|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Bilety parkingowe... Gdzie ? :-)
Witam !
Mam pewien problem... Pojęcia nie mam gdzie kupić bilet parkingowy... Zamierzam codziennie parkować w jednym miejscu (koło szkoły), jest to strefa płatna ale nie ma tam parkometrów. Chodzi mi o takie gdzie sie zakreśla datę godzinę szacowany ,czas parkowania... Gdzie je nabyć ?? Może to jest głupie, oczywiste ale ja nie wiem ![]() ![]() Dzękuje za odpowiedź ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bilety parkingowe... Gdzie ? :-)
W kioskach, sklepach koło parkingu, lub w "parkomacie" o ile takie są w okolicy danego parkingu, zdarza się też że ktoś stoi i sprzedaje bilety, ale najczęściej kupisz w sklepach i kioskach.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jeśli zamierzasz codziennie parować pod szkołą (a domyslam sie że bedziesz tam napewno z kilka godzin ) to nie bedzie lepszym rozwiązaniem dla ciebie wykupienie abonamentu na miesiąc? Chyba będzie to bardziej opłacalne niż codziennie kupowac bilety..
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Nie martw sie, ja też na początku tego nie wiedziałam. Ale z praktyki wiem że lepiej juz miec w samochodzie kilka biletów na zapas, bo czasmi w kioskach nie ma biletów i jak na złośc nie ma nigdzie pana "bileciarza" i wtedy jest bieganie i szukanie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.