|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
znamie
Witam
Mój problem stanowi znamie w intymnym miejscu ,a mianowicie na prądziu.Jest to ciemna obwódka, ma szerokość 2mm.Wiele bym dał żeby się tego pozbyć jak najszybciej ,jakąś metodą mało inwazyjną. Proszę o pomoc.Pilne. |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: znamie
Wg mnie takie znamie i jeszcze w tym miejscu moze byc bardzo sexowne, ja tam bym go nie usuwala, to taka twoja wizytowka, jesli Cię nie boli i nie ogranicza pożycia to po co je usuwac
Sama posiadam takowa plamke ale na brzuchu ponizej lini pempka i jak do tej pory to nie slyszalam zlego slowa na ten temat-moze tylko od kobiet ale to tylko to nasze chore dazenie do tego aby byc idealna. jesli osoba na ktorej Tobie zalezy nie podziela mojego zdania to zastanow sie nad tym czy warto z nia byc... bo jak nie to to znajdzie zawsze cos innego co jej nie bedize odpowiadac, pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Sama posiadam takowa plamke ale na brzuchu ponizej lini pempka i jak do tej pory to nie slyszalam zlego slowa na ten temat-moze tylko od kobiet
ale to tylko to nasze chore dazenie do tego aby byc idealna. jesli osoba na ktorej Tobie zalezy nie podziela mojego zdania to zastanow sie nad tym czy warto z nia byc... bo jak nie to to znajdzie zawsze cos innego co jej nie bedize odpowiadac, pozdrawiam
..::Nie ma innego wszechświata prócz wszechświata ludzkiego- wszechświata ludzkiej subiektywności::..