|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Przyczajenie
|
francja - tignes?Cytat:
zastanawia mnie przede wszystkim jakość stoków... mamy w grupie osoby o różnych poziomach zaawansowania, mniej i bardziej wymagające, i w związku z tym mam problem z wyborem miejsca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: francja - tignes?
czesc, ja sama w Tignes nie bylam, ale moi znajomi jezdza tam czesto, to jest jeden z tych wielkich osrodkow gdzie jest iles-set km tras o roznym zroznicowaniu, choc jak ktos jest poczatkujacy to wiadomo ze dla niego to bedzie az nadto, samo Tignes jest polozone powyzej 2000m wiec raczej ze sniegiem nie ma problemu... jak dla mnie duzym plusem osrodkow we Francji jest to ze nie trzeba dojezdzac, zapinasz sie i jedziesz, ale niektorzy narzekaja na warunki dosc spartanskie (male apartamenty, w "blokach") i wysokie ceny jedzenia na stokach (w porownaniu np z wlochami)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: francja - tignes?
hej, ja bylam w zeszlym roku w tignes, za 10 dni zaplacilam ok. 1500zl (bez wyzywienia). co prawda francuskie "apartamenty" nie grzesza wielkoscia, ale skoro sie jest caly czas na stoku to komu by to przeszkadzalo ??
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.