|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Album dla chłopaka
Witam Was wizażystki!!
![]() Chcę zrobic dla chłopaka album ze zdjęciami i wierszykami, ale nie bardzo wiem jak. Coś już myślałam ale nie mam za bardzo pomysłu, może Wy mi coś doradzicie?? Widzę,że macie dużo ciekawych pomysłów ![]() Edytowane przez rozalinda1 Czas edycji: 2010-01-01 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Album dla chłopaka
moze na okładce napisz date od kiedy chodzicie ze sobą...jezeli pamietyasz..;]]
i wiadomo daj jakies ozdoby.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Całkiem dobry pomysł...Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
spoko ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja na okładkę albumu dla mojego Tż-ta wkleiłam pośrodku nasze zdjęcie, po bokach ozdoby, a na górze napis 'I'll never let you go, because I love you so !'
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja z moim TŻ mamy w maju 3 rocznice ale już zaczyna myśleć o prezencie i właśnie myślę o albumie ![]() Znalazłam już fajną bazę i myślę że pójdę w tym kierunku.To ona : http://scrapiniec.pl/index.php?produ...ct&prod_id=315 kupie jeszcze kilka zwykłych kart, powoli zaczynam zbierać cytaty... naszą pierwszą piosenkę, wybieram zdj...Myślę że na każdej str. umieszczę jakiś cytat.Powoli trzeba się będzie rozglądać za materiałami... Jak na coś wpadnę jeszcze to dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ciekawy pomysł, fajne te karty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
noo ramki ładnie by wygładały..;d
PS:wiesz, cytaty mozesz tez wziac z tekstow piosenek.;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tak, wiem, już mam wybrane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
no to zycze powodzenia.;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
i udanych zakupów scrapowych różności, najlepiej znajdź zaprzyjaźnioną kwiaciarkę, może pomóc z ozdobami
![]() Duży wybór w sklepach internetowych nic tylko wybierać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podepne sie
![]() Myslalam o tym zeby kupic zwykly segregator i do tego kartki papieru twardsze, ale to troche wiesniackie. Jak mzna wlasnie ZROBIC album? w sensie okladka i kartki? Bo moim zdaniem to powinno byc cos takiego ze w miejscu "zgrzewu" kartek ta czesc pwinna byc szersza, cos jak takie albumy na zdjecia. Tylko czy to mozna gdzies kupic? Chce to zrobic na walentynki ale czuje ze nie starczy mi czasu i co najwazniejsze.. nie kupie rzeczy bo przez neta odpada a nie wiem czy w miescie cos takiego w ogole mozna znalezc, bo mieszkam w malym miescie :/ Najbardziej sie martwie o ta baze, bo nie wiem jak to zrobic.
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witaj Anecka
![]() Ja kupiłam taką ksiege pamiatkową ze złotymi kartkami, jest ich dużo ale będzie na dalszą aktualizacje. Możesz też cos takiego poszukac w sklepie papierniczym.Swój album już mam prawie skończony i nie wygląda wcale tak źle po wklejeniu ozdób, zawsze można też coś narysowac, jakieś kwiatki, wzorki, serudszka i ramki po bokach zdjęc, nie musi byc wszystko wklejane a efekt jest fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
rozalinda1 z niecierpliwością będziemy czekać na uwiecznienie albumu i publikacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dzieki, musze sie przejsc do papierniczego... w sumie to juz nawet myslalam o segregatorze, bo mozna go fajnie okleic, ale kurcze jak te kartki wpinac? Bo robienie w nich dziurek to nie bardzo, bo jak sie bedzie przegladalo to mogą sie wyrobic.. pakowanie do koszulek foliowych to tandeta :/
musze sie przejsc do pasmanterii zobaczyc co maja, moze taniej niz na allegro.
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
To się przejdź i coś poszukaj, może uda Ci się znaleźc kartki z dziurkami i bez problemu będziesz mogła wpiac bo tak to faktycznie mogą Ci się porozrywac jak się bedzie przeglądac a do foli to rzeczywiście nie bardzo. W pasmanteri na pewno znajdziesz coś ciekawego i odpowiedniego i tańszego niż na allegro.
Fanta1992 - dałabym zdjęcia ale nie mam chwilowo aparatu bo mój chłopak pożyczył i odda mi w sobote. Ale jak mi się uda zrobic kilka zdjęc to wstawie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Pasmanterie to mam w domu
![]() Sluchajcie, chcialam na allegro kupic te punchery i nozyczki itp. Ale dzis bedac w hipermarkecie, poszlam na dzial szkolny a tam nozyczki i 4 punchery za 9zł ![]() Byly teez ozdoby do scrapbookingu co mnie ucieszylo, ze w takim hipermarkecie mozna cos takiego dostac ![]() Widzialam tez fajny dosc album z 60 kartkami, taki dosc duzy, wiekszy chyba od a4 jesli chodzi o szerokosc. 22zł kosztowal. Kartki przedzielone pergaminem, ale nie wzielam. Jeszcze sie jednak zastanowie i oblicze co mnie taniej wyjdzie i co bedzie trwalsze ![]()
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-01-12 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
To fajnie, coś już masz i pomysł tez się znajdzie, pomyśl nad tym albumem, nie jest wcale drogi ja za swój dalam 47zł.
Dołączam zdjęcia, tylko uprzedzam nie jest jeszcze skończone, dzisiaj będe robic wycinki i jeszcze coś rysowac,także praca nadal trwa. No i zdjęcia nie są jakościowo dobre bo robiene telefonem, tak jak pisalam wcześniej nie mam chwilowo aparatu. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
A tu następne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Hmm nikt nie skomentował
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
nie no calkiem fajny.;dd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
fajny ale moglas podpatrzec na youtube jak ladnie mozna ozdobic taki album wiecej ozdob nie bojcie sie eksperymentowac,ja rowniez sie przymiezam ale poki co to narazie kupuje tylko wszystko do mojego albumu ,ja on i nasze dzieci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
średni. Dużo lepszy zrobiłabyś sama. Scrapbooking górą!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Hej Kobietki....chce zrobic album na pierwsza rocznice wkleic zdjecia wiersze i cytaty ale musze miec porzadna okladke??jak ja zrobic i z czego no i jak polaczyc to wszystko razem.....macie jakies pomysly??pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hey. Podpinam się do tematu
![]() Również zamierzam wykonać album ze zdjęciami dla chłopaka na rocznice (pod koniec lutego)i tam jakoś ładnie go ozdobić, ale bez przesady, lubie jak wszystko jest przejrzyście ![]() Mam zamiar kupić zwykły album do zdjęć tylko, że z białymi kartkami i je ozdabiać, co myślicie? Szczerze nie chce mi się robić samej bazy :P W sumie tak się zastanawiam bo na pierwszej(czy tam drugiej, a na pierwszej wtedy wspólne zdjęcie) stronie chciałam zamieścić "komiks" z naszymi początkowymi sytuacjami i np zatytułować go "Wspólne początki, czyli nasze pierwsze razy" i np rysunek jak zasypiamy razem w słuchawkach na skype z podpisem "Nasza pierwsza wspólna noc" (związek na odległość, widzimy sie i tak w sumie co tydz :P). Co myślicie? Czy lepiej np narysować takie coś na technicznej kartce i wtedy wkleić ? W sumie tak myślałam, żeby na każdej stronie wtedy wycinać takie ludziki i wklejać i jakiś cytat albo np date czy napisz LOVE czy nie wiem :P Nie mam nawet żadnych materiałów t.t A, i mam pytanie takie, czy takie "literki z alfabetu" można kupić czy je się jakoś wycina czy co?XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.