|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Styczeń ABSOLUTNIE WSZYSTKIEGO DO DOMU
WITAM WIZAŻANKI.
AKTUALNIE POSZUKUJĘ WSZYSTKIEGO DO WYPOSAŻENIA DOMU. Z racji iż w niedługo wynajmujemy z chłopakiem swój własny dom poszukuję rzeczy do wyposażenia domu, INTERESUJĄ MNIE TAKŻE TAKIE METALOWE STOJĄCE WIESZAKI JAK NP W CIUCHOLANDACH, PUDEŁKA NA PRZECHOWYWANIE DROBIAZGÓW, WIĘKSZE PUDEŁKA ITP. ZA PARAWAN ODDAM WIELE!!! poszukuję także wszystkiego do wyrobu biżu MAM MASE RZECZY POZA WĄTKIEM.... m.in. nowe SOCZEWKI MIESIĘCZNE -1,5 z nowym antybakteryjnym puzderkiem lampa UV i przeróżne gadżety do tipsów mase przeróżnych ciuszków sukienki wieczorowe r. 36, 38,40 nowy futrzany kuferek
Jeśli chcesz mieć w życiu coś, czego jeszcze nie miałeś, musisz zrobić coś czego jeszcze nie zrobiłeś.... styczniowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=849046 Edytowane przez niuniis1989 Czas edycji: 2012-01-28 o 05:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń ABSOLUTNIE WSZYSTKIEGO DO DOMU
U mnie trochę rzeczy do domu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
u mnie trochę takich rzeczy, juz wypatrzyłam kilka w zamian u Ciebie
![]()
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Napisz mi pw gdzie to mieszkanie wynajmujecie... ja mam sporo rzeczy kuchennych do oddania (nawet gratis bym oddała) ale to raczej z odbiorem osobistym....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.