|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 45
|
¦cinaæ czy zapuszczaæ? ;)
Ostatnio wreszcie postanowi³am ¶ci±æ ok. 8 cm moich w³osów, które by³y naprawdê zniszczone, teraz te co zosta³y s± w miarê ok
![]() I teraz pytanie co dalej - zapuszczaæ, czy ¶ci±æ jeszcze? Na pocz±tku oczywiste dla mnie by³o, ¿eby zapuszczaæ, ale pó¼niej pomy¶la³am o ¶ciêciu w³osów na jeszcze krótsze - takie, jak na tym zdjêciu Seleny Gomez https://pbs.twimg.com/media/Be2VZxmIUAA6kYM.jpg Zrobi³am nawet ma³y fotomonta¿, gdzie wklei³am swoj± twarz w jej w³osy - oceñcie proszê, czy pasuje mi taka fryzura. Dodajê te¿ zdjêcie swoich obecnych w³osów - je¶li nie powy¿sza fryzura, to jaka mi pasuje? Z góry dziêki za odpowiedzi
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 269
|
Dot.: ¦cinaæ czy zapuszczaæ? ;)
Masz ³adne w³oski i widaæ, ¿e s± zadbane. Mnie by³oby szkoda na Twoim miejscu obcinaæ i pewnie bym je zapuszcza³a i tylko raz na 2-3 miesi±ce przycina³a koñcóweczki
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 883
|
Masz bardzo ³adne i gêste w³osy, wiêc zarówno d³ugie i krótkie dobrze siê prezentuj±
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
Takie w³osy jak masz teraz bardzo dobrze wygl±daj± i pasuj± do Twojej urody. Jakby¶ mia³a ¶cinaæ to raczej nie za wiele, mo¿e maksymalnie do ramion.
Z doklejonymi w³osami te¿ wygl±da nie¼le, ale trzeba pamiêtaæ, ¿e one s± tak piêknie u³o¿ona tylko na zdjêciach
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 108
|
Jestem zdecydowan± przeciwniczk± ¶cinania w³osów, wiêc tak¿e w Twoim przypadku namawiam Ciê do zostawienia tej d³ugo¶ci, tym bardziej ¿e s± zdrowe i w takiej d³ugo¶ci jest Ci po prostu ³adnie
|
|
#6 |
|
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Jesli potrzebujesz takiej odmiany czemu nie,wlosy odrosna przeciez
Jestem za tym zebys sciela,fryzura napewno bedzie pasowac .
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 681
|
mi by by³o szkoda obci±æ
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 422
|
¦mia³ zetnij, przy takiej gêsto¶ci w³osów bêdzie Ci bardzo ³adnie, a je¶li zechcesz za jaki¶ czas zapu¶ciæ to te¿ nie bêdzie problemu
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 511
|
Ja bym nie ¶cina³a bo s± na prawdê ³adne
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Piêkne masz w³osy nie skracaj ja tak kiedy¶ zrobi³am by³o fajnie ale pó¼niej bardzo ¿a³owa³am moich d³ugich w³osów ;( a wiadomo obci±æ raz dwa a zapuszczanie trwa latami. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 396
|
zetnij! i wy¶lij mi je w kopercie
¿artujê oczywi¶cie s± ¶liczne, zapuszczaj dalej i dbaj ile masz tylko si³
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 45
|
Ok, w takim razie chyba na razie podarujê ¶ciêcie i bêdê zapuszczaæ, dziêki za pomoc!
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
Masz drobn± twarz w kszta³cie trójk±ta, wiêc je¶li chcesz nadal zapuszczaæ w³osy to powinnaæ je trochê wycieniowaæ przy twarzy.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 822
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

s± ¶liczne, zapuszczaj dalej i dbaj ile masz tylko si³