![]() |
#1 |
szyciowa specjalistka :)
|
CZERWIEC Kramik - Dior, ESSIE, ORLY,CH-G, SH, minerały...moja BIŻUTERIA !!!zapraszam witamdokładka i aktualizacja 28-06-2011 z racji, że nie zaglądałam do mojego starego wątku, wiele propozycji może być nieaktualnych, dlatego otwieram nowy ![]() rezerwacja dokładka wymienione 1.Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT odleję max 10ml ![]() 2.Guess, Guess for Woman EDP - odleję , lub oddam całość zostało ok 8-10 z 50ml ![]() 3.Escada, Moon Sparkle EDT - odleję , lub oddam całość zostało ok 10 z 50ml ODLEWKI:![]() 4.Tommy Hilfiger, Dreaming EDP - mam ok 35ml ze 100. Odleję lub oddam w całości. Niestety nie mam zamknięcia, zawleczki ![]() ![]() oraz odlewki które oddam ok 4-10ml (używane na bieżąco) ... mam ich po prostu za dużo ![]() 5. AA Cherry 6.Paco Rabanne, 1 Million EDT 7.Burberry, Brit EDT 8. FM luxury collection 50ml - nowe fiolki / peny 9.clinique happy 1ml 10.chole edt ok 0,7ml KOLORÓWKA TWARZ: CIENIE, RÓŻE, KOREKTORY ITP ![]() 3. E.L.F . eyeliner -seria Studio - kolor GUNMETAL- użyty kilka razy 4. E.L.F . eyeliner -seria Studio - kolor COFFE - użyty 3-4 razy 5. E.L.F . eyeliner - All Over Color Stick - kolor TOASTED- użyty kilka razy / niestety nie mój kolor 6. baza pod cienie BENEFIT - F.Y...EYE! poj pierwotna 7g .. brak ok 15-20% 8. korektor BENEFIT - LYIN' EYES - kolor 02. Mam do z wymijanki. Pojemność początkowa to 1ml, użyty raz / niestety dla mnie za ciemny. 9. Christian Dior, Serum de Rouge (Szminka pielęgnująca do ust) No. 840 Crisom zużycie minimalne ... kilka razy dotknęłam ust. Jest tak miękka, delikatna i na-pigmentowana, że takie muśnięcie wystarczy 10. LipColor Sealer (utrwalacz szminki) Sally Hansen - jest OK połowa z 11ml 1. ESSIE: Pop Art Pink - użyty raz kupiony 10-2010 zużycie ok 5-10% 2. COLOR CLUB mini - naughtycal navy nowy kupiony 9-2010 4. ORLY mini - witch's blue - nowy kupiony 9-2010 5. Vipera Creation nr 7- zużycie ok 15% 6. WIBO Express growth nr 177 - użyty raz ![]() nowy Sation : Midnight Blue 1. CDN effects - kolor copper shimmer #556. Top nadający wykończenie typu shimmer". Nowy - za coś ekstra. 2. odżywka Barbra Pro - z ceramidami. Mam z wymianki, zostało ok 60% czyli 4-5ml. 3. baza pod lakier SECHE CLEAR - crystal clear base coat. Zostało ok 7-8ml / 55-60% z 14ml 4. OPI mini - podkład - CHIP SKIP OPI - zapobiegająca odpryskiwaniu lakieru. pojemność 3,75ml - nie używana ![]() 5. ORLY mini - ORLY GLOSSER - high shine topcoat ![]() ![]() 9. Sally Hansen Maximum Growth. Oliwka do skórek w pisaku. Jest ok połowa, czyli 7ml z 14
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2011-07-11 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Kramik - Dior, ESSIE, ORLY,CH-G, SH, minerały...moja BIŻUTERIA !!!
PIELĘGNACJA 1.krem pod oczy –ZIAJA PRO rozjaśniający (nowy, 50ml.), oddam część lub całość. Ważny do 09.2011r. 2. Eyelash gel - odżywka do rzęs SILK NATURALS - pojemność - ok 4-5ml / użyta raz3. Delia Hair Fashion, Płukanka do włosów - fioletowa; jest ok 60% fioletowa LUSH 1. LUSH PRINCE krem do golenia 100g. Data ważności 05-03-2012. Użyty raz ![]() 2. LUSH DREAMWASH mydło pod prysznic 100g. Data ważności 27-09-2011. Nie używane ![]() BIOCHEMIA 1. P- 4C oddam max 5-8ml 3. wyciąg z aloesu - ZSK - oddam do15ml 4. guma ksantanowa - nowe opakowanie 10g z ZSK / ważne do 05-2013 (oddam do 4-5g) 5. kwas laktobionowy - nowe opakowanie 10g z ZSK / ważne do 12-2012 (oddam do 4-5g) 6. MGS emulgator - nowe opakowanie 40g z ZSK / ważne do 11-2012 (oddam do 20-25g) 7. kwas salicylowy - 10g z ZSK / ważne do 01-2012 (oddam do 0,5-1 łyżeczki) glinka biała amazońska - mazidła - ważne do 09-2011 / oddam max 20g ![]() 2. czarna baza pod cienie EGM - ok 1/4 łyżeczki 3. róż LAURESS - kolor DECADENCE / jest ok 40-50% biga czyli jakieś 1,75g. Przesypany do pudełeczka po innym różu, gdyż oryginalne mi pękło ![]() 4a. EDM - róż Truly Tiger - 1g / nowy 4b. LUCY MINERALS afterglow - 1g / nowy 5. rozświetlasz Lumiere - ISLAND SANDS - silk radiance - mini / czyli ok 0,5 łyżeczki ![]() 6. rozświetlasz Lumiere - BABYFACE - all over color - mini / czyli ok 0,5 łyżeczki ![]() oczy: 7. SILK MINERALS Prowl - nowy mini SN 8. SILK MINERALS Breathe - nowy cały big SN URZĄDZENIE DO DEPILACJI ZA POMOCĄ ELEKTROLIZY BABYLISS mam go z wymianki z encore1fois niestety, użyłam kilka razy, ale nie mam na to czasu ![]() ![]() ![]() nie będę wybredna, bo tylko leży ... dwie nakładki się .. "wysuszyły", jakby rozjechały. Opis skopiowałam z wątku encore1fois ![]() ![]() Dzięki technice depilacji przez elektrolizę, depilator ELECTROLISS firmy BaByliss umożliwia obecnie trwałe wyeliminowanie niepożądanych włosów w sposób całkowicie bezbolesny. Technologia ta polega na przekazywaniu prądu elektrycznego o niezwykle małym natężeniu w kierunku mieszka włoskowego. Zachodząca wówczas reakcja chemiczna powoduje neutralizację brodawki skórnej odpowiedzialnej za żywienie włosów, dzięki czemu ich odrastanie następuje zdecydowanie wolniej. Wykorzystywana metoda umożliwia więc nie tylko usunięcie widocznych włosów, ale także stopniowo niszczy ich korzenie umożliwiając trwałą depilację. W zestawie znajdują się: 1. Ostrze do depilacji precyzyjnej + 4 głowice 2. Złączka główna + 2 złączki nakładek + 1 złączka nakładki kontaktowej 3. Nakładki na twarz 4. Nakładki na miejsca wrażliwe 5. Nakładki na nogi 6. Nakładki kontaktowe 7. Kosmetyczka 8. Zasilacz sieciowy 9. Urządzenie 10. Instrukcja obsługi (również w j. polskim) 11. Żel przewodzący Depilator pochodzi ze sklepu z RTV i AGD w Paryżu. Załącznik 3610594 ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- moja whislista kredka do oczu ( ale nieuczulającej) dobry krem na noc, krem pod oczy ![]() wszelakie odżywki, oleje, maski do włosów ![]() lakieru orly, essie, chg ![]() wszelaki sera i inne, na szybki wzrost włosa lub paznokcia zapachy: Dolce & Gabbana, Anthology, 3 L`Imperatrice EDT Cacharel Amor Amor AQUA ALLEGORIA MANDARIN&BASILIC to tak na szybko ![]() wymienione: *jedwab proszek - mazidła ok0,5łyżeczki do marryme21 *niacynamid do marryme21 *kwas salicylowy - ZSK - 10g do marryme21*EGM korektory w kremie - KÓŁKO (zielony, niebieski, fioletowy, brzoskwiniowy ) użyte kilka razy (4-5x żółty i brzoskwiniowy, 1x zielony i niebieski, 2x fioletowy) do marryme21 *LUCY MINERALS afterglow - mini - nowy do marryme21 *Escada, Moon Sparkle EDT - 5ml do marryme21 *Guess, Guess for Woman EDP - 5ml do marryme21 *Paco Rabanne, Lady Million EDP do marryme21 *Aquolina, Pink Sugar EDT do marryme21 *Moschino, I Love Love EDT do marryme21 *Burberry, Brit Sheer EDT do marryme21 *China Glaze Chocodisiac nowy, kupiony 12-2010 wymieniony *ORLY ruby nowy, kupiony 12-2010 wymieniony 3. Ambroia - Lucy Minerals - Multitasking Serum. Mam dwa opakowania. Jedno nowe do Contax ok 5ml, drugie połowa do TOMPOLA3. LUSH FRESH FARMACY - cleanser - cała kostka. Nie używane pingwin2 4. LUSH SUGAR BABE scrub. Nie używane pingwin2
5. LUSH BUFFY pół kostki pingwin2 3. Ambroia - Lucy Minerals - Multitasking Serum. Mam dwa opakowania. Jedno nowe do Contax ok 5ml, drugie połowa do TOMPOLA 6. OPI mini - topcoat - pojemność 3,75ml - nie używana Contax 7. Bronzer w pędzelku THE BODY SHOP - BRILLIANCE POWDER - kolor shimmer bronze. Użyłam go dosłownie dwa razy Tompola 1. E.L.F bronzer -seria Studio - kolor GOLDEN użyty 3-4 razy Tompola 3. ORLY: Plum Noir nowy, kupiony 12-2010 ...
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2011-07-11 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja z pytaniem czy oddalabys mi
Moschino, I Love Love EDT Burberry, Brit Sheer EDT Escada, Moon Sparkle EDT - odleję , lub oddam całość zostało ok 15 z 50ml za taka odzywke do wlosow http://www.johnfrieda.de/ProductDeta...dy-Conditioner |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Escada, Moon Sparkle EDT - odleję , lub oddam całość zostało ok 15 z 50ml ![]() odlewki 3ml AA Cherry Paco Rabanne, Lady Million EDP Paco Rabanne, 1 Million EDT Burberry, Brit Sheer EDT Burberry, Brit EDT ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Moze coś za
odlewke Lady Million EDP, ESSIE: Pop Art Pink - użyty raz kupiony 10-2010 / ubytku nie widać ORLY ruby nowy, kupiony 12-2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a może interesowałaby Cię końcówka (ok. 5-7 ml) Chanel Chance Eau Fraiche? mam też raz lub dwa razy użytą pomadkę Astor w odcieniu 106
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZERWIEC Kramik - Dior, ESSIE, ORLY,CH-G, SH, minerały...moja BIŻUTERIA !!!
Przybywam po:
![]() ![]() ESSIE: Pop Art Pink - użyty raz kupiony 10-2010 / ubytku nie widać ORLY ruby nowy, kupiony 12-2010 ![]()
#10 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC Kramik - Dior, ESSIE, ORLY,CH-G, SH, minerały...moja BIŻUTERIA !!!
Escada, Moon Sparkle EDT - odleję , lub oddam całość zostało ok 15 z 50ml
![]() cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() -Escada, Moon Sparkle EDT - odleję , lub oddam całość zostało ok 15 z 50ml -Guess, Guess for Woman EDP - odleję , lub oddam całość zostało ok 15 z 50ml -Tommy Hilfiger, Dreaming EDP - mam ok 35ml ze 100. Odleję lub oddam w całości. Niestety nie mam zamknięcia, zawleczki lub odlewki: -Moschino, I Love Love EDT -Burberry, Brit Sheer EDT |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za całość escady? zapraszam do obu watkow i prosze o odp. u mnie
![]()
#13 | |||||||||
|
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27310984]Interesuje mnie lakier Essie a takze duze i male Orly ![]() Z wisha mam kredke do oczu MAC.[/QUOTE] odpisane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może znjadziesz coś u mnie za poniższe:
guma ksantanowa - nowe opakowanie 10g z ZSK / ważne do 05-2013 (oddam całość lub część) glinka biała amazońska - mazidła - ważne do 09-2011 / oddam max 20g Odpisz prosze u mnie w wątku... link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
|
odpisane
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
![]() ![]() Escada, Moon Sparkle EDT - odleję , lub oddam całość zostało ok 15 z 50ml ![]() AA Cherry Paco Rabanne, Lady Million EDP Aquolina, Pink Sugar EDT Moschino, I Love Love EDT ![]() ![]()
#17 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
BB cream najprawdopodobniej poleci do innej wizazanki.
Za gume ksantanową i glinkę (ok.20g) mogę oddać korektor (żółtego nie mam napewno, ale beżyk się znajdzie) albo błyszczyk (mam chyba już tylko Frosted Beige i Smokey Look). A jabyś chciała oddac wiecej wyciągu z Aloesu to mogę oddać obie rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
ESSIE: Pop Art Pink - użyty raz kupiony 10-2010 / ubytku nie widać China Glaze Chocodisiac nowy, kupiony 12-2010 ORLY ruby nowy, kupiony 12-2010 ?
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#22 |
|
dokładka i aktualizacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za
3.Escada, Moon Sparkle EDT - 9.clinique happy 1ml 4.Tommy Hilfiger, Dreaming EDP 1. E.L.F bronzer -seria Studio - kolor GOLDEN użyty 3-4 razy 8. korektor BENEFIT - LYIN' EYES 5. Vipera Creation nr 7- zużycie ok 15% 4. LUSH SUGAR BABE scrub 4a. EDM - róż Truly Tiger - 1g / nowy |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
może coś znajdziesz za lush
![]() 4. LUSH SUGAR BABE scrub. Nie używane
5. LUSH BUFFY pół kostki
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
|
Cytat:
szkoda ![]() niestety nic Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
buuuuu Lioele dzisiaj dałam siostrze
CC chetnie oddam ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- wszystko co miałam wydałam dzisiaj siostrze, bo mi BB wyjątkowo nie pasują ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- błyszczyk sephory jest koralowo ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.