|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
problem z profilem twarzy
nie umiem po prostu przetłumaczyć sobie że mam normalną twarz
![]() ewidentnie jest z nią coś nie tak ... zwłaszcza z profilu ... pomijam moje wielkie wrecz wyłupiaste oczy ... ale tzw "podgardle" .. jestem wzglednie szczupła(50kg na 158cm) ... ale mam je jak smok normalnym ludziom ładnie sie układa pod katem blizszym do 90 stopni prostopadle do szyi ... a u mnie too jest spad jak na zdjeciu ;| okropnie sie tego wstydze.. mozna to jako skorygować? czy z racji narzadow ktore sa pewnie zaraz pod skorą nie da sie ? i jeszcze zupełny brak widocznych kosci zuchwy (tak to sie chyba nazywa) po prostu mam wszystko " na prosto" ! ![]() ostatnio ogladalam w tv program w ktorym był mezczyzna z zespołem ( niepamietam kogo) i polegał on na niedostatecznym wykształceniu sie kosci..czasami mam wrazenie ze to samo mi dolega...dlatego mam taka dziwna , płaska twarz...
Baby, if I've got you ![]() Edytowane przez smiley Czas edycji: 2012-02-06 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: problem z profilem twarzy
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem wszystko z Twoją twarzą w porządku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
przecież Twoja twarz wygląda w 100% normalnie! ok, niektórzy ludzie mają ostrzejszy ten kąt między żuchwą a szyją, ale nie wszyscy muszą wyglądać identycznie. zwłaszcza że (o ile można oceniać tylko po profilu) jestes naprawdę ładną dziewczyną. wg mnie nie ma co się na siłe doszukiwac niedoskonalosci w swoim wyglądzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że masz drugi podbródek, jak wiele osób. Nie ma co dramatyzować , wręcz przeciwnie chodź z głową do góry i rozpuść włosy
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witaj,
A czy zgryz masz prawidłowy? Górne zęby nie uciekają do środka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Normalna twarz. A te pseudo- defekty to po prostu taka uroda- lub jej brak- whatever.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.