|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
co do takich spodni? pomozecie...?
witam
![]() moze to smieszne ale mam problem-co do takich spodni? kupilam-mam-nie wiem co do nich nosic ![]() przyznam szczerze,ze to moje pierwsze spodnie w tym stylu,zwykle kupuje spodnie jednobarwne ,dzinsy czy materialowe ... spodobaly mi sie ze względu na kroj,są niskie,ladnie lezą na zadku ![]() ale te kolory..niby stonowane ale wydaje mi sie ze do większosci ciuchow ktore mam nie pasuja no i jescze te paski...moze macie pomysl na jakies ciekawe zestawienia? z gory pięknie dziękuje za propozycje |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: co do takich spodni? pomozecie...?
hej
poszperaj w szafie, zrob sobie mala rewie mody i na pewno cos dopasujeszpozdrawiam cieplutko
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
naked
wlasnie tak myslalam,ze gora tylko jednobarwna bo inaczej to sie jarmark zrobi ![]() Chyba bede musiala kupic jakies fajne koszulki w bezu czy brązie tudziez innej bieli przejrzalam szafe i niestety wszystkie jednokolorowe ciuchy mam albo w rozu albo fiolecie dzieki za odpowiedz |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne spodnie. Także polecam jednobarwną górę. Wkleję pare topów, które mi się podobają, a fajnie by pasowały
.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ten pierwszy jest boski
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
dokladnie
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno nic bo będzie "gryzło się" z dołem, czyli tak jak napisały dziewczyny: najlepiej góra prosta bez pasków wzorków itp.
P.S Fajny masz tyłeczek hihih ![]() (nie pomyśl tylko, ze jestem less![]() )Buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

poszperaj w szafie, zrob sobie mala rewie mody