|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Wesołe/niezwykłe/wzruszające historie świąteczne
Jak w tytule, czy świąteczne szaleństwo udzieliło się Wam i Waszym bliskim? Może święta były pretekstem do spróbowania czegoś nowego czy zrobienia komuś niezwykłej niespodzianki?
Zapraszam do dzielenia się doświadczeniami.
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesołe/niezwykłe/wzruszające historie świąteczne
Na forum prezentowym jest juz taki watek
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie najbardziej wesołym,niezwykłym i wzruszającym momentem świąt będzie ich koniec
![]() Jeszcze się na dobre nie zaczęło,a ja już mam dosyć. Nienawidzę świąt. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Moje święta będą mało wesołe, bo dopadła mnie grypa żołądkowa
Ho ho ho.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabyś podać link? Bo nie mogę znaleźć....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
dziwne swieta mialam w zeszlym roku - bo w szpitalu
21 grudnia urodzilam nagle kilogramowa coreczke - prawie 3 miesiace przed terminem no więc zalapalam sie na szpitalna wieczerze wigilijna, ktora podali chyba o 16 czy 15 godz, potem sie wszyscy zmyli ![]() ale co to byla za uczta dostalam jakas salatke z kapusty kiszonej, krokieta z czyms nie dookreslenia, babke wielkanocna i jeszcze kilka smakolykow ![]() bylysmy na sali w 4 - żadna nie miala przy sobie dziecka, wszystkie szescioro (2 babeczki mialy blizniaki) dzieci bylo 3 pietra wyzej na Intensywnej Terapii Noworodków - z moją córeczką było najgorzej, nie było wiadomo czy w ogole przezyje wtedy tez w wigilie pierwszy raz dalam rade sama doczlapac na to 6 pietro do coreczki dziwne byly te swieta, teraz co roku bede wszystko na nowo przezywala wszystko ma swoje dobre i zle strony - wtedy podczas tego swiatecznego pobytu w szpitalu nie zapomne tez dlatego, ze wtedy zawarlam napiekniejsze przyjaznie
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję stresów i cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja córcia też urodziła się za wcześnie, ale tylko o miesiąc i nie wymagała żadnych specjalnych zabiegów,niemniej jednak wyobrażam sobie co przeżywałaś,dzielna z Ciebie kobitka |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat oglądamy Kevina, a ja włączyłam laptopa, żeby sprawdzić pocztę, no i włączyłam onet, a tam "Klasyka świątecznego repertuaru w bardzo nietypowym wydaniu. Znudzeni Kevinem? Spróbujcie więc obejrzeć ten film na wspak - czyli od końca"
Jak to ja, wyrąbałam prędzej niż pomyślałam: Patrzcie, Kevin od tyłu! No i teraz siedzą i się ze mnie śmieją... ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Moze nie smieszna ani wzruszajaca, ani w sumie nie historia - ale to moje takie najmilsze chyba wigilijne wspomnienie
![]() Jakos na poczatku grudnia pare lat temu bylam u lekarza aby potwierdzic ciaze, nie bylo nic widac - zaprosil mnie na kolejna wizyte wlasnie w wigilie. I wtedy dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Zapraszam do dzielenia się doświadczeniami.

Ho ho ho.

i jeszcze kilka smakolykow
współczuję stresów i cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze