|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Proszę o porade
Witam.
Chce wysłać swojemu koledze list treści, iż jest moją bratnią duszyczką, ale musimy ograniczyć kontakty, bo pragnę się odkochać. Od niedawna ma on dziewczynę, chociaż czasem wydaje mi się że mi ściemnia, bym się w końcu przed nim otworzyła. Trochę czasu to już trwa i chciałabym się pozbyć tych myśli, do tego potrzebna mi jest jego pomoc, by więcej nie pisał nie dzwonił i nie mówił tych wszystkich miłych słów. Czy to dobry pomysł, czy po prostu zerwać kontakt i nigdy więcej nie odezwać? Dodam, że jest to dobry kolega (nie przyjaciel) z którym mam fajny kontakt i chciałabym być fer wobec niego. Proszę o poradę, jakąkolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o porade
W życiu nie wysyłaj takiego listu!!!
Chcesz "się odkochać" , ogranicz kontakty i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
[1=3efd8b1245fe4f83a232542 92997c06dbde734ef_66a9707 15bfa0;31001711]Witam.
Chce wysłać swojemu koledze list treści, iż jest moją bratnią duszyczką, ale musimy ograniczyć kontakty, bo pragnę się odkochać. Od niedawna ma on dziewczynę, chociaż czasem wydaje mi się że mi ściemnia, bym się w końcu przed nim otworzyła. Trochę czasu to już trwa i chciałabym się pozbyć tych myśli, do tego potrzebna mi jest jego pomoc, by więcej nie pisał nie dzwonił i nie mówił tych wszystkich miłych słów. Czy to dobry pomysł, czy po prostu zerwać kontakt i nigdy więcej nie odezwać? Dodam, że jest to dobry kolega (nie przyjaciel) z którym mam fajny kontakt i chciałabym być fer wobec niego. Proszę o poradę, jakąkolwiek ![]() ![]() Trochę zagmatwany Twój post, ale z tego, co zrozumiałam: 1. podoba Ci się zajęty facet 2. chcesz zerwać tę znajomość Jak dla mnie, to powinnaś po prostu powiedzieć/napisać mu wprost: że nic między Wami nie będzie. Jeśli nadal będzie słał czułe smsy, to będzie tylko o nim źle świadczyć (skoro ma dziewczynę, a rwie inną). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zerwac kontakt.
Jeśli faktycznie ma dziewczynę to jakimś listem wcinasz się między wódkę i zakąskę, zupełnie niepotrzebnie. Jeśli nie ma i Ci kłamie, by Cię sprowokowac do wyznań, to sorry bardzo, ale jest totalną ofermą i strasznym frajerem, a takiego Ci za faceta nie polecam. Rada ogólna: nie lataj za kimś kto nie lata za Tobą w sposób oczywisty i zaangażowany. Szkoda czasu, a życie jest krótkie.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() plus według mnie IDIOTĄ bo uzyska zupełnie odmienny od zamierzonego efekt ![]() i ode mnie- jeśli ci zależy żeby 'coś' z nim probować, to mu powiedz: masz dziewczynę, chcę być fair wobec niej, ciebie i samej siebie- jesteś fajny, miły i sympatyczny, fajnie nam się czas spędza, podoba mi się to, ale nie mam ochoty na trójkąty ani fizycznie ani emocjonalnie, wiec na razie wolałabym ograniczyć kontakt. Facet jeśli jest na poziomie- to zrozumie i zachowa się kulturalnie. Jesli burak- będzie cię nadal zasypywał smsami i pogrywał na dwa fronty, a takim panom się daje kopa w doopę i ucina kontakt całkowicie
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
La'Mbria
bardzo dziękuję, ładnie to ujęłaś Bardzo wiele nas łączy i nie rozumiem go wcale, ale cóż... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.