|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomoc po rostaniu jak sie pozbierac
Witam rozstalem sie z dziewczyna 3 miesiace temu ,bylismy razem 3 lata byla to moj pierwszy zwiazek na powaznie . Nigdy nie myslalem ze przyjdzie dzien w ktorym bedziemy musieli zyc odzielnie . Od rostania nie umiem sie po zbierac wogole ciagle jestem przybity nie umiem wziasc sie wgarsc czuje sie tak jak bym sam wmawial sobie ze bez niej nie bede juz szczesliwy . Mam problemy z zasypianie jak zasne to wstaje po 6h max . Nic mnie nie cieszy jak dawniej czuje ze nie jestem soba z natury jestem optymista teraz czuje sie jak robot troszke caly czas mysle analizuje nie potrzebnie nie umiem sie odnalesc .Jestem bardzo uczuciowy i wrazliwy . Nie wiem jak mam myslec czym sie zajac zeby nie myslec zeby cieszyc sie zyciem po prostu . Staram sie spotykac z znajomymi lecz moj problem po prostu jest na pierwszym miejscu nie interesoje mnie praktycznie nic teraz :-\ mam dosc takiego stanu . Wierze ze moze potrzeba mi wiecej czasu . Wiem ze chaotycznie napisane jak cos to pytajcie .
prosze o pomoc jak sie pozbierac jak cieszyc sie zyciem ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoc po rostaniu jak sie pozbierac
mija z czasem, o ile nie rozpamietujesz non stop.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wkręć się w jakieś kursy samooceny/podrywania, tam na takich męskich forach znajdziesz motywacje i może poznasz że faktycznie tak musiało się stać a to co się stało może cię tylko umocnić.
Skoro potrafiłeś być w związku przez 3 lata, to nadal jesteś zdrowym facetem który powinien iść do przodu i zdobyć inną lepszą dziewczynę. Wkręć się w ten temat, a czas bez związku wykorzystaj na korzyść dla siebie, bo nikt nie mówi że związek jest czymś dobrym. Udany związek już tak, jednak nieudany jest o wiele gorszy od bycia singlem. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przeczytaj mój post tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=806267 Dzisiaj go napisałem. 3 lata to sporo. Wiem, że jest ciężko ale nie możesz cały czas myśleć tylko o niej i jak to nie było z nią fajnie. Tak, trzeba naprawdę dużo czasu, żeby zapomnieć, najlepiej się czymś zająć. Praca/studia/sport/imprezy/poznawanie nowych kobiet. Postaw sobie cel, zaproś koleżankę na wycieczkę. Niedługo wiosna, później lato ![]() "Daj sobie czas. Odczekaj. Pracuj nad sobą. Nie szukaj kontaktu. Poznawaj nowe kobiety. Nie szukaj kontaktu. Baw się. Nie szukaj kontaktu. Nie staraj się pocieszać na siłę. Nie szukaj kontaktu. Cierp. Nie szukaj kontaktu. Załamuj się. Nie szukaj kontaktu. Płacz. Nie szukaj kontaktu. Ćwicz. Nie szukaj kontaktu. Myśl jak najczęściej o tym jak dobrze jest Jej z tamtym. Nie szukaj kontaktu. Pomyśl, że to wszystko co robiła z Tobą, teraz robi z innym. Nie szukaj kontaktu. Pomyśl, że robi mu to lepiej niż Tobie. Nie szukaj kontaktu. Wyznaczaj sobie cele i osiągaj je." Korzystaj z życia. Ze wszystkiego co przynosi. Maksymalnie, bez jakichkolwiek ograniczeń.
Chaos, mayhem, panic and disorder. My work here is complete Bwahahaha! > ![]() ##### I feel alive again. There are no rules here. Nothing matters anymore. ![]() Edytowane przez Tempo21 Czas edycji: 2015-03-10 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
najbardziej przeraza mnie spanie , nie umiem zasnac czuje jak bym mial lek przed przyszloscia czy znajde kogos czy bede umial zainterrsowac swoja osoba .Dochodze po woli do glupich utwierdzen ze moze mam depresje albo cos w tym stylu .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie żyj jej życiem.
Musi przejść, to zajmie sporo czasu. Zacznij czytać książki wieczorem i zastosuj się do rad napisanych wyżej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
caly czas proboje walcze zeby sie po zbierac i nie umiem sie otrzasnac wszystko inne z chodzi na 2 plan .
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- caly czas proboje walcze zeby sie po zbierac i nie umiem sie otrzasnac wszystko inne z chodzi na 2 plan . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ile masz lat, że się takich rzeczy boisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mam 23 lata wiem jestem mlody i zycie przed mna . Tylko ja tak strasznie wierzylem ze to ta jedyna . Przez to nie umiem pozbierac mysli wyluzowac i nie przejmowac sie tym wszystkim .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Wyjdź ze znajomymi, zrób coś dla siebie... W przypadku bab działa, nie wiem jak z facetami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.