|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Czy kto¶ wie?
Dziewczyny czy w Tatuum mo¿na zwracaæ ciuchy?
Kupi³am wczoraj ¶liczn± kurteczkê, niestety nie widzialm jej w ¶wietle dziennym i dopiero dzisiaj zauwa¿y³am, ¿e kolor mi nie odpowiada, po prostu nie pasuje mi do innych ciuchów ![]() Chcia³abym j± zwróciæ, ale nie wiem czy mo¿na, i wola³abym siê najpierw dowiedzieæ zanim tam pójdê. Mo¿e wiecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
Wiadomo¶ci: 10 218
|
Dot.: Czy kto¶ wie?
je¶li masz paragon,to chyba nie powinno byæ problemu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oczywi¶cie mam paragon, kurtka ma metki i jest nie noszona, bo kupi³am j± wczoraj (mam nawet reklamówkê
![]() Dziêki, pocieszy³a¶ mnie. Wiem, ¿e ubrania mo¿na oddawaæ w ci±gu jakiego¶ czasu, ale tak jest na papierku, a w praktyce ró¿nie bywa.. I tak nadwyrê¿y³am mój kiepski wrze¶niowy bud¿et, a gdybym mia³a jej nie nosiæ, to by³aby ca³kiem katastrofa.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mrs Mrau
|
ja kiedy¶ oddawa³am tam koszulê
![]() Aha daj znaæ jak posz³o A jaki kolor ma ta kurtka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
WIEM!!
Po prostu zadzwoni³am do nich( oj ja g³upia powoli my¶lê) i zapyta³am. Mo¿na zwróciæ w ci±gu trzech dni. Kamieñ z serca mi spad³.. ![]() Cattt, kurteczka jest br±zowa, ale w zupe³nie innym odcieniu br±zu ni¿ reszta moich ciuchów. Prawie identyczne (ró¿ni± siê tylko d³ugo¶ci±) s± w solarze, Ale kolor te¿ taki sam. Cattt pozdrowienia i ³±czê siê z Tob± w chorobie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mrs Mrau
|
super.dobrze,¿e Ci wymieni±
aa i dziekujê za ³±czenie duchowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.