|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
W LUTYM SZUKAM BARDZO WIELU RZECZY, zerknij, może masz?
Witajcie!
![]() Obecnie szukam: -bazy pod cienie, chętnie Hean, Kobo, Urban Decay i ponad wszystko Too Faced -produktów z Biochemii Urody zwłaszcza oleju Tamanu -pielęgnacji ogólnie: a zwłaszcza kremy pod oczy,do rąk, żele pod prysznic/do kąpieli, Cetaphil do mycia -cukrowego peelingu do ciała -masek z algami -lakierów Essie, Opi, China Glaze, Inglot -beżowej/cielistej kredki -suchego szamponu -różu w odcieniach brzoskwini np Sleek Life's a Peach lub koralu, łososia, moreli -top coat/base coat/preparaty Nail Tek, Eveline, Joko itp - profesjonalnych produktów do włosów (np Joico,Kerastase itp. także odlewki ![]() -płynów micelarnych i hydrolatów wszelkiej maści -płynnego jasnego korektora - kremów/serum na naczynka - każdej (nawet najmniejszej ilośći) Gucci- Guilty, Thierry Mugler -Alien i Angel, Givenchy -Ange ou Demon -w każdej wersji ![]() - namagnesowanej folii, dosłownie kawałeczek do włożenia cieni Inglot do paletki Mac ![]() -płyn do dezynfekcji pędzli -płynu do dezynfekcji powierzchni i urządzeń np. w gabinetach kosmetycznych -mydła Dove Zapraszam do wątku ![]() Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2012-03-02 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W LUTYM SZUKAM BARDZO WIELU RZECZY, zerknij, może masz?
poza wątkiem mam płyn do pędzli elf
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
U mnie krem pod oczy TBS, poza watkiem- rozswietlacz do twarzy I ciala z ELF i 4 krazki folii pod cienie do palety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mam z twojej wish:
-pielęgnacji ogólnie: a zwłaszcza kremy pod oczy,do rąk, żele pod prysznic/do kąpieli, Cetaphil do mycia -cukrowego peelingu do ciała -beżowej/cielistej kredki -płynnego jasnego korektora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.