|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Święty pyta o prezenty - usługa
Mam pytanie odnośnie usługi dostępnej w T-mobile. Dostałam sms z numeru 7330 z taką usługą, że mogę podać numer telefonu osoby do której ma zadzwonić "święty Mikołaj" i potem nagranie z tej rozmowy ma zostać wysłane mnie. Bardzo mi się spodobała idea tego pomysłu tylko jestem podejrzliwa co do takich usług i wszelkiego naciągactwa... Całośc ma kosztować 3,66 zł ale jak wpisze się w google "Święty pyta o prezenty" to wyskakuje strona na której jest regulamin i przyznam, że jest on dość pokrętny i boję się, że wkopię się w jakieś dodatkowe koszta.
W związku z tym, bo zapobiegliwa ze mnie bestia, chciałabym spytać czy ktoś może skorzystał z tej usługi i mógłby się podzielić wrażeniami? ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Święty pyta o prezenty - usługa
Nie lepiej po prostu zapytać u źródła, co druga osoba chciałaby dostać?
Ja bym na pewno nie powiedziała w trakcie takiej rozmowy, co chcę dostać, bo ciężko tak na poczekaniu wymyślić co chcemy (chyba, że ktoś od dawna marzy o jakiejś konkretnej rzeczy). Ja jestem za tym, że albo kupuję to, co wiem że ucieszy drugą osobę, a jak kompletnie nie mam pomysłu, to po prostu pytam. I działa to też w drugą stronę - dzięki temu dostałam pod choinkę same prezenty, które mnie ucieszyły i które chciałam dostać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.