|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nietrafiony prezent dla TŻ?
Słuchajcie kochane. Dzisiaj kupiłam prezent na święta dla mojego TŻ. Jak można się domyśleć, są to perfumy. Mu podobają się zapachy playboya, jednak ja chciałam mu sprawić coś bardziej "luksusowego". Niestety chyba popełniłam błąd. Otóż kupiłam mu BVLGARI BVL NOTTE. Moja mama powiedziała, że zwariowałam, że zapach okropny. Kochane, jeśli znacie ten zapach i zapachy playboy'skie powiedzcie mi proszę, czy uważacie, że zrobiłam błąd. Bo to chyba zupełnie różne nuty zapachowe...Dziękuję za uwage
Pozdrawiam.
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietrafiony prezent dla TŻ?
Ale to się ma Jemu podobać,a nie Twojej mamie...
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
No ja wiem, wiem..tylko on ma 19 lat i mama powiedziała, że jest zbyt mocny
|
|
#4 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj chłopakowi prezent Wiesz ilu mamy tu uroczych młodzieńców pachnących killerami
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: chillie - bvlgari to klasa nie jakiś tam playboy - daj prezent, a w przyszłym roku zaserwuj coś niszowego Twój chłopak sam oceni czy woli górną czy dolną półkę czy w ogóle spod lady
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2011-12-02 o 22:53 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z Dziewczynami
![]() No i na marginesie- to piękny zapach jest
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam Kochane
Już chciałam iść zwrócić prezent widzę, że niepotrzebnie. Julie_K - mnie również on urzekł
|
|
#8 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem jeszcze kilku młodych i pięknych i młodych Kriss dobrze pisze, jak zawsze Nie żebym sie tych plejbojów czepiała ale Bvlgari to Bvlgari
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby wiedział to łohoho ![]() ale Lucho ma tż-kę i pachnie Le Male'm pomyśl o tym chillie![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widziałaś tę Luchową tż-tkę ? bo ja ni .... ale jeśli to prawda.... to musi pachnieć Le Male, bo by tż-tkę zamkli w więźniu za molestację nieletniego
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() <żart, żart>prawda jest taka, że nawet Panowie aktywnie uczestniczący w życiu tego forum nie mogą się zgodzić co jest MVP wśród zapachów dlatego trzeba próbować i podsuwać pod nos i testować i dawać do oceny, to znów pod poduszkę alebo pod choinkę alebo z jajkiem wielkanocnym, a nawet bez okazji - to się nazywa PASJA zarażać jednym słowem - zarażać bakcylem![]() no, mój to fenomen - nie idzie na nic- konserwant - taki Emckwadrat
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama pamiętam, że dostawałam zapachy nie do końca moje, ale świadomość, że bardzo się w nich podobam, powodowała, że używałam z przyjemnością.
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
A ja to co!?
![]() Ja pachne Smokiem edp,Kenzo Jungle,Angelem i innymi kilerami i jest mi z tym dobrze!![]() A Bvlgari BVL Notte jest świetnym zapachem,właśnie nim pachne
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Oj on i tak pewnie nie będzie wiedział, czy to z wyższej półki, czy spod lady
Chyba że sprawdzi w google cene albo siostry mu powiedzą, bo one się orientują w takich rzeczach
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak troche poza tematem..
już któryś raz czytam na wizażu "kupiłam prezent, ale zapach mi/mamie/komuś tam się nie podoba.. tak z ciekawości.. czemu wy/ludzie otwieracie/ją prezenty ![]() ja tam jak kupuje prezent to wole go dać oryginalnie zakapowanym, w folii itd, żeby ta osoba miała tą frajde bycia pierwszą, która go otwiera itd.. używając prezentu chociażby na testy to tak nie fajnie według mnie.. po to są testery i próbki żeby wąchać eh.. a co do wątku.. też bym mu go dała.. nie sugerowałabym się opinią mamy
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w perfumerii poprosiłam o takową, a żeby móc wąchać jak mi zabraknie mojego męzczyzny ![]() ![]()
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak mój problem nie został rozwiązany bo nadal nie wiem czemu inni tak robią
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko co z perfumami, których producent nie foliuje
|
|
|
|
|
|
#19 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. My z Grysiakeim już nie tacy młodzi, ale nadal pienkni ![]() Z młodych i pięknych to chyba tylko Teziaczek zostaje 3. Pełna zgoda, ale ja bym zanabył inny zapach Bvlgari na prezent ![]() Mnie Blv Notte nie powala. Cytat:
![]() 2. Czy to źle, że mam TŻ-tkę czy że pachnę Le Male. Niestety, ale ja pachnę marynarzem tylko z sampla ![]() Ale chyba złamię odwyk i se flaszkę kupię ![]() Ten tego, a jakbym kupił za kasę od Mikołaja to nie będzie złamania odwykowania, nie? ![]() Cytat:
Tak mam się kfalić, nie w moim stylu, ja skromny chuopina jest 3. Jeśli co jest prawdą? I czemu muszę pachnieć Le Male? I czemu M mieliby zamknąć za molestowywanie nieletniego? Czyżbyś wiedziała o M coś czego ja nie wiem? Ukradkiem molestuje jakiego gówniarza młodszego od mnie minimum 12 lat i w dodatku pachnącego marynarzem? Cytat:
Ja lubię killery, a właściwie jeden lub dwa (A*Mena i Opium), inne przy nich miękną
Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-12-03 o 16:17 |
||||
|
|
|
|
#20 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fogle nie fiem czemu ![]() 2. Nie zgadzam się, ja odnalazłem swój MVP i jednocześnie signature scent, to Platynowy Egoista |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

Pozdrawiam.

Daj chłopakowi prezent

bo ja ni .... 

i jest mi z tym dobrze!