|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymianka grudniowa! Revlon, Vipera, Kobo, Siarkowa Moc :)
Kochane Wizażanki;*!
Z ogromną chęcią wymienię pare produktów: 1)Revlon ColorStay odcień 110Ivory cera tłusta i mieszana-podkład używany parokrotnie więc zużycie naprawdę znikome. Nie przypadliśmy sobie do gustu więc wysyłam w świat może komuś innemu przypadnie do gustu ważny do 10.20132)Vipera Satin Look Lasting Foundation odcień 033capuccino-tak jak poprzednik używany parokrotnie jednak moją problematyczną cerę zapchał;zużycie małe ,ważny do 06.2013 3)Kobo Professional Illuminate Cover Stick odcień 101Nude-korektor który jest mi zupełnie zbędny gdyż jest rozswietlającym produktem pod oczy a ja miłą pania w Naturze prosiłam o kryjący na wypryski ,wiem mój bład trzeba było produkt sprawdzic chetnie wymienię )a co do zużycia-->żadne.ważny do 04.20134)Barwa Siarkowa Moc pojemność 50ml-kupiony tydzień temu krem który przy drugim opakowaniu przestał na mnie działac,jest rewelacyjny wiec chetnie przekaże innek spragnionej matu wizażance ważny do 10.2013Wszystkie zainteresowanie wymianką dziewczyny proszę o wiadomości prywatne ![]() Pozdrawiam was gorąco,Midnight1892 edit.Jedna czujna wizażanka poinformowała mnie o tym ze wymianek nie załatwiamy na privie wiec stosujac sie do regulaminu prosze o odpowiedzi pod watkiem .Bardzo dziekuje CzerwonejKokardzie za udzielenie mi informacji;* Edytowane przez Midnight1892 Czas edycji: 2011-12-14 o 22:30 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka grudniowa! Revlon, Vipera, Kobo, Siarkowa Moc :)
hej, cos za revlon i korektor? masz moze fotki?czy to odcienie b jasne czy raczej naturalne?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za
1)Revlon ColorStay odcień 110Ivory cera tłusta i mieszana-podkład używany parokrotnie więc zużycie naprawdę znikome. Nie przypadliśmy sobie do gustu więc wysyłam w świat może komuś innemu przypadnie do gustu ważny do 10.2013? |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje za podpowiedz!pozdrawiam;* Edytowane przez Midnight1892 Czas edycji: 2011-12-14 o 22:36 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579046
coś za colorstaya?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za revlona?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za Kobo Professional Illuminate Cover Stick ?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
1)Revlon ColorStay odcień 110Ivory cera tłusta i mieszana-podkład używany parokrotnie więc zużycie naprawdę znikome. Nie przypadliśmy sobie do gustu więc wysyłam w świat może komuś innemu przypadnie do gustuważny do 10.2013
i krem Siarkowa moc Coś u mnie? |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej, może coś u mnie za:
Revlon ColorStay odcień 110Ivory cera tłusta i mieszana Kobo Professional Illuminate Cover Stick odcień 101Nude Barwa Siarkowa Moc pojemność 50ml- ?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
1)Revlon ColorStay odcień 110Ivory 2)Vipera Satin Look Lasting Foun
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Hej, cos u mnie za revlon i korektor?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za 1 i 3 pozycję?
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za:
1)Revlon ColorStay odcień 110Ivory cera tłusta i mieszana-podkład używany parokrotnie więc zużycie naprawdę znikome. Nie przypadliśmy sobie do gustu więc wysyłam w świat może komuś innemu przypadnie do gustuważny do 10.2013 3)Kobo Professional Illuminate Cover Stick odcień 101Nude-korektor który jest mi zupełnie zbędny gdyż jest rozswietlającym produktem pod oczy a ja miłą pania w Naturze prosiłam o kryjący na wypryski ,wiem mój bład trzeba było produkt sprawdzicchetnie wymienię)a co do zużycia-->żadne.ważny do 04.2013 ?
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za colorstay??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=573204 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za revlon?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
paletka szaro-srebrna już nieaktualna - na zdjeciach są wszystkie rzeczy, ale w pierwszym poście jest napisane co jest aktualne, a co już nie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
coś za revlon?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Z tylu podkładu jest napisane:
HIGH-COVERAGE CORRECTIVE FOUNDATION CORRECTEUR TEINT HAUTE COUVRANCE B34 Niewiem co jest kolorem
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

ważny do 10.2013
chetnie wymienię
ważny do 10.2013