|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
fuksja
oczy
cienie-sleek acid i sleek sunset do roztarcia- RB kreska- pigment Front Cover tusz-oriflame brwi kredka-no name usta blyszczyk- FrontCover Twarz podklad-rimmel puder-17 brazer-FC rozswietlacz-FC chyba to wszytsko...
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: fuksja
piękny
zdecydowanie postępy widać. Ja osobiście jestem fanką zaznaczonego załamania więc pewnie bym przyciemniła trochę czernią ale i tak bardzo mi się podoba i może trochę bardziej bym roztarła górną granicę różowego białym cieniem
Edytowane przez JustDreaming Czas edycji: 2011-12-18 o 16:43 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
MNi brakuje podkreślenia dolnej powieki i konturowania buzi, poza tym jest dobrze Cieniowanie górnej powieki baardzo dobre
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz bardzo sympatyczną buzię. Makijaż bardzo ładny, można by go lekko doszlifować, ale ogólnie - mi się podoba
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

zdecydowanie postępy widać. Ja osobiście jestem fanką zaznaczonego załamania więc pewnie bym przyciemniła trochę czernią ale i tak bardzo mi się podoba
i może trochę bardziej bym roztarła górną granicę różowego białym cieniem