|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
studniówka ! pomoc w wyborze sukienki
witam
![]() myślałam o czymś takim ale nie wiem czy nie jest zbyt skromna.. http://i.pinger.pl/pgr4/ad1a70510004...0/sukienka.jpg ta też wydaje mi się skromna ale zakrywa mi plecy a właśnie wole mieć je zakryte.. co myślicie ? chyba, że taka bardziej ekstrawagancka http://i.pinger.pl/pgr329/480ac97b001920274ed7d418/ nie mam pojęcia... proszę doradźcie mi coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: studniówka ! pomoc w wyborze sukienki
ta pierwsza niebieska jest boska
![]() i na pewno bardzo oryginalna ja bym postawiła do niej na srebrne dodatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
właśnie ta niebieska mi się najbardziej podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Sukienki bez ramiączek są bardzo niewygodne na takich imprezach. Co chwile bedziesz musiala ja poprawiac, bo ciągle bedzie Ci sie wydawac ze się zsunie z biustu..
Edytowane przez paulinkka Czas edycji: 2011-12-04 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
nie jest za skromna moim zdaniem dodaj srebrne buty torebkę i biżuterie zrób mocniejszy make-up i będziesz gwiazda
![]() Buty moim zdaniem takie by pasowały http://www.samglam.pl/kategoria-buty...orowe,gId,2167 abo takie jak na zdjęciu a makijaż może taki Edytowane przez Sherezada Czas edycji: 2011-12-04 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Czarne sukienki z góry bym odrzuciła. Większość dziewcząt będzie w nie ubrana i będą wyglądały podobnie.
Na mojej studniówce zachwyciłam prostą blado różową sukienką. Najlepiej wyglądało to na zdjęciach. Wszystkie dziewczyny ciemne, bordowe.. i jak jak perełka wśród nich ![]() I nie zgodzę się, że bez ramiączek lecą z biustu. Owszem - niektóre tak, ale to zależy od tego jak są uszyte. Moja się dobrze trzymała, a odkryte ramiona wyglądały pięknie. Do tego szal, którym można zakryć ramiona. Pamiętam, że z innych sukienek bardzo podobała mi się jedna. Miała taki szeroki, tiulowy dół. Długość do kolan. Dziewczyna wyglądała w niej bosko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niebieska jest ładna -dziewczęca i delikatna, a nie skromna
![]() w drugiej sukience podobają mi się plecy i rękawki, ale ciekawa jestem jaka jest z przodu i obawiałabym się fasonu -na modelce wygląda to fajnie, a w rzeczywistosci może być zbyt workowata czarne podobają mi się najmniej, najładniejsza z nich jest ta ostatnia, ale ja załozyłabym ją raczej na zwykłe wyjscie do restauracji czy randkę itp a nie na studniówkę. podsumowując : wybrałabym pierwszą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
bardzo podoba mi sie sukienka nr 2
![]() ![]() też wybieram się na studniówke :p ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Bardzo podoba mi się sukienka nr 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.