|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Swędzący problem
Witam,
Mam dość nie typowy problem a przynajmniej odnoszę takie wrażenie. Mianowicie od jakiegoś czasu pojawiły się na moim ciele dwa "dziwne" swędzące i zaczerwienione punkty. Znajdują się one idąc od łechtaczki w góre dokładnie w miejscu gdzie zaczynają rosnąc pierwsze włoski. Owe punkty nie swędzą cały czas raz za czas się "uaktywniają" czasem w odstępach kilku dni czasem kilku minut w żaden bardziej zależny, od czego kolwiek sposób. Czytałam na forach o różnych przyczynach objawach i chorobach - ale nie dawno byłam u ginekologa i w moim stanie zdrowia nie znalazł nic niepokojącego a ja zupełnie zapomniałam wspomnieć mu o tych objawach (wtedy akurat wszystko było ok.). Czy to możliwe, że gdyby było to cos poważnego mogło umknąć jego uwadze, dlatego że nie wspomniałam o tym?? A może któraś z Was miała styczność z czymś takim i doradzi mi, co w tej sytuacji mogę zrobić i czy mogę sama jakoś tyemu zaradzić... Edytowane przez kola23 Czas edycji: 2011-11-21 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Swędzący problem
to może być dopiero poczatek czegoś poważnego, nie jestem lekarzem i nie chcę Cię straszyć.
Idź jeszcze raz do ginekologa tylko z tym problemem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
może borelioza? warto zapytac dermatologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A może to po prostu od golenia? Jakieś podrażnienie albo wrastające włoski?
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Swędzenie co jakiś czas, zaczerwienienie w tym miejscu i taka sama sytuacja z lekarzem (który w dodatku okazał się ignorantem, ale o tym w temacie o ginekologach). Ponadto właśnie w tym miejscu czasem robi mi się strupek, malutki, tak jakby wargi sromowe dalej "pękały" nie wiem, jak to wytłumaczyć... :/ W każdym razie bolesne i nieprzyjemne ![]() Nie wydaje mi się, żeby to było uczulenie, bo bieliznę noszę taką samą, proszku używam takiego samego, wkładek nie noszę, bo mnie podrażniają (podpaski w sumie też, ale tamponów nie mogę używać :/) Nie jest to także od golenia/depilacji czy też np. sztucznych lubrykantów. Doraźnie stosuję maść Vagisil oraz płyn Lactacyd. Czekam na wizytę u gina i tym razem zapytam ![]() ![]() Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2011-11-23 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
A wiesz, że nie zawsze się da ot, tak od razu iść. Przecież autorka wyraźnie napisała, że niedawno była a akurat wtedy było ok. Za jakiś czas pójdzie i się dowie, ale fajnie byłoby do tego czasu wiedzieć, że np. może to być uczulenie na proszek/bielizne/(...) albo chociaż dowiedzieć się, czym można złagodzić świąd.
Za☠☠☠iście fajnie się czyta: idź do lekarza. Jakby człowiek sam o tym nie wiedział... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Jak się okazuje, można przeoczyć problem. Z cytologii dowiedziałam się o infekcji i stanie zapalnym :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.