studniówka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-05, 21:55   #1
marlena7893
Raczkowanie

studniówka

Witam
niedługo mam studniówkę i idę na nią z kolegą przyjaciółki znam go z opowieści i raz się spotkalismy wydaje się być miłym sympatycznym chłopakiem. Mój problem tkwi w tym że to będzie moja pierwsza impreza z os. tow i kompletnie nie wiem jak się zachować Dodam że w klasie wszystkich bardzo ciekawi z kim to ja mogę iść??? Chciałabym dobrze się bawić i nie ukrywam, że też pokazać co niektórym koleżanką, że ja też mogę mieć kolegę.
Proszę o jakieś rady jak dobrze się bawiąc mogę przeżyć tą studniówkę?
marlena7893 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 22:22   #2
maryanna3
Zakorzenienie

Dot.: studniówka

Cytat:
Napisane przez marlena7893 Pokaż wiadomość
Witam
niedługo mam studniówkę i idę na nią z kolegą przyjaciółki znam go z opowieści i raz się spotkalismy wydaje się być miłym sympatycznym chłopakiem. Mój problem tkwi w tym że to będzie moja pierwsza impreza z os. tow i kompletnie nie wiem jak się zachować Dodam że w klasie wszystkich bardzo ciekawi z kim to ja mogę iść??? Chciałabym dobrze się bawić i nie ukrywam, że też pokazać co niektórym koleżanką, że ja też mogę mieć kolegę.
bawiło mnie zawsze jak to dziewczyny na te studniówki szukały chłopaków jakichkolwiek co by tylko się koleżankom pokazać, a później najlepiej się bawiły te co same były razem z całą klasą ja akurat byłam z kolegą ale znałam go już dość długo.
No ale jak chcesz iść z kolegą tym akurat to żebyś się dobrze bawiła radzę Ci się z nim spotkać jeszcze chociaż 2,3 razy przed studniówką żebyście w ogóle mieli tam o czym rozmawiać. A że z osobą towarzyszącą to po prostu parę razy z nim zatańczysz, porozmawiasz, będziesz koło niego siedzieć, ładnie uśmiechać się do zdjęć i tańczyć poloneza poza tym pewnie będziesz bawić się z resztą klasy a chłopaka wypadałoby żebyś na całą noc nie zostawiała samego i przedstawiła go innym..i to chyba wszystko
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 22:25   #3
natalka2
Zakorzenienie

najlepiej zachowywać sie naturalnie, nikogo nie udawac nastawic sie na dobra zabawe na studniowce nie ma nic szczegolnego [no moze oprocz tego, ze wszyscy elegancko wygladaja] - rozmawiasz z ludzmi, tanczysz, ew. pijesz alkohol [byle z umiarem] a wlasnie - wiesz jak wyglada stosunek partnera do %? zeby nie narobil Ci wstydu przy znajomych i nauczycielach

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 22:28   #4
lily92920
Zakorzenienie

Jak pytają z kim idziesz, to co za problem odpowiedzieć, że z kolegą?!

A jak się zachowywać? Gadać, tańczyć, dyskutować, dobrze się bawić!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 22:32   #5
anjuta
Zakorzenienie

maryanna dobrze radzi. Spotkaj się z nim przed, idźcie na jakąs dyskoteke czy inny potańc, zobaczysz jak się potrafi bawić, jak Ci się z nim tańczy, ile pije. Jeżeli jest wesoły, będziecie mieć o czym rozmawiać to powinnaś dobrze się bawic
anjuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 22:34   #6
paulinka1128
Zadomowienie

Ja tez radze spotkac sie z nim przed studniowka.
Stary 2011-12-05, 23:07   #7
vandes
Rozeznanie

Nie będziesz tam tylko z nim, ale z całą klasą więc będziecie bawić się ze wszystkimi. A najlepiej spotkaj się z tym chłopakiem jeszcze kilka razy przed zabawą, żebyś wiedziała coś o nim

Mnie też zawsze bawiło, jak ktoś szukał sobie kolegi na siłę. Pamiętam, jak moja koleżanka stwierdziła, że ona to chciałaby mieć chłopaka. "Może nawet mnie bić, ale byleby był"
vandes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-05, 23:09   #8
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vandes Pokaż wiadomość
Nie będziesz tam tylko z nim, ale z całą klasą więc będziecie bawić się ze wszystkimi. A najlepiej spotkaj się z tym chłopakiem jeszcze kilka razy przed zabawą, żebyś wiedziała coś o nim

Mnie też zawsze bawiło, jak ktoś szukał sobie kolegi na siłę. Pamiętam, jak moja koleżanka stwierdziła, że ona to chciałaby mieć chłopaka. "Może nawet mnie bić, ale byleby był"
Stary 2011-12-06, 09:51   #9
eelmirka
Zadomowienie

przede wszystkim wcześniej się z nim spotkaj - najlepiej z tą waszą wspólną koleżanką i z kimś jeszcze. Lepiej się poznacie i nie będzie to randka bo przecież on idzie z Tobą koleżeńsko. W klasie mów że idziesz z kolegą. Zagrasz na nosie koleżankom i to będzie Twoje 5 minut ale bez przesady, idziesz na studniówkę żeby dobrze się bawić a nie robić wszystkim wkoło na złość, skup się na tym żeby maksymalnie wykorzystać tę noc bawiąc się dobrze - ze wszystkimi
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 15:44   #10
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
Witam

Zadzwoń do chłopaka i umów się na kawę, będziesz wiedziała na czym stoisz - nie ma nic gorszego niż randka w ciemno na oficjalnej imprezie.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 16:09   #11
szklana
Przyczajenie

Powiem Ci, że ja też miałam taką sytuację, że widziałam chłopaka raz i poszłam z nim na jego studniówkę Trochę mnie to bawiło, bo stwierdziłam, że jak się bawić, to się bawić, a facet zupełnie nie potrafił tańczyć Jedyną zaletą tego, że tam poszłam, było to, że spotkałam wiele nowych osób. Ja bym Ci radziła iść, bo to zawsze nowa przygoda
szklana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 16:37   #12
marlena7893
Raczkowanie

U mnie w klasie wszyscy idą z os. tow więc dlatego idę z nim jakby koleżanki szły same to też bym poszła sama. Nawet myślałam wogóle nie iść ale żałowałabym.
Spotkałam się z nim i nasze spotkanie trwało parę godz. i mieliśmy o czym rozmawiać więc o to się nie boję również wiem, że bardzo dobrze tańczy(ja niestety nie) i się nie upije.
Ale nie wiem jak mam się zachować na tej studniówce ( a już sobie wyobrażam to gadanie koleżanek z im to ja przyszłam i jak się zachowałam)
marlena7893 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 17:06   #13
eelmirka
Zadomowienie

przecież każdy z kimś idzie, gdybyś nikogo nie wzięła to dopiero byłoby gadanie co w tym dziwnego że masz kolegę? zachowuj się normalnie, głowa do góry, pierś do przodu, czym Ty się zamartwiasz?
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 19:47   #14
anjuta
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w klasie wszyscy idą z os. tow więc dlatego idę z nim jakby koleżanki szły same to też bym poszła sama. Nawet myślałam wogóle nie iść ale żałowałabym.
Spotkałam się z nim i nasze spotkanie trwało parę godz. i mieliśmy o czym rozmawiać więc o to się nie boję również wiem, że bardzo dobrze tańczy(ja niestety nie) i się nie upije.
Ale nie wiem jak mam się zachować na tej studniówce ( a już sobie wyobrażam to gadanie koleżanek z im to ja przyszłam i jak się zachowałam)
zapisz sie na kurs tańca
nie zwracaj uwagi co ludzie gadaja, bo i tak wszystkich nie zadowolisz
anjuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-06, 19:58   #15
maryanna3
Zakorzenienie

No tak jak Ci napisałam, zjesz coś, posiedzisz koło niego, parę razy zatańczysz, przedstawisz go jako kolegę tym swoim koleżankom i tyle...
lepiej żebyś się z nim spotkała przed bo po prostu będzie więcej tematów do rozmowy

A czas szybko zleci, nie musisz też iść na jakieś specjalne kursy tańca, oczywiście jak chcesz to idź, no ale na parę razy wyjść zatańczyć umiejętności Ci na pewno wystarczy
A koleżanki co takie wścibskie? U mnie to tak nie wyglądało, szłam z kolegą i już...a jak się będą pytać powiedz że znacie się przez znajomych po prostu.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości