|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
skutki kremu lirene na naczynka
kupilam krem lirene erisa : nawilzajacy krem na dzien SPF 8 CERA NACZYNKOWA. na poczatku uzywania bylam zachwycona. jednak teraz sie zalamalam
![]() ![]() ![]() ![]() PROSZE! NIECH MI KTOS POMOZE!! kupilam to cos poniewaz nie mialam kasy na nic aptecznego no i mam za swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: skutki kremu lirene na naczynka
kup sobie panthenol np altermedu , to złagodzi, woda termalna tez wskazana, a na naczynka najlepiej wit od wewnatrz i w s\postaci serum , na to filtry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaminka C oczywiscie - doustnie i w kremach [np. active C]. mozesz jeszcze [i poqinnas] łykac cos z rutyną, np rutinoskorbin. Wskazane byłoby stoaowanie dirosealu na noc [od avene] ale wtedy na dzien obowiazkowo filtr, i to nie spf 8 ale co najmniej 30 [zima tez].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mnie rowniez pozapychal. pierwszy raz cos mnie tak urzadzilo ![]() ![]() dziekuje za rady. chyba faktycznie nie ma co czekac na zakup filtrow ale jakis krem na moje dolegliwosci tez by sie przydal... bo stosowalam masc ROZEX i niedawno sie skonczyla a b.dobrze na mnie dzialala. dermatolog nie ma juz do konca roku terminow (tak jest zawsze.zawsze zima mi ta skora dokuczy) a babka jest naprawde w porownaniu z innymi cudotworca! mysle ze narazie kupie alantan bo ten co mam w domu jest przeterminowany. lezy od wiekow w tej szafce. trzeba to wkoncu uporzadkowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
U mnie takie objawy są i po aptecznych kosmetykach. Według mnie nie ma różnicy czy to apteka czy drogeria. Jedne kremy sprzedaje się w aptekach a inne w drogeriach.
A ta maść rozex to jest na receptę? Co jest w jej składzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sama musisz wypróbować jakie kosmetyki Ci służą, a jakie nie. To, że kosmetyk jest kupiony w aptece i został wyprodukowany przez jakieś Vichy czy inne Avene to wcale nie znaczy, że Ci nie zaszkodzi/nie zapcha. Liczy się jego skład. Musisz poznać składniki, które Ci szkodzą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kolezanke tez lirene uczulił, nie znam skladu ale pewnie cos felernego jest tam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
dostałam od tego kremu uczulenia, podskórne krostki, żałuje że użyłam tego kremu , ps . szajsu , nie kupujcie , lepiej zastosować coś naturalnego a nie badziewie nafaszerowane chemią. żenada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.