|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bardzo dużo ejakulatu i zapach..
Hej. Miedzy mna a chlopakiem dochodzi do pieszczot, tzn "recznych". Nie piescilam jeszcze jego penisa ustami, bo na poczatku nie moglam sie przemoc, ale juz "dojrzalam" psychicznie do tego i chce wkoncu to zrobic, lecz martwi mnie jedna rzecz...
Gdy piescilam go reka, to zawsze z jego penisa wydobywa sie BARDZO DUZO EJAKULATU. Wiem ze to normalne i ze kazdy jest inny (mojemu poprzedniemu partnerowi nie lecialo tego az tak duzo). Do tego dochodzi zapach... jest BARDZO intensywny i niezbyt ladnie pachnie ![]() Nie wiem czemu tak jest. On o siebie bardzo dba, bierze kapiel po 2, 3 razy dziennie, odzywia sie dobrze, nie je tlustych, ciezkich potraw... To chyba juz jego natura.. ![]() Odrazu mowie, ze z poprzednim partnerem tak nie mialam, zapach byl "fjany" i smak tez. A co do terazniejszego mojego parntera - nie obrzydza mnie on, i mam ochote na niego, tylko ten ejakulat... jest tego naprawde duzo.. Jest wogole na to jakis sposob ? Chyba zaden inny, jak to polknac niezaleznie od smaku i ciezkego zapachu ![]() Nie wiem czy to wazne, ale znamy sie 3 lata , a mamy po 21
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.