| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  | #1 | 
| Przyczajenie | Po zakropleniu oka u psa zielona wydzielina

Dziś byłam u weterynarza z moją sunią,gdyż ta biegając na podwórku dziabnęła się jakąś roślinką w oko. Lekarz przed zbadaniem zapuścił jej krople do oka. Tęczówka była zamazana, a po powrocie zauważyłam, że przybrała kolor zielony. Przy zapuszczaniu kropli (są to inne krople,przypisane przez weterynarza) rozmazuje się i wypływa zielono żółta maź. Nie wiem czy to dobrze, czy nie? Może ktoś miał podobną sytuację? Proszę o pomoc! Chcę dodać,że tej mazi nie było przed wizytą u wet. i zapuszczeniu przez niego kropli przed badaniem Edytowane przez dayanaaa Czas edycji: 2015-07-31 o 22:12 | 
|   |   | 
|  | #2 | 
| Naczelna Nastolatka Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Dot.: Po zakropleniu oka u psa zielona wydzielina

A lekarz nic nie powiedział na ten temat? Może te krople mają kolor żółty? Ja bym zadzwoniła do weta. 
				__________________ Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. | 
|   |   | 
|  | #3 | 
| Przyczajenie | 

tej mazi nie było przed wizytą u wet. i zapuszczeniu przez niego kropli przed badaniem

| 
|   |   | 
|  | #4 | 
| Naczelna Nastolatka Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Chodzi mi o te krople, które ty zapuszczasz. Może to one nadają tą barwę albo te wcześniej zapuszczone u weta krople teraz wypływają.  Powtórzę, że ja bym zadzwoniła do weta. 
				__________________ Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. | 
|   |   | 
|  | #5 | 
| Przyczajenie | 

Wydaje mi sie ze to te krople od weterynarza. niestety nie mam numeru ale jutro sie wybiore, bo jednak oko to nie zarty

| 
|   |   | 
|  | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

a nie zapuścił jej kropli z fluoresceiną, żeby zbadać oko? https://www.google.pl/search?q=fluor...IVhSpyCh2WeAYx te krople barwią na intensywnie zielony kolor | 
|   |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż | 
|  | 
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.