![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zapraszam do wspólnego odchudzania pt. Będę szczupła :-):-)
Zapraszam wszystkie dziewczyny, które chciałyby się dołączyć do wspólnego odchudzania
![]() Tak od jutra ![]() Napiszmy swój wiek, wzrost, obecną wagę i tą wymarzoną ![]() W grupie raźniej! Będziemy się nawzajem wspierały ![]() Będziemy też pisały, co zjadłyśmy danego dnia i nawzajem sobie doradzały ![]() Co Wy na to? ![]() P.S. Lat 25 168 cm wzrostu ok. 80 kg (jutro rano podam dokładną wagę ;-)) wymarzona waga - 58 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapraszam do wspólnego odchudzania pt. Będę szczupła :-):-)
Witam!
Przyłaczam sie do odchudzania ![]() wiek:17 wzrost: 164 waga: 67 cel: zrzucic choc te 7! ![]() POWODZENIA! ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- szczerze mowiac jeszcze nie mam pomysłu jak to mam zrobic ale cos sie moze przed snem jeszcze wymysli... hmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj Lulu
![]() Mam nadzieję, że razem nam się uda osiągnąć wymarzoną wagę ![]() Dziś rano się ważyłam i jednak wyszło 78,6 kg, a nie 80 kg ;p na szczęście ![]() ![]() Dziś zjadłam: śniadanko: 3 duże łyżki Nestle Fitness z miseczką mleka Łaciate 0%, kawa bez cukru i mleka (z jednej łyżeczki), herbatka odchudzająca, przygotowałam sobie także dzban wody mineralnej z 3 plastrami cytryny i popijam ![]() za jakąś godzinę zjem Activię naturalną i myślę o podjadaniu winogron A u Ciebie jak z jedzeniem? Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- a co do pomysłu ![]() 4 lata temu odchudzałam się z ok. 66 kg, w ciągu półtora miesiąca osiągnęłam wagę 54 kg ![]() a jadłam tak: śniadanie - bułka grahamka lub kromka chleba razowego + odrobina masła + serek naturalny lub polędwica + plastry pomidora, ogórka itp., herbata odchudzająca Slim Figura Herbapolu Spalanie przekąska - owoce: banan, bądź jablko, owoce sezonowe itd. obiad - to co mama zrobiła, ale pół porcji ![]() przekąska - dokończenie obiadu ![]() ![]() kolacja - BRAK, ale jak w brzuszku burczy, to jakaś chuda wędlinka + pomidor herbata odchudzająca przed snem w ciągu dnia duuuuzzzzo wody piłam i jeździałam na rowerze codziennie 1,5 h ![]() Edytowane przez ange85 Czas edycji: 2010-09-08 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja mam duzo do stracenia bo w ciazy przytylam 25 kg;/ i obecnie waze 96 kg;/ a chce wazyc 60 takze dluga droga przede mna;/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam!
Ja też się chętnie przyłącze ![]() Jeszcze nie mam żadnego plany ćwiczeni i diety, ale na dobry początek starczy MŻ ![]() wiek:22 wzrost: 165 waga: 61,5 cel: 56 Mam nadzieje, że na się nam uda! Bo jeśli chodzi o mnie to brak silnej woli bierze góre.... A bardziej chce zmienić styl życia (więcej ćwiczeń, zdrowe jedzenie, mało słodkości itp.) i zyskać pewność siebie, ale niestety nie jest to łatwe... |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Madzia i Bossygirl - witajcie
![]() Bez względu na to, ile kg chcemy zrzucić - musi się nam udać! Madzia - na pewno dasz radę, najgorszy jest początek diety, a potem to już z górki idzie ![]() Bossygirl - co do silnej woli, wiem coś o tym ![]() ![]() Odchudzam się od wczoraj ![]() ![]() Ja stosuję po prostu zdrową dietę i zasadę MŻ, a także nie jem na wieczór i piję dużo wody mineralnej, wczoraj wypiłam aż 3 litry ![]() ![]() Napiszcie, co jecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
no i ja sie dolaczam jesli moge;]
wiek :19 wzrost:170 waga:64(chyba:P) cel:55;] ale problem chyba bedzie z tym celem:P bo rok temu schudlam z 68 do 57 i okresu juz niemialam nawet niewiem czemu a zdrowo jadlam i pilam herbate czerwona:P no i do 61 lekarze kazali przytyc:P i tylam z rok czasu:P ale jak pojechalam na praktyki to wiadomo integracja z obcokrajowcami co 2dni:P a co zatym idzie przekaski kaloryczne;/;/;/ no a ze za pare miesiecy studniowka to trza sie brac za siebie ale brakk motywacji;(
#8 |
Wtajemniczenie
|
prosze sie przeniesc na "wspolne odchudzanie" i tam załozyc watek. możecie mieć nagane od moderatora
![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Coś wiem o tych przekąskach na mieście ![]() Co do Twojej wymarzonej wagi, w trakcie odchudzania zadecydujesz czy dalej chcesz chudnąć czy już przystopować ![]() Ciekawe, że wtedy zatrzymał Ci się okres... w sumie nie ważyłaś aż tak mało... Nad motywacją będziemy pracowały nawzajem ![]() Ja to bym chętnie 50 kg ważyła, a jednak już przy 54 kg (tyle ważyłam 4 lata temu) okropnie kości mi na dekoldzie wystawały... więc będę dążyć do 58 kg, a potem zobaczę czy może jeszcze zjechać do np. 56 kg czy poprzestać ![]() ![]() Edytowane przez ange85 Czas edycji: 2010-09-09 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witam
chętnie się przyłącze ![]() ![]() ![]() wiek: 18 wzrost: 164 cm waga: ok. 56/57 kg. - nie mam wagi w domu ![]() cel: minimum 50 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Witaj Moncheeri_m
![]() Dobrze wiem, jak to jest z rozpoczęciem diety... Od jutra, od pierwszego, od poniedziałku, od nowego roku itp. ![]() ![]() Po prostu trzeba zacząć i koniec! ![]() A jak się już zacznie, przejdzie 2-3 dni, to potem jest z górki, żołądek skurczony i samemu nawet mniej się chce jeść ![]() Ja zaczęłam 8.09.2010, czyli przedwczoraj ![]() ![]() Trzymam za Ciebie kciuki!!!
Było: 81 kg Teraz jest 54,8 kg ![]() CEL:49 kg ![]() 168 cm; 29 lat Edytowane przez ange85 Czas edycji: 2010-09-10 o 11:58 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
niestety jestem chora i z nudów jak to zwykle jem... dzis sie skusiłam na frytki ;((((((
a jeszcze o 10 byłam zmotywowana... CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJE? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez moncheeri_m Czas edycji: 2010-09-10 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jak pojawia się napad głodu, np. chęć na frytki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
hej.... mogę sie przyłączyć???
ja tak właściwie odchudzam sie długo ale nie ma efektów bo zaraz rezygnuje ![]() wiek-15lat wzrost-165cm waga-69kg ![]() cel-55kg(do maja) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A napisz jak się odchudzałaś do tej pory. Coś zaradzimy ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
8.09.2010 r. - 78,6 kg
11.09.2010 r. - 77,5 kg ![]() ![]() ![]() No dziewczęta, podzielcie się ze mną, co tam jecie i czy już rozpoczęłyście dietę ![]() Moje śniedanie: - 2 kromki chleba "Kołodziej" - żytni z wieloma ziarnami - słonecznika, płatków owsianych, siemienia lnianego itd.; - odrobina masła na obie kromki; - po plastrze wędliny "Pierś Królewiecka"; - na każdej kromce plastry ogórka zielonego, pomidora, papryki, cebuli; - + pieprz ![]() - do tego herbatka BioActive poprawiająca trawienie ![]() za 2 h zjem Activie
#17 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja się przyłączam i zaczynam diete Dukana
![]() Mam nadzieję, że się uda i na sylwestra będę wygladała jak człowiek ![]()
#18 |
Raczkowanie
|
Witaj Smerfetko
![]() Trzymam za Ciebie kciuki! Też myślałam o diecie Dukana, ale narazie jestem na "swojej" ![]() ![]() Tak, do Sylwestra spokojnie schudniemy, już nie mówiąc o tym, jakie piękne będziemy w przyszłe wakacje ![]()
#19 |
Rozeznanie
|
heej
![]() ![]() 20 lat 81 kg 168 cm chcę ok 55 kg więc przede mną długa droga. Mam nadzieję że razem damy radę? ![]()
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O, mamy podobne "parametry" ![]() ![]() Jesteś już na diecie? Od jakiego czasu i co jesz? ![]() Buziaki!
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
mam 15 lat, wzrostu około 170 (czasem 169,5 ;p) ważyłam 70 i jestem w trakcie odchudzania, waże 62. Zamierzam 55 albo mniej jeśli będę dobrze wygladac jeszcze, bo mam mocną budowe (rodzice, dziadkowie mocne kości...) życze wszystkim powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Serdecznie gratuluję spadku wagi z 70 do 62 kg ![]() ![]() Ja też mam ciężkie kości ![]() Od jakiego czasu się odchudzasz i jaką dietę stosujesz?
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
U mnie narazie super, czuję sie bardzo dobrze
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
U mnie też super
![]() Jestem w 100% zmotywowana i ani mi się śni przerywać dietki ![]() Pochwalę się swoimi wynikami, dziś 5ty dzień dietkowania ![]() 8.09.2010 - 78,6 kg 9.09.2010 - 78,4 kg 10.09.2010 - 77,9 kg 11.09.2010 - 77,5 kg 12.09.2010 - 77,3 kg, czyli po 4 dniach bycia na dietce, straciłam 1,3 kg Waga spada ![]()
Było: 81 kg Teraz jest 54,8 kg ![]() CEL:49 kg ![]() 168 cm; 29 lat Edytowane przez ange85 Czas edycji: 2010-09-12 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ange chcę do Ciebie dołączyć!!
Dietę zaczęłam od 7.09, czyli dziś 6 dzień. Ja dietkuję z Montignac'em, bo już kiedyś stosowałam się do jego zasad i udało mi się zgubić kilka kg, a mojemu TŻtowi ponad 20 i trzyma wagę do dzisiaj, choć od odchudzania minęło już kilka ładnych lat. Montignac, ponieważ propaguje zdrowy tryb jedzenia, jest dla mnie dobrym wstępem - chciałabym swoje życie zamienić na zdrowe, zaczynam od Montignaca, a po osiągnięciu wagi, nie wrócę do poprzednich nawyków, zmodyfikuję troszkę Montignaca. Lat 25 Wzrost 164 Waga początkowa 69,9 Cel I 65 Cel II 60 kg Cele są dwa, żeby móc cieszyć się z małego sukcesu po drodze. Do celu IIgo chciałabym dochodzić na początku grudnia. Mam wtedy wyjazd służbowy, i pomyślałam że to dobra motywacja - będę mogłą wskoczyć w jakąś sukienkę.
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Życze powodzenia ze zmaganiami z wagą ;p ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie, nie ciesz się aż tak bardzo ze spadku wagi, bo jedyne, co na razie udało ci się zrzuć to nic innego jak woda. ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
a i owszem. jakoś nie jestem głodna, ruszam się sporo, nie czuję głodu... naprawdę... i tyle wychodzi... moze jem wiecej tylko źle policzyłam? ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Ja schudłam półtora roku temu 16 kg ale dopadło mnie jojo i waże więcej niż przed odchudzaniem... Mam nadzięje że tym razem się uda
![]() ![]()
#30 | |
Raczkowanie
|
Witaj tala
![]() To dobrze, że masz sprawdzoną dietkę, to także motywuje, wiedząc, że na 100% osiągnie się sukces ![]() ![]() O tak, wizja siebie w sukience, ale takiej szczuplejszej siebie, potrafi zmotywować ![]() Trzymam kciuki!!! ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- malgo515 - ja odchudzam się podobnie (tylko tą Activię między śniadaniem a obiadem wprowadziłam) i kiedyś też się tak odchudzałam i zawsze były efekty i nigdy skutków ubocznych, więc wszystko jest ok ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() Wiem o wahaniach wagi, ale to i tak nie zmienia faktu, że wolę trzymać rękę na pulsie, niż po tygodniu dowiedzieć się, że waga się nie zmieniła, a dieta którą stosuję jest nic nie warta. A cieszę się ze spadku wagi, bo po wodzie schodzi tłuszczyk, więc super ![]() Poza tym, piję tyle wody, że już tłuszczyk na pewno zaczął się spalać ![]() P.S. Też się dołączysz czy jesteś tu w roli krytyka? ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Dianowe ![]() ![]() A jak mniej więcej wygląda Twój dzienny jadłospis?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.