![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cuda z masy solnej
Jest już parę tematów ale chciałam mieć swój własny aby pokazać moje anioły, które robię
![]() Marzy mi się abym mogła bardziej idealnie je robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
To są moje anioły
![]() Edytowane przez kaczuszka81 Czas edycji: 2009-11-11 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cuda z masy solnej
śliczne te aniołeczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
I jeszcze takie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatozaur
|
Piękne... Ten pierwszy szczególnie mi się podoba
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
przecudowne! miałabym pytanie i chciałabym trochę posiłkować się Twoimi wykonaniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Moderatozaur
|
Ten różowy
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wyemigrowana, bardzo cieszę się że podobają Ci się moje anioły
![]() ![]() ![]() Just-in, jego już nie mam... wyjechał "wyleciał" ![]() Jutro wkleję nowe fotki nowych maleństw. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Pięęęękne aniołki
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Miło tak wejść i poczytać takie miłe opinie na temat swój to znaczy aniołków hihi
![]() Dziękuję!! Wiem, wiem miałam dziś wkleić fotki moich aniołów ale przy wieczornym świetle nie wychodzą tak wyraźne. Więc jutro wkleję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A to ostatnie wypieki, fakt nie udane ale wkleję
![]() Proszę o szczere wypowiedzi, może macie jakieś pomysł czym mogła bym urozmaicić moje maleństwa ![]() Edytowane przez kaczuszka81 Czas edycji: 2009-11-15 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
fajne te twoje anioły.
czym je malujesz farbkami akrylowymi czy plakatówkami? no i czym lakierujesz? ja tez się przymierzam do zrobienia kilka na prezenty gwiazdkowe
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Śliczne aniołki ,co jeden to piękniejszy
![]() Do ozdabiania możesz użyć , koralików ,cekinów ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
dominikowa maluję akwarelami a lakieruję lakierem bezbarwnym w spreju. cena około 15 zł za puszkę
![]() ![]() anka43 hihi masz racje cekiny super pomysł!! dziękuję za podpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Kurcze jak Ty Kaczuszka81 robisz te skrzydła ,mi nawet za 10 lat takie piekne nie wyjdą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wystarrczy mieć foremkę "Serce" taką do ciastek albo wycinać serca i na pół je przeciąć, później wycinasz takie rożki a w środku wzorek robisz czym popadnie ![]() Dasz rade, czekam na skrzydełka Twoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Magda - kaczka ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie mogłam, po prostu nie mogłam i wklejam fotkę, moja najnowsza dama
![]() Jak wypiekę i wymaluję napewno wkleję jeszcze fotkę. hihi z piekarnika wyjęłam ją i cykłam se... a co ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
a jaka słodziutka mini torebeczka
Kaczuszka81-"Dasz rade, czekam na skrzydełka Twoje ![]() ![]() Może kiedyś sie doczekasz ![]() ![]() ![]() A powiedz mi jeszcze na tej sukience jest przyklejony makaron gwiazdki ? Pozdrawiam Magda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez diablica81 Czas edycji: 2009-11-22 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
shiral , diablica81, dzięki za miłe słowa
![]() diablica81 , to aż tyle mam czekać aż Ci anioł wyschnie ![]() A ten ![]() ![]() Wklejam mojego olbrzyma ![]() I jeszcze jedno, jesteś spostrzegawcza ![]() ![]() Pozdrawiam całuśnie Magda ![]()
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3y+masy+solnej Zuzia ![]() Kubusiek ![]() Kajunia ![]() Edytowane przez kaczuszka81 Czas edycji: 2009-11-22 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Śliczny jest. Kurcze Ty to szybka jestes dopiero dałas gołego anioła a juz pokazujesz przyodzianego
![]() Słuchaj mam pytanie czy mozna jakos uratowac anioła kiedy sie mu zepsuło buźke reka mi źle poszla i nie dosc ze oko jedno sporo mniejsze to jeszcze jak malowalam usta też nie poszlo tak jakbym sobie tego życzyła.I anioł bedzie pewnie do wywalenia a szkoda bo nawet nawet do tego pomalowany.Od dzis zanim zaczne malowac anioła najpierw bede robic buźki.A co TY chcesz od tych skrzydeł przecież dobre sa Pozdrawiam Magda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
śliczne! Chciałabym umiec takie robic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
lasoa , dla chcącego nic trudnego serio mówię
![]() ![]() diablica81 niestety nie mam zielonego pojęcia czy da rade uratować, musiałabym zobaczyć go - biedactwo ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie babki ![]()
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3y+masy+solnej Zuzia ![]() Kubusiek ![]() Kajunia ![]() Edytowane przez kaczuszka81 Czas edycji: 2009-11-22 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ależ on piękny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
W całej okazałości, Twój aniołek olbrzymek wygląda zachwycająco, mi nie wychodzą takie ładne może dlatego że masa nie jest zbyt gładka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
teraz jest już śliczna ,a co dopiero po wykończeniu ![]() wszystkie prace są bardzo piękne,ja również proszę o instrukcję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
też robie anioły z masy. tylko może w innym stylu, twoje są takie okolicznościowe, moje raczej pozytywnie smieszne, nastoletnie
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Własnie zrobiłam mase i ide cos "tworzyc" Dusia gdzie mozna zobaczyc te Twoje Nastoletnie anioły z checia ogladne i zapewne zgapie ![]() ![]() Pozdrawiam Magda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
wiatejcie
kaczuszka81 - piekne anioły tam bardzo mi sie spodobały ze od kilku dni laziło za mna zeby tez sprobowac ioto zrobilam ![]() dzisiaj pomalowalam mam nadzieje ze nie obrazisz sie ze sa robione na wzór twoich wszystkie dedykowane oczywiscie tobie ![]() nie sa tak dopracowane ale jestem z nich zadowolona i robienie ich sprawilo mi duzo radosci ![]() a jak udaje cis ie tak ladnie ułozyc im sukienki? z tym mialam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.