|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
sukienko-tunika doradzcie mi:)
witam
doradzcie mi dziewczyny czy w tej sukience moja figura bedzie wygladac w miare ![]() otoz mam duze piersi i wystajacy brzuszek , reszta ok " ![]() http://moda.allegro.pl/promocja-jesi...953281826.html
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: sukienko-tunika doradzcie mi:)
Moim zdaniem bedziesz wyglądac potężniej na górze.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moglabys mi doradzic w jakiej wygladalabym dobrze??
znalazlam jezcze takie: http://moda.allegro.pl/sukienka-tuni...975508447.html http://moda.allegro.pl/sukienka-tuni...975507134.html ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- i jezcze mialam napisac, ze hmm przez to ze u gory nietoperz to wydaje mi sie ze zakryje brzuch i duze piersi bo jak zaloze cos obcisle to bedzie widac wszytsko kazde zwalki... ta sukienka kopertowa co wyslalalm link wydaje mi sie ze jest ciut za dluga nie dosc ze bedzie obcisla to dluga bede w ogole wygladac chyba zle w niej mimo, ze dekolt ma dobry V hmm a tamta druga ma jakies kieszenie na biodrach moze to pogrubiac hmm
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
1 sukienka jest raczej krotka, wiec tylko dla zgrabnych nóg
![]() Edytowane przez Madchen_ Czas edycji: 2011-12-05 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hmm sukienka ma 86cm dlugosci wiec krotka napewno nie jest. jelsi chodzi o nogi to akurat mam zgrabne pupe tez, rece tez nie sa jakies grube. jedynie piersi - miseczka E i brzuch troszke faldek sie zebralo;/ a co do dekoltow V kupilam kkiedys taka sukienke wlasnie bo wszyscy doradzali i mialam ja ra zna sobie cos okropnego jak w niej wygladam nie wiem czego ale porazka cycki wygladaja jak balony w niej i po drugie jest za dluga ma prawie metr cala...nigdy takiej nie ku;pie wiecj i miala odciecie tez pod biustem ...neistety nic nie pomoglo wygladlama gorzej niz zle. hmm wiec doradzcie mi dziewczyny mniej wiecej jaki fason...??
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o długosc sukienki, to faktycznie, może na Ciebie nie bd zbyt krotka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a no to tak
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
http://moda.allegro.pl/sukienka-tuni...975508447.html
ten fason bd odpowiedni do twojej figury
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wiesz co ogladalam ja
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja nie rozumiem czemu wszyscy doradzaja dziewczyna z wiekszym brzuszkiem sukienki odcinane pod biustem? Ja mam ten sam problem, duzy brzuch choc nogi szczuplutkie i po latach eksperymentow dochodze do wniosku ze sukienki z odcinanym biustem jeszcze powiekszaja moj brzuch bo wygladam w nich jak w 7 mies ciazy. Dobrze za to robia dobrze dopasowane spodnice olowkowe i kloszowane - w tych kloszowanych brzucha nie widac - co sie zas tyczy sukienek to hmm mam jedna sukienke w ktorej wygladam dobrze - luzna troszke (nie opinajaca) olowkowa - reszte mam wlasnie odcinanych pod biustem i moge w nich wyjsc tylko zakladajac pod spod opinajace mega galoty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jeżeli masz ładną wąską talię to powinnaś nosić sukienki odcinane w talii a nie pod biustem.
co do 1 sukienki -jest obcisła na dole to na pewno uwydatni brzuch, z kolei rękawy "nietoperze" powiekszą dodatkowo górę. wg mnie dekolty "V" są dobre do dużego biustu o ile nie sa głębokie -żeby nie było widać "rowka" i połowy piersi (no chyba, że to randka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a jak nie lubisz dekoltow V to zakladaj jakies wisiorki to podobno dziala tak samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kica- nie mam wcale talii(moim zdaniem) ja sie nie znam;d ale wydaje mi sie , ze moge zalozyc szeroki pasek jak na jednym zdjeciu tej tuniki i moze bedzie ok i w tym miejsciu wlansie gdzie sie konczy szeroki material, a zaczyna obcisly zeby nie bylo ''brzuszka''widac.. a jelsi chodzi w ogole o bluzki nietoperze, to mam taka tunike tylko z krotkim rekawem czarna i wygladam w niej calkiem okej
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.