|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jaka doradzicie fryzurke?
czesc, mozecie mi pomoc w doborze fryzurki? jakis czas temu wymyslilam ze bede zapuszczac grzywke zeby sie jej pozbyc bo od jakichs 2 lat mialam taka na bok albo na cale czolo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mała księżniczka
|
Dot.: Jaka doradzicie fryzurke?
podoba mi się twój kolorek i ewentualnie mogłabyś go pogłębić.. wydaje mi się że masz szczupłą twarz. dlatego powinnaś nosić takie "obfite fryzurki"... jeśli chciałabyś coś zrobić z kolorkiem.. to może kilka delkatnych pasemek??
![]() |
![]() |
#3 |
mała księżniczka
|
wydaje mi się że pasowałaby ci najbardziej ta fryzurka nr 2 poniżej ===>
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Masz bardzo ładne rysy i jednocześnie wysokie czoło. Najładniej będzie się prezentować mocno wycieniowana grzywka na ukos zaczynająca się b. krótko.
![]() ![]() Ps. Widziałam już gdzieś Twoje fotki. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Masz ładny kolorek włosów, ładną buźkę
![]() 1. Włosy podniesione u nasady wycieniowane, tak by fruzyra miała więcej objętości 2. Lekkie loki fale tak by powstały takie "pogniecione" włosy tzn. nieład artystyczny ![]() Coś mniej więcej jak na dołaczonych fotkach I jak by Ci się to widziało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podobają fryzurki 2 i 3 z tym nieładem artystycznym hihi Czy ktos wie jak to trzeba zrobic na główce?? Mi kiedys wyszło, ale całkowicie przypadkowo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
moj sposob na taki nieład jest nastepujacy: biore na lapki spore ilosci zelu wgniatam we wslosy i je sciskam i podnosze do góry tak jakbym ugniatala cos w rece.
Dodam ze wlosy mam z natury prosciutkie wiec ostatnio odeszlam juz od tego rytualu (zeby z tych prostych moich zrobic takie jak na zdjeciu 3 trza bylo troche czasu poswiecic) bo pani fryzjerka zafundowala mi taka fruzyra ze umyje wlosy wetre odzywke i same sie ukladaja w lekka ciekawa fryzurek, niestety nie moge sie nia pochwalic Wam bo nie mam cyfrowki ani skanera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam proste włosy jak druty... Wypróbuje Twój sposób, wielkie dzięki! Mi sie kiedys udały takie włoski, gdy sobie nieudolnie robiłam fale lokówką, a potem te niby loki wzięłam w kucyk. Po rozpuszczeniu był niezły nieład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dziekuje za odpowiedzi
![]() Przezlosliwa - fotki to pewnie widzialas juz bo byly jakis czas temu z prosba o ocene typu kolorystycznego ![]() ![]() Monia - podoba mi sie wersja nieladu na glowie, moze sproboje pobawic sie zelem ![]() Jeszcze raz dzieki za pomysly nio i komplementy...ladny kolor, ladna buzia ![]() Jakby ktos jeszcze mial pomysly to czekam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
aha i jeszcze jedna wzna rzecz zeby wam nie wyszly takie przylizane nazelowane wlosy to trzeba je roztrzepac albo jeszcze lepiej ugniatac z glowa pochylona na bok albo do dolu
a jak suczycie suszarka to koniecznie glowka w dol i od spodu suszareczka ![]() a sposob z kucykiem jest tez dobry te moje gniecione wlosy mozna tak bez wiekszej starannosci zebrac wlasnie w kitke dosc luzna i potem rozpuscic aha pracujcie na lekko wilgotnych wloskach powodzeniaaa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Moze jednak ktos zabierze glos w sprawie takiego cieniowania wlosow o jakim pisalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.