|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Sukienka na 100dniówkę - jakie dodatki
Z racji tego, że jestem totalnym bezguściem jeśli chodzi o dobieranie rzeczy tak by stanowiły jakąś normalną całość
zwracam się do Was z pomocą ![]() Póki co nie mam żadnej koncepcji. Mam nadzieję, że coś mi podpowiecie PS. Sukienka ma nieco cieplejszy odcień niż na zdjęciu. Edytowane przez burrito_ Czas edycji: 2012-11-12 o 23:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka na 100dniówkę - jakie dodatki
hmm szerze to ta sukienka szału nie robi, jest też mało praktyczna, nie możesz znaleźć nic innego?
bez ramiączek-bedzie sie zsuwać podczas Tańca mini-będzie się podwijać jw. kwiatek jest brzydki ale jeśli juz musisz ją założyć to odpruj tego kwiatka, jest tandetny, załóż czarne szpilki gładkie lub nude, dodatki srebrne - klasyka
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. taka mini to ona nie jest. nie mam 1,75 żeby każda sukienka w rozmiarze 36 zakrywała mi ledwie tyłek ![]() 3. kwiatek odpina się. nie wiem czego jeszcze tego nie zrobiłam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
niestety zgadzam się z poprzedniczką. sam kolor nie jest ani jasny ani ciemny, nic ciekawego nie można do niego dobrać. myślę, że nawet szpilki nude nie wyglądałyby tu dobrze. no i niestety, bedziesz się z nią męczyć, bo będzie ci się zsuwać i podwijać jednocześnie (koleżanka mojej siostry miała tego typu sukienkę na jakiejś imprezie, to przesiedziała całą, bo nie mogła się praktycznie ruszyć, żeby nie było jej widać stanika albo kreski od rajstop).
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W takich sukienkach jest mi wygodnie i dlatego ją kupiłam. Czarnej nie kupiłam bo wyszczupla, jasnych nie lubię. Zresztą nie pytałam się o zdanie nt. sukienki
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
proponuję czarno-srebrne dodatki,tak będzie najbezpieczniej.
Również ja mam prośbę jak koleżanka, doradźcie mi jakieś dodatki do sukienki,która jest w załączniku ![]()
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lubię taką długość sukienek/ spódniczek, lecz szczerze poradziłam Ci ze może być Tobie niewygodnie w tej sukience z racji długości, tak jak pisałam czarne buty i srebrne dodatki, coś większego na szyję, i powinno być ok
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

zwracam się do Was z pomocą