![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Metamorfoza Aralki
Hej Wizażanki
![]() Zakładam temat, ponieważ chciałabym coś zmienić. Sama nie wiem w sumie co, ale może Wy mi podpowiecie ![]() Po kolei: Twarz Z reguły jestem bledzioszkiem, słabo się opalam, mam cienie pod oczami. Nie mam raczej problemów z cerą. Chciałabym, żeby nabrała...hmm...no nie wiem, wyrazistości, bo wiele osób mówi, że bardzo dziecinnie wyglądam. Włosy Proste jak druty, z grzywką ![]() Ubranie Nie mam jakiegoś określonego stylu, ale lubię być ubrana na kolorowo, lubię dużo fajnych, słodkich dodatków. Jestem fanką Hello Kitty i innych japońskich gadżetów. Załączam zdjęcie i czekam na porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
A można wiedzieć ile masz latek? Bo wyglądasz na 15
![]() ja bym jednak ścięła ciut włoski, no i nie nosiłabym takiej fryzury z dwoma kitami bo to taka trochę dziecięca fryzura, jak już to jakieś warkocze, ale nie czesane z boku czy do tyłu, ale do przodu. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ![]() Poniżej fotki i rysunki - chciałam pokazać o co mi chodzi Sorki, za post pd postem, ale nie ma edytuj a ja zapomniałam dać zdjęcia. ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-26 o 16:45 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Metamorfoza Aralki
Ale jesteś ładna
![]() Ja bym na Twoim miejscu skróciła trochę wlosy i może zlikwidowała tę grzywkę i zastanowiła się nad jakąś taką w bok ![]() http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura41919.htm Zaglądnij tutaj ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jestes przesliczna, naprawde
![]() ja proponowalabym zrobic cos z wlosami, na pewno podciac troche, bo wygladaja troche smetnie, a grzywke zaczesywac na bok, na razie na probe. od czasu do czasu zakrecic wlosy na walki, aby wyszly delikatne fale, mysle, ze by Ci pasowalo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
O właśnie, znowu zacznę może na loczki kręcić. Z grzywką generalnie jest mi lepiej, na bok nie próbowałam jeszcze.
Niestety z długości nie jestem w stanie się rozstać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
podetnij jedynie koncowki, 2-3 cm, na dlugosci wiele nie stracisz, a wlosy beda wygladaly po prostu lepiej, bo teraz wygladaja na troche zaniedbane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja co jakiś czas podcinam końcówki. A mi włosy powoli rosną, a chcę zapuścić. Eh, coś za coś. Chyba lepiej jednak jak wyglądają zdrowo ![]() Jeszcze ostatnio mi trochę wypadają :/ Chyba to od noszenia ciągle kucyków. Muszę sobie kupić taki szampon na wypadające. Poproszę mamę żeby mi podcięła trochę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja też myślę, że powinnaś skrócić włoski i spróbować z grzywka na bok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I sliczna jestes, ile masz lat ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ale moja mama zawsze mi podcinała nożyczki, ma specjalistyczne.
Nie jest fryzjerką, ale zawsze równo robiła... ![]() Mam lat 15. Chciałabym także systematycznie ułożyć moją listę kosmetyków. Jakie mi polecacie? Do pielęgnacji ciała, do włosów, paznokci itp. ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-26 o 16:45 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Na początku zlikwiduj grzywkę i układaj ja na bok i podetnij troszkę włoski bo masz na końcach zniszczone .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Z tą grzywką mam wątpliwości.
Bo bez było mi fatalnie i wszyscy moi znajomi mówią, że 'zy' mi lepiej. Dzisiaj sobie podetnę końcówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
popieram dziewczyny, jestes sliczna
![]() moze sie ze mnanie zgodzicie, ale ja Cie widze w ciemniejszych wloskach troche ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś w Photoshopie sobie przyciemniałam, bo patrzyłam w jakim kolorze mi dobrze. W blondzie niezbyt. Ale w takim ciemnym kasztanie, albo w zupełnie czarnych bardzo dobrze wyglądałam. Ale to jeszcze nie teraz..., mama się nie zgodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
a wklej fotke z grzywka upieta do gory...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Podcięłam trochę końcówki dzisiaj, a podczas mycia głowy użyłam nafty kosmetycznej, odżywki do włosów do spłukania, dove summer glove odżywki i jeszcze serum na końce
![]() ![]() Na tym zdjęciu lepiej wyszłam, bo miałam zakręcone włosy. Ale generalnie chyba w grzywce mi lepiej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
a nie myślałaś by grzywkę zmienić uważam że ta jest taka ciężka... zobacz na tą uważam że by Ci pasowała... http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura35201.htm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem powinnaś skrócić włoski i troszkę je wycieniować. Będą miały formę i lepiej się będą prezentować. Do tego grzywka długa na bok, ciemniejszy kolorek włosów. Wiem, że nie chcesz obcinać i farbować włosów, ale ja naprawde tak to widzę i nie mogłam się oprzeć żeby tego nie napisać!
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo xD "Znam ten ból" ile zapuszczałaś ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Poprostu ich nigdy nie ścinałam
![]() Grzywka mi już chyba zaczyna trochę odrastać i na bok idzie :P A co byście mi proponowały z make-upem? I może prosiłabym o fotki jakichś gwiazd od których powinnam czerpać pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Aralko, jakie z Ciebie śliczne dziewczątko
![]() Miło spojrzeć na normalną 15-latkę, kóra nie robi z siebie panny lekkich obyczajów ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i teraz się waham...czy pozostać przy takiej prostszej grzywce czy spróbować zapuścić i na bok... A w luźnych warkoczykach ostatnio ciągle chodzę, tak z przodu. Jak będe mogła to cyknę fotkę, bo fajnie wyglądam, pasują mi, dzięki dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
aralko .. włosy cudnee! grzywka na boczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
a mi sie wlasnie na Tobie mega podoba taka grzywka. na bok bym nie robila na Twoim miejscu. ta jest fajna, nadaje charakteru. i wlasnie fajnie taka ciezka wyglada, kojarzy mi sie z mangami, dluuugie wlosy i geste proste grzywki mmm... sama bym takie chciala!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Grzywka cudna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Hihi, i co ja mam teraz zrobić. Może nie wiem...po prostu raz tak raz tak. Dzisiaj sobie trochę na bok wzięłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Na Twoim miejscu nie malowałabym się ... błyszczyk no i ewentualnie dobry tusz do rzęs .... w koncu masz tylko 15 lat
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.