnelam!pozneij wymsylilam nazwisko i miejscowosc...
I zaczelam chwile o nim gadac tak jak mowialm o tomku chlopaku z ktorym sie teraz spotykam..ze byl u mnie o 1 .pozniej wspomnialam ,ze spotykalam sie z tomkiem ale jzu to neiaktualne .jak to jest aktualne~!!! a damian to po prostu pod wplywem emocji ~!wiem ,ze to chore.ale mam wyrzyty ze ja oklamalam ,ze sie nei przyznalam do chlopaka.wiem ze to chore i zachowalm, sie okropnie.ale nie chcialam zeby to tak daleko poszlo.ona teraz podlapala to..i mysli ze jestem zakochana.Musze to odkrecoc szybko tylko jak p[rzekrecic to w nieporozumienie???;(
czuje sie fatalnie...(((((
wiem ze rto beznadziejne...co zrobilam ...ale prosze dziewczyby pomocy
kassspo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-20, 18:35   #2
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Oklamałam -pomocy!

Cytat:
Napisane przez kassspo Pokaż wiadomość
czesc mam okropny problem,w zasadzie na wlasne zyczenie chociaz wcale tego nie chcialam.Chodzi o to ze oklamalam przyjaciolke w waznej sprawie.Od paru miesiecy spotykam sie z pewnym chlopakiem ...BYl on wczesniej z pewna dziewczyna ,ktorej moje kolezanki nie trawia,nasza znajoma.Dlatego ciezko bylo mi o tym powiedziec.Ale jak z znienacka zaczela mnei pytac ,jak sei spotkalysmy czy sie z kims spotykam to zaczelam robci glupie miny i na sile wyciagac! nei byalm gotowa a juz sie poznala wiec walnelam ze spotykam sie z damianem...fakt spotyklam sie z takim w wakacje ale malo razy i daltego chyba wlasnie jego imie walnelam!pozneij wymsylilam nazwisko i miejscowosc...
I zaczelam chwile o nim gadac tak jak mowialm o tomku chlopaku z ktorym sie teraz spotykam..ze byl u mnie o 1 .pozniej wspomnialam ,ze spotykalam sie z tomkiem ale jzu to neiaktualne .jak to jest aktualne~!!! a damian to po prostu pod wplywem emocji ~!wiem ,ze to chore.ale mam wyrzyty ze ja oklamalam ,ze sie nei przyznalam do chlopaka.wiem ze to chore i zachowalm, sie okropnie.ale nie chcialam zeby to tak daleko poszlo.ona teraz podlapala to..i mysli ze jestem zakochana.Musze to odkrecoc szybko tylko jak p[rzekrecic to w nieporozumienie???;(
czuje sie fatalnie...(((((
wiem ze rto beznadziejne...co zrobilam ...ale prosze dziewczyby pomocy
dla mnie troche dziecinny problem.
facet był z dziewczyną,ktorej twoje przyjaciólki nie lubiły,ale co on ma z tym wspólnego.
czy zaraził się tą nienwiscią?
czy każdy znajomy,bliski,rodzina twej dziewczyny z automatu jest wrogiem twoich psiapsiółek?

powiedz im prawdę ,powiedz,że skłamałaś bojąc się ich reakcji.jesli obrazą się za kłamstwo to mają rację,gorzej jesli obraza się o chłopaka.jeśli tak to znaczy,że to nie są przyjaciele.
przyjaciel to jest osoba,która akceptuje ciebie i twoje wybory,to osoba,na którą możesz liczyc.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-20, 19:21   #3
brownayes
Raczkowanie

Tak powiedzieć prawdę to jedyne wyjscie.
brownayes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-20, 19:21   #4
kalincia
BAN stały

jeeezu, znowu ten Damian i Tomek! Dziewczyno, stajesz się śmieszna. Kolejny wątek o tym, kto komu co powiedział, i co ona na to i jak z tego wybrnąć. Ja pasuję.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-20, 19:28   #5
Madzialenka_21
Zadomowienie

Po co opisujesz ten sam problem w kilku wątkach? W każdym Ci napiszemy, że jesteś śmieszna i dziecinna. Oby te Tomki i Damiany tez to zauważyły.

Madzialenka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-20, 22:45   #6
brzydkie
Rozeznanie

Napisalm z tamtego konta bo na nowym nie chcialo mi wejsc i mimo ,ze wczoraj dodawalam to dopiero dzisiaj ukazal sie ten temat,a potrzebowalam rady ,wiec napisalam wczoraj z konta siostry.
Naprawde nie musicie byc zlosliwe , bo nie wierze ze nigdy nic glupiego nie powiedzialas madzialenka21!
a nie zrobilam tego celowo.

jesli obraza sie o klamstwo to maja racje...:|wlasnie boje sie ich reakcji

JESZCZE BĘDZIE PRZEPIĘKNIE, JESZCZE BEDZIE NORMALNIE.....
brzydkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 00:38   #7
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

współczuję twojej KOLEŻANCE takiej "przyjaciółki" jak ty
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 14:04   #8
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 14:13   #9
brzydkie
Rozeznanie

tez mi zart;p zbyt podkoloryzowane to jak na zart;/

JESZCZE BĘDZIE PRZEPIĘKNIE, JESZCZE BEDZIE NORMALNIE.....
brzydkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości