![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Brak seksu w związku
10 listopada mój chłopak zakupił sobie wymarzoną konsolę do grania. Zawsze o tym marzył i do dziś jest bardzo podniecony faktem jej posiadania. To że ja leżę obok nie robi na nim żadnego wrażenia.
12 listopada kochaliśmy się po raz ostatni... Przez tydzień nie widziałam problemu, ale mija już 11 dzień odkąd się nie kochamy a on nie interesuje się mną jako kobietą. Po tygodniu abstynencji bolało coraz bardziej z każdym dniem. Pewnie źle robię, ale nie powiedziałam mu o swoich uczuciach. Nie zrobiłam tego, bo jestem ciekawa jak długo jeszcze będzie to trwało, czekam i boli coraz bardziej. Nie umiem udawać, że jest wszystko w porządku, mam wszystko wymalowane na twarzy, on widzi, że jestem smutna, cały czas powtarza jak on mnie kocha, jaka jestem dla niego ważna, robi mi herbatkę, głaska, drapie po plecach, pyta czy wszystko w porządku, co się stało... I tyle. Dalej wraca do grania. Pewnie czuje podświadomie, że mnie zaniedbuje i chce mi wynagrodzić czułymi słówkami. Jednak te słówka nie robią na mnie wrażenia, bo silnie kontrastują z jego zachowaniem, które wskazuje jednoznacznie, że ma mnie gdzieś ![]() Jest mi bardzo źle i smutno ![]() Biorę tabletki, ale rozważam opcję odstawienia. Wiem,że jak zechce się w końcu kochać, to go odrzucę i to będzie ten moment w którym mu wszystko wygarnę. Nie po to wydaję co miesiąc 50 dych, żeby przez tyle czasu się nie kochać!! Boli to, że znalazł sobie w tych grach godne zastępstwo mnie, że jakiś przedmiot jest ważniejszy ode mnie. ![]() Co myślicie o jego zachowaniu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak seksu w związku
Ech, no typowy facet, ja myślę, że powinnaś mu wygarnąć od razu, żeby później on Ci nie wygarniał jakie to my kobiety jesteśmy dziwne, że jak nam się nie podoba to zamiast powiedzieć od razu, to kręcimy itd... Ja jestem zwolenniczką mówienia w związku wprost, żeby później delikwent nie miał wymówki "ale kochanie, ja nie wiedziałem, że Ci to przeszkadza".
Faceci to dzieci, więc z nimi trzeba postępować jak z dziećmi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Tandetna prowokacja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dlaczego tak mówicie? Nie rozumiem. Może ktoś poważnie podejść do mojego problemu?
Ja zdaję sobie sprawę, że po pewnym czasie, jak się jest ze sobą 30 lat to seks raz w miesiącu to jest często, ale my jesteśmy dopiero pół roku. Najrzadziej to kochaliśmy się minimum 2 razy w tygodniu, może dla kogoś kto jest parę lat w związku taka przerwa nie jest niczym nadzwyczajnym... Przykro mi, ale to nie znaczy, że macie traktować mnie niepoważnie. Edytowane przez ananonda191 Czas edycji: 2011-11-23 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mysle, ze musisz z nim powaznie pogadac, powiedziec co Cie boli, nie robic tylko smutnych minek :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ale co to zmieni?
wiem, że powiedzieć o tym było by najlepiej, ale teraz gdy nie mówię, widzę tylko, że tych dni jest tylko więcej. Jakbym powiedziała, na pewno powiedziałby przepraszam już ci to kochanie wynagrodzę, a ja dalej i tak bym pamiętała że przez tyle dni mnie olewał. I to nie stało się bez powodu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skoro mieszkacie razem, to chyba jestescie razem na poważnie. Ale jak to mozliwe, skoro nie potrafisz porozmawiać o tak waznych rzeczach z własnym facetem? ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Nie ogarniam, jak mozna nie widziec sensu w rozmowie z własnym facetem, gdy dzieje sie cos złego. Ale co kto lubi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Szczera rozmowa i już. Zagroź że konsola poleci przez okno, może się zmobilizuje
![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktem jest również to, jaka jestes niedojrzała i w jak dziwnym związku tkwisz, skoro z własnym chłopem rozmawiać nie chcesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
a co TY zrobiłaś, żeby pójść z nim do łóżka?
problem to byś miała, gdybyś usilnie probowała, przechadzała się w seksownej bieliźnie przed ekranem, zaczynała dwuznaczną rozmowę, lub mówiła wprost przytulając się, dotykając, całując, że masz na niego duuuuużą ochotę, a on rzucałby zdawkowym "kocham cię, ale teraz gram". teraz to ty masz problem, ale ze sobą i swoim podejściem: ani pogadać nie chcesz ("bpo misiaczek przeciez WIDZI i WIE o co mi chodzi") a pewnie jeszcze uważasz (zakładam) że to facet zawsze musi wszystko zaczynać, bo panience nie wypada. dramat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
wiem to, wiem...
jednak to, że przez tyle czasu nie było tego seksu, on tego nie insynuował... teraz jakbym zaproponowała czułabym,że on to robi z łaski, żebym się odczepiła i żeby znów mógł grać. poza tym naprawdę, on ciągle grał. Zapraszał kumpli by grali z nim, jak byliśmy sami też grał i czekał aż przyjdą. Zero intymności. Nie było więc mowy, że się rozbiorę i będę przechadzać w bieliźnie bo oni nagle się pojawiali, wparowywali do mieszkania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes naprawdę potwornie niedojrzała; ogarnij się, bo to nie tak ludzie zachowują się w poważnym związku!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
żal mi tych kobiet co piszą, że facet jak dziecko i typowy facet ( typowy facet właśnie seksiłby się jak maszyna) bo nie inicjuje seksu...
Może korona z głowy autorce nie spadnie jak sama ZAINICJUJE zbliżenie. Bo z postu wynika, że to ZAWSZE facet wychodził z inicjatywą...ba poza seksem i poza graniem znajdzie czas aby powiedzieć czułe słówka czy ucałować czy tam Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-11-23 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
No właśnie. Zainicjuj coś. Teraz wciągnął się w gierkę, ale wtedy pewnie się oderwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". Edytowane przez ojp Czas edycji: 2011-11-23 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle jakoś nie łapię analogii nowa konsola=brak seksu
![]() ![]() Dla mnie to coś a la: dlaczego przestałam jeść po zakupie nowego odkurzacza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
trochę niedojrzałe podejscie faceta, bo rozumiem ze facet to dziecko i trzeba sie z tym pogodzic, i rozumiem ze 1-2dni moglby "odsepraowac" sie calkowicie od otoczenia bo ma nowa zabawke, ale jak facet zamienia konsole za seks z kobieta to jest cos nie halo.
moj tez czasem gra w te swoje gry pilkarskie, (Bog jeden wie o co w tym chodzi ![]() więc..nie ma co sie unosic dumą, i wylaczyc mu tego xboxa, bo inaczej nie spojrzy pewnie na Ciebie ze skupieniem, i powiedziec jasno: że nie podoba Ci się to, że sprzedzasz wiecej czasu na graniu niż z Tobą, i że czujesz się odtrącona. skoro chcecie byc ze soba, to musicie mowic sobie o swoich uczuciach, co kogo boli i co trzeba zmieniac, bo od takich nieporozumieniach i niewyjasnianych kwestiach bardzo blisko do rozpadu zwiazku. Może trzeba go szturchnac zeby zobaczyl, ze to co robi nie jest ok. Faceci sa dosyc prosci, im trzeba wprost powiedziec ze TO I TO ci sie nie podoba i ma byc TAK I TAK, bo jakies miny, maski, fochy nic im nie mowią ![]()
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Oj, wiem z doświadczenia, że jeśli chodzi o niektórych facetów, to gry potrafią zabrać dużo czasu
![]() Ale żeby przez to facet stracił zianteresowanie światem realnym i swoją dziewczyną? jakoś nie chce mi się w to wierzyć ![]() Jak mój gra to po prostu go zaczepiam i tyle, nie ma co robić problemu ![]() A Ty się zachowujesz jak księżniczka i strzelasz focha ![]() Daj spokój ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
On poprostu może nie łączyć Twoich fochów z brakiem seksu, a juz na bank nie połączy tego z nową konsolą.
Zamiast się katować nie lepiej pogadać? I zamaist marudzić i czekać samemu coś zrobić? Czasem mam wrażenie,że ludzie sami "robią" sobie problemy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
tylko ze moj widzi swiat po za kompem
![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to strasznie głupie co napisałaś. Nie potrafisz rozmawiać, wolisz tłumic swoj bol, a przeciez jedna rozmowa moze zmienic wszystko. Po co sie tak katować? A czekanie az najdzie mu ochota na seks i mszcze sie odmową jest dziecinne.. Nie na tym polega zwiazek. Daleko nie zajedziesz takim zachowaniem. Dorosnij. A w ogole dnioslam wrazenie, że chcesz uprawiac seks bo szkoda ci pieniedzy na tabletki. Ile w tym ochoty, a ile pożałowania pieniedzy na tabletki? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- A probowalas sama inicjowac seks? Prowokować? Czy tylko czekasz aż sam zaczcnie?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.