|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Praca licencjacka Piśmiennictwo. POMOCY:)
Witam,
poszukuję ciekawych pozycji do bibliografii pracy licencjackiej na temat witamin jako przeciwutleniaczy w kosmetologii i dietetyce. Może któraś z Was natknęła się na jakieś interesujące książki, poradniki, czasopisma???.... ![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Praca licencjacka Piśmiennictwo. POMOCY:)
a może mamy jeszcze za Ciebie napisać? idź błagam Cię do biblioteki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=pffe;39928948]a może mamy jeszcze za Ciebie napisać? idź błagam Cię do biblioteki...[/
do biblioteki chodzę regularnie, pytam czy któraś z Was może ma zachomikowane jakieś ciekawe informacje, może się interesuje tym tematem albo nawet pisała podobną pracę... szukam, gdzie się da, gdybym poprzestała na samej bibliotece nie miałabym zbyt wyszukanej bibliografii, a zależy mi, żebym miała jak najwięcej źródeł, choćby po to, żebym mogła porównać je z informacjami z biblioteki.... swoją drogą, taka prośba, jeżeli nie macie nic takiego i nie możecie mi ewentualnie pomóc, to błagam, nie piszcie w ogóle, nie zależy mi na czytaniu chamskich odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
a google gryzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.