|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Facet, który zdradził, zasługuje na drugą szansę, ale u innej kobiety?????
Tak jak w temacie: Facet, który zdradził, zasługuje na drugą szansę, ale u innej kobiety???
Pokrótce opisze całą historię. Wszystko działo się rok temu. On miał dziewczynę z która był w związku od 5 lat. Ona wyjechała na cały miesiąc, jemu oczywiście się to nie podobało bo to nie była sprawa przedyskutowana tylko ona postawiła go przed faktem dokonanym. W czasie tego miesiąca on się zakumplował dobrze z naszą paczką a szczególnie ze mną i moją koleżanką. No i tak się znajomość rozwinęła że ja się zakochałam, koleżanka się zakochała no i on się zakochał - z tym, że do dnia dzisiejszego nie wiem w kom tak na prawdę. Bardzo dużo czasu spędzaliśmy ze sobą, rozmawialiśmy o wszystkim, bardzo dobrze się rozumieliśmy - facet o którym zawsze marzyłam! Podczas z jednych ze spotkań stało się chyba najgorsze co mogliśmy zrobić. Poszliśmy do łóżka - zdradził swoją dziewczynę z którą był jeszcze w związku. Nie zapanowaliśmy nad tym wszystkim co się działo między nami.... On po 2 tygodniach się z nią rozstał ale związał się z moją kumpelką, która nie wiedziała o tym co się między nami działo. Po jakimś czasie powiedziałam jej co się wydarzyło między mną a nim.. i co efekt był taki że zajęli się sobą a mnie olali.... po 2 miesiącach się rozstali.... Podobno to nie było to. Z nią nie mam kontaktu. Nie potrafię się przełamać, może dlatego, że zero zrozumienia z jej strony było. A on, On teraz się odezwał do mnie. W jakimś sensie jest dla mnie ważny (w sumie był moim pierwszym w łóżku), nie umiem związać się z innym. Zaproponował mi wspólny wyjazd na Sylwestra... z zaproszenia raczej nie skorzystam. On chce zacząć budować związek ze mną. Z tym, ze ja się boję, że on może postąpić znów tak samo. Wiem, ze wtedy to nie była tylko jego wina ale też i moja, ze stało się to co się stało, ale obawa zawsze pozostaje. Nie wiem czy umiem i czy powinnam mu na nowo zaufać....???? Podobno każdy zasługuje na druga szansę. Boje się zranienia bo On był drugim facetem, który mnie skrzywdził. Zdradził raz w życiu ale czy ostatni???
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Facet, który zdradził, zasługuje na drugą szansę, ale u innej kobiety?????
Odpuść Go sobie.
Facet mając dziewczyne flirtuje z dwoma innymi, z jedną idzie do łóżka, z drugą się wiąze.... Nie, nie zaufałabym Mu.
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet, który zdradził, zasługuje na drugą szansę, ale u innej kobiety?????
Cytat:
Hmm? Przede wszystkim jaki związek z Tobą on chce odbudować, jeżeli żadnego związku nie było? Facet szuka fajnego sylwestrowego seksu, dziewczyny na "z braku laku", a że Ciebie lubi, wie już, że mu pewnie nie odmówisz, to się zgłosił. Odpuściłabym. Jak już to jakieś luźne spotkania, ale bez deklaracji i wskakiwania od razu w związek. Generalnie jednak koleś kompletnie mi się nie widzi - jego dziewczyna wyjechała na miesiąc, a już zdradził - no sama pomyśl jak to o nim świadczy. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z Doris i Owieczką - odpuść go sobie. Gdyby mu na Tobie zależało, to przyleciałby to Ciebie w trzy sekundy, bez przerwy na koleżankę.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
koleś jest niezły...mając dziewczynę bajeruje Ciebie, a później olewa dla innej, a na koniec jednak daje Ci łaskawie szanse. Sama po trosze dałaś się skrzywdzić... i nie daj bardziej. na Twoim miejscu zerwałabym z nim kontakt i próbowała zapomnieć.
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie koles nie wart zaufania i szkoda tracic czas z takim typem.Dziewczyny dobrze pisza-jak mozna ufac komus kto zdradzil swoja kobiete(byl z nia 5lat)potem spotyka was,idzie z Toba do lozka po czym zmywa sie do koleznaki-ciekawe po co i dlaczego
i co myslisz ze jak bedzie z toba to bedzie inaczej?znowu bedzie szukal nowego obiektu,z ktorym bedzie mogl sie przespac.... pomysl jak ty bys sie czula nie miejscu zdradzanej?i czy chcialabys byc w zwiazku w ktorym brak jest szacunku i zaufania do drugiej osoby? |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
odpuść go sobie...facet skacze z kwiatka na kwiatek (tu trochę pobajeruje, tam trochę pobzyka) i chyba trwały związek to ostatnie na czym mu zależy...
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
swoją dziewczynę olał, ciebie też bo poszedł do koleżanki, teraz wraca do ciebie, bo z tamta nie wyszło - no zastanów się troszkę
|
|
#9 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki za dobitne rady! Mówicie to co moja przyjaciółka... coś w tym jest
|
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bał się, że jego dziewczyna znowu wyjedzie? Przecież tamta wyjechała zaledwie NA MIESIĄC - takie wyjazdy się zdarzają, a czasami i na kilka miesięcy (dłuższych rozstań sama nie uznaję, bez przesady) i ludzie jakoś żyją. On miesiąca nie wytrzymał - ten facet widzi tylko swojego wacka i jego dobrem się w życiu kieduje, nikogo i niczego więcej. Ty piszesz o tym miesiącu, jakby to miał być rok, czy dwa lata prawie bez kontaktu. Puknij się w czółko. Słuchaj przyjaciółki, bo widać ma więcej oleju w głowie. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-11-21 o 11:33 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie najbardziej zbulwersowal, fakt, ze facet poszedl z Toba do lozka, wiedzac, ze to Twoj pierwszy raz (no chyba, ze mu nie powiedzialas), a potem zaraz przykleil sie do Twojej kolezanki. Smutne to takie.
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
10 grudnia jestem z nim umówiona więc już chyba wiem co mu powiem... A co mi sie jeszcze przypomniało - jego dziewczyna na tym wyjeździe go zdradziła. I zaraz po tym jak się dowiedział widział sie ze mną.... może dlatego się ze mną przespał...
wcześniej tego w tym aspekcie nie analizowałam.A że pierwszy raz to wiedział. Masz rację bluebluesky smutne to takie. A ja głupia mimo tych wtedy 24 lat ;/
|
|
|
#13 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałoby się powiedzieć "facet to świnia"
ALE Widziały gały co brały Dupka się nie zmieni, od dupka się NIE OCZEKUJE NICZEGO A Ty się jeszcze zastanawiasz czy dać następną szansę?? nosz kuźwa... Ten wątek to jest istny dowód na to, że nie tylko faceci są winni. Tutaj jest na własne życzenie. Nie do pomyślenia jest dla mnie, że dziewica która ma na pewno ułożony plan co do 1 razu, nagle robi to PO KRÓTKIM czasie z jakże "wspaniałym" facetem, który tym zdradza swoją dziewczynę. No śmiech na sali hahahaha... Tragikomedia naprawdę. |
|
|
|
|
#15 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
niestety miałam tę 'przyjemność' spotkania sie z nią i o dziwo sama się przyznała do tego że go zdradziła, ale podobno chciała ratować ten związek...
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to co pogrubiłem to jego nie usprawiedliwia. Nawet jakby tak było jak piszesz to sama widzisz.. zrobił coś z Tobą nie dlatego, że mu się podobasz, nie dlatego, że coś czuje, nie dlatego, że coś z Tobą chce. Miał chcice to skorzystał a Ty straciłaś coś cennego dla pierwszego lepszego dupka. Dobrze, że nie narzekasz jaki to on dupek, bo sama nie lepsza - godząc się na taki seks. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Mów mi Rosia :)
|
Zwykle nie jestem taka stanowcza w tego typu decyzjach i zwykle jestem zwolenniczką drugiej szansy, jednak ten koleś tutaj, to ni mniej, ni więcej - burak.
![]() Zdradza, śpi z kim popadnie (sorry), mało tego - wiąże się z kim popadnie. Zero godności i zero poszanowania dla biednych, naiwnych kobietek ![]() Olej faceta, bo zrani Cię jeszcze nie raz, naprawdę. Szkoda twojego życia. |
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes pewna bo on ci to powiedzial,pseudo przyjaciolka czy z plotek wiesz? nie wiem co powiedziec... ja bym sie wstydzila i raczej braklo by mi odwagi zeby lasce w oczy spojrzec po takim czyms...(nie wazne jaka jest,ale byli ze soba 5lat) w koncu nie tylko on bral w tym udzial bo ty tez
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po co chcesz się z nim spotkać? Powiedzieć, że na żadnego Sylwestra się z nim nie wybierasz, możesz przez telefon. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem czy zauważyłeś wcześniej, ze wiem iż to nie jest tylko jego wina! więc nie narzekam jaki to on głupek. A raczej ja głupia, szkoda tylko że tak za późno.
normalnyFacet - w końcu poznałam patrzenie faceta na ta sprawę! Gracias!
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Tak owszem głuptas z Ciebie..tym bardziej, że byłaś ŚWIADOMA wszystkiego.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
po roku takie bajery wychodza...
po roku podrywa cie... a przedtem przespal sie z toba i polecial do twojej kumpeli... ksiaze z bajki wprost.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spotykaj sie z nim. Po co, on juz Ci udowodnil, ze nie jest wart zaufania. Tylko dajesz mu sanse na bawienie sie Twoimi uczuciami.
|
|
#24 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki i na pewno tak zrobię, nie będę się pchała w chore relacje, wybiorę druga opcję i wpakuję się do samolotu, zacznę spełniać moje marzenia
![]() A mam jeszcze takie pytanie bo mimo wszystko staram się optymistycznie patrzec na świat. I nie chodzi mi tutaj o JEGO przypadek tylko o każdego innego faceta, który zdradził. Czy waszym zdaniem ktoś taki jest w stanie być w związku i nie dopuścić do zdrady? Zmienić się?
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Tak, jest w stanie, bo każdy związek jest inny. Czasami nawet nie wiemy, że ludzie w poprzednich związkach byli niewierni, bo tu nie ma sie czym chwalic.
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ok zerwała z twoją koleżanką bo mu dać nie chciała, to widć ze gościu myśli tą drugą głową. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Daj sobie spokój z takim lawirantem. Już widzę jaki to on związek chce zbudować. Jedyne na co zasługuje, to kop w tyłek.
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, tacy ludzie się nie zmieniają. Kto raz zdradzi ten ma mocne predyspozycje do zdradzania po prostu. Olej. Tyle ludzi na świecie. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Konto usunięte
|
DNO MORALNE z tego chlopaka! Nie dosyc, ze zdradzil z Toba swoja dziewczyne, to jeszcze pozniej sie zlapal Twojej kolezanki, a Ciebie doszczetnie olal. I nagle, PANICZ, znowu pakuje sie w Twoje zycie z buciorami jakby juz malo syfu narobil.
Taki on szczegolny dla Ciebie, bo... PIERWSZY? I co jeszcze ma takiego oprocz tego, ze pierwszy? Bo dla mnie, z Twojego opisu, to zupelnie niedojrzaly i niehonorowy chlopak, wampir i kanalia w jednym. Na oczy radze przejrzec i tylkiem sie na niego wypiac. On juz dostal swoja szanse. Zycze madrych wyborow! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

koleś jest niezły...