|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() prosze o pomoc
witam ponownie dziś ide do fryzjera ma ktoś może zdjęcia fajnych fryzurek które bedą mi pasowały dołańczam moją fotkę
Edytowane przez jolka2217 Czas edycji: 2005-06-30 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: prosze o pomoc
Nikt mi nie doradzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: prosze o pomoc
Nie ma zdjecia, wiec trudno doradzic Jolu.Jesli mozesz to dolacz zdjecie i sprobuje Ci jakos pomoc.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy
To ja
Edytowane przez jolka2217 Czas edycji: 2005-06-28 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim doradzilabym Ci blond, wydaje mi sie ze lepiej byloby Ci w tym kolorze, troche skocilabym je na dlugosci i postopniowala.Pasowalaby Ci jakas grzywka(taka ukosna do zalozenie za ucho) bo masz wysokie czolo.To wszytsko co narazie przychodzi mi na mysl. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
JA BYM SUGEROWAŁA TAK:
PRZEDE WSZYSTKIM ZASŁONIĆ CZOŁO JAKĄŚ UKOŚNĄ LUB ASYMETRYCZNĄ DELIKATNĄ GRZYWKĄ - BYLE TYLKO NIE RÓWNO ŚCIĘTĄ, CIĘŻKĄ GRZYWĄ! JA OSOBIŚCIE WIDZIŁABYM CIĘ TEŻ BARDZIEJ W KRÓTSZYCH WŁOSACH, MOCNO POCIENIOWANYCH, Z KTÓRYCH NAJDŁUŻSZA, SPODNIA WARSTWA SIĘGA MAX DO RAMION. NA ZAŁĄCZONYM ZDJĘCIU WYDAJESZ SIĘ MIEĆ PODŁUŻNĄ BUŹKĘ, A OBECNE UCZESANIE BARDZO TO PODKREŚLA. I JAKIEŚ ROZJASNIENIE KOLORKU BY SIĘ TEZ PRZYDAŁO - TYLKO BROŃ BOZE NIE NA RUDY! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez jolka2217 Czas edycji: 2005-06-30 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.