|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
studniówka
Witam
niedługo mam studniówkę i idę na nią z kolegą przyjaciółki znam go z opowieści i raz się spotkalismy wydaje się być miłym sympatycznym chłopakiem. Mój problem tkwi w tym że to będzie moja pierwsza impreza z os. tow i kompletnie nie wiem jak się zachować Dodam że w klasie wszystkich bardzo ciekawi z kim to ja mogę iść??? Chciałabym dobrze się bawić i nie ukrywam, że też pokazać co niektórym koleżanką, że ja też mogę mieć kolegę. Proszę o jakieś rady jak dobrze się bawiąc mogę przeżyć tą studniówkę? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówka
Cytat:
ja akurat byłam z kolegą ale znałam go już dość długo.No ale jak chcesz iść z kolegą tym akurat to żebyś się dobrze bawiła radzę Ci się z nim spotkać jeszcze chociaż 2,3 razy przed studniówką żebyście w ogóle mieli tam o czym rozmawiać. A że z osobą towarzyszącą to po prostu parę razy z nim zatańczysz, porozmawiasz, będziesz koło niego siedzieć, ładnie uśmiechać się do zdjęć i tańczyć poloneza poza tym pewnie będziesz bawić się z resztą klasy a chłopaka wypadałoby żebyś na całą noc nie zostawiała samego i przedstawiła go innym..i to chyba wszystko
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej zachowywać sie naturalnie, nikogo nie udawac
nastawic sie na dobra zabawe na studniowce nie ma nic szczegolnego [no moze oprocz tego, ze wszyscy elegancko wygladaja] - rozmawiasz z ludzmi, tanczysz, ew. pijesz alkohol [byle z umiarem] a wlasnie - wiesz jak wyglada stosunek partnera do %? zeby nie narobil Ci wstydu przy znajomych i nauczycielach
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pytają z kim idziesz, to co za problem odpowiedzieć, że z kolegą?!
A jak się zachowywać? Gadać, tańczyć, dyskutować, dobrze się bawić! |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
maryanna dobrze radzi. Spotkaj się z nim przed, idźcie na jakąs dyskoteke czy inny potańc, zobaczysz jak się potrafi bawić, jak Ci się z nim tańczy, ile pije. Jeżeli jest wesoły, będziecie mieć o czym rozmawiać to powinnaś dobrze się bawic
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez radze spotkac sie z nim przed studniowka.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Nie będziesz tam tylko z nim, ale z całą klasą więc będziecie bawić się ze wszystkimi. A najlepiej spotkaj się z tym chłopakiem jeszcze kilka razy przed zabawą, żebyś wiedziała coś o nim
![]() Mnie też zawsze bawiło, jak ktoś szukał sobie kolegi na siłę. Pamiętam, jak moja koleżanka stwierdziła, że ona to chciałaby mieć chłopaka. "Może nawet mnie bić, ale byleby był " |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
przede wszystkim wcześniej się z nim spotkaj - najlepiej z tą waszą wspólną koleżanką i z kimś jeszcze. Lepiej się poznacie i nie będzie to randka bo przecież on idzie z Tobą koleżeńsko. W klasie mów że idziesz z kolegą. Zagrasz na nosie koleżankom i to będzie Twoje 5 minut
ale bez przesady, idziesz na studniówkę żeby dobrze się bawić a nie robić wszystkim wkoło na złość, skup się na tym żeby maksymalnie wykorzystać tę noc bawiąc się dobrze - ze wszystkimi
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zadzwoń do chłopaka i umów się na kawę, będziesz wiedziała na czym stoisz - nie ma nic gorszego niż randka w ciemno na oficjalnej imprezie.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Powiem Ci, że ja też miałam taką sytuację, że widziałam chłopaka raz i poszłam z nim na jego studniówkę
Trochę mnie to bawiło, bo stwierdziłam, że jak się bawić, to się bawić, a facet zupełnie nie potrafił tańczyć Jedyną zaletą tego, że tam poszłam, było to, że spotkałam wiele nowych osób. Ja bym Ci radziła iść, bo to zawsze nowa przygoda
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w klasie wszyscy idą z os. tow więc dlatego idę z nim jakby koleżanki szły same to też bym poszła sama. Nawet myślałam wogóle nie iść ale żałowałabym.
Spotkałam się z nim i nasze spotkanie trwało parę godz. i mieliśmy o czym rozmawiać więc o to się nie boję również wiem, że bardzo dobrze tańczy(ja niestety nie ) i się nie upije. Ale nie wiem jak mam się zachować na tej studniówce ( a już sobie wyobrażam to gadanie koleżanek z im to ja przyszłam i jak się zachowałam) |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
przecież każdy z kimś idzie, gdybyś nikogo nie wzięła to dopiero byłoby gadanie
co w tym dziwnego że masz kolegę? zachowuj się normalnie, głowa do góry, pierś do przodu, czym Ty się zamartwiasz?
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zwracaj uwagi co ludzie gadaja, bo i tak wszystkich nie zadowolisz |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
No tak jak Ci napisałam, zjesz coś, posiedzisz koło niego, parę razy zatańczysz, przedstawisz go jako kolegę tym swoim koleżankom i tyle...
lepiej żebyś się z nim spotkała przed bo po prostu będzie więcej tematów do rozmowy A czas szybko zleci, nie musisz też iść na jakieś specjalne kursy tańca, oczywiście jak chcesz to idź, no ale na parę razy wyjść zatańczyć umiejętności Ci na pewno wystarczy ![]() A koleżanki co takie wścibskie? U mnie to tak nie wyglądało, szłam z kolegą i już...a jak się będą pytać powiedz że znacie się przez znajomych po prostu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

Dodam że w klasie wszystkich bardzo ciekawi z kim to ja mogę iść??? Chciałabym dobrze się bawić i nie ukrywam, że też pokazać co niektórym koleżanką, że ja też mogę mieć kolegę. 

ja akurat byłam z kolegą ale znałam go już dość długo.
"