|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
śmierdzący rzemień
Hej, mam problem. Chciałam sobie zrobić kilka bransoletek, półprodukty zakupiłam na allegro, między innymi rzemienie, które miały stanowić bazy bransoletek. Niestety, otwierając paczkę już poczułam smrodek, po godzinie śmierdziało w całym domu. Z bransoletek nici, rzemienie stoją w koszyczku na balkonie. Miałam nadzieję, że to pozbawi je tego zapaszku, niestety bardzo się myliłam. Po godzinie znów śmierdziało w całej chałupie. Macie pomysły lub doświadczenie jak się tego pozbyć? Nie ukrywam, że trochę mi szkoda je wszystkie wyrzucić bo trochę tego kupiłam i wydałam sporo kasy.
Z góry dzięki za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: śmierdzący rzemień
jeśli kupiłaś na allegro to możesz je zwrócić. Ja bym tak zrobiła. Najprawdopodobniej zamokły i zatęchły, nic nie da się z tym zrobić, a przynajmniej ja nie słyszałam nigdy o żadnej metodzie "naprawy" i pozbycia się tego smrodka.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.