Miejsce na zdjęcia? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 12:47   #1
czuelina
Raczkowanie

Arrow

Miejsce na zdjęcia?

Witam dziewczyny! Możecie podzielić się ze mną miejscami w którym robiliście z ukochanym zdjęcia ślubne? Lub o zasłyszanych u znajomych? W październiku bierzemy ślub i szukamy jakiegoś uroczego miejsca. Co myślicie, w jesiennym plenerze czy może w pomieszczeniu? Pozdrawiam i całuję !
czuelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 13:58   #2
Almariel
Zakorzenienie

Dot.: Miejsce na zdjęcia?

Jak dla mnie tylko w plenerze. Jesienny plener może być piękny. (oczywiście jeśli pogoda będzie sprzyjać )
My będziemy mieć plener w naszym mieście, nie silimy się na oryginalność. Ale za to będą to miejsca, które lubimy, z którymi jesteśmy związani. Jeszcze dokładnie nie wiem, jest kilka takich urokliwych miejsc, w które lubimy chodzić, i jezioro.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 19:23   #3
betterw
Raczkowanie

Zdecydowanie plener
betterw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 19:42   #4
ja :)
Zakorzenienie

Plener jak najbardziej!
Moja pani fotograf powiedziała, że w jesieni jest najlepsze światło jeśli chodzi o fotografię, więc zdjęcia powinny wyjść piękne
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-16, 20:18   #5
Sandra86
Raczkowanie

Dobrym miejscem do robienia zdjęć w plenerze jest Ogród Botaniczny
Stary 2011-08-16, 23:02   #6
karinaa23
Raczkowanie

Ja również uważam, że w plenerze są najfajniejsze, chociaż zależy czy chcesz mieć bardziej naturalne spontaniczne (wtedy plener) czy może bardziej pozowane (to wtedy studio). Ja i mój mąż zdecydowaliśmy się na plener i wybraliśmy sesję nad morzem. nie żałujemy wyszło super było dużo zabawy śmiechu i życzliwości ze strony plażowiczów!) jeśli będziesz chciała mogę przesłać Ci link to zobaczysz i sama osądzisz czy warto.
karinaa23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 06:29   #7
czuelina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinaa23 Pokaż wiadomość
Ja również uważam, że w plenerze są najfajniejsze, chociaż zależy czy chcesz mieć bardziej naturalne spontaniczne (wtedy plener) czy może bardziej pozowane (to wtedy studio). Ja i mój mąż zdecydowaliśmy się na plener i wybraliśmy sesję nad morzem. nie żałujemy wyszło super było dużo zabawy śmiechu i życzliwości ze strony plażowiczów!) jeśli będziesz chciała mogę przesłać Ci link to zobaczysz i sama osądzisz czy warto.
poproszę
czuelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 07:55   #8
Moniq81
Raczkowanie

Ja też poproszę link
chętnie zerknę bo też zastanawiamy się nad wypadem nad morze
Moniq81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-17, 18:29   #9
justynka1989
Raczkowanie

prosiłabym również o link
justynka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 00:47   #10
karinaa23
Raczkowanie

Dziewczyny wysłałam Wam link w pw. Jeżeli któraś byłaby bardziej zainteresowana to mogę wysłać też na meila inne fotki, gdyż moim skromnym zdaniem na stronie nie ma tych najładniejszych, które zaliczam do moich ulubionych, no ale cóż nie ja je wstawiałam, tylko nasz przesympatyczny fotograf

P.S. Zazdroszczę Wam tych chwil, chciałabym przeżyć to wszytko jeszcze raz, na samą myśl łezka mi kręci się w oku.
Także jedna rada dla Was, cieszcie się tymi chwilami, bo niewiadomo kiedy i jak, a będzie już po ślubie, weselu i sesji (a tyle przygotowań było... hehe..)

Edytowane przez karinaa23
Czas edycji: 2011-08-18 o 00:54
karinaa23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 08:55   #11
doloris9
Przyczajenie

a co sądzicie o tym?
http://www.foto-graf-zamosc.pl/

fotograł będzie robił zdjęcia u mojej siostrzenicy we wrześniu 2011. I tak już jest zarezerwowany, ale nie znamy się , czy są dobre? Mogą wyjść fajne zdjęcia?
doloris9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 09:06   #12
Moniq81
Raczkowanie

Dziękuję bardzo za link,jak znjadziesz chwilkę to resztę zdjęć też chetnie obejrzę
Przygotowań fakt-bez liku
Stary 2011-08-19, 09:16   #13
Moniq81
Raczkowanie

doloris 9 szczerze to mi się te jego zdjęcia nie podobają..
Polecam takiego fotografa
http://www.fotografiaszymon.art.pl/
Napisz co sądzisz?
Stary 2011-08-19, 10:33   #14
nowa_wizazystka
Raczkowanie

Bardzo ładnie wychodzą zdjęcia w plenerze.Więc część zrób w plenerze,a część w pomieszczeniu.Ale to Wasz wybór.Powodzenia.
nowa_wizazystka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-19, 16:39   #15
doloris9
Przyczajenie

Moniq81 muszę powiedzieć że zdjęcia mi się ogólnie podobają, pod warunkiem że nie są czarno-białe i dziwię się,że fotograf z mego linku nie podoba ci się, bo wg mnie mają dużo wspólnego. Mi się nie podobają zdjęcia rozmazane lub zniekształcone czyli chyba tzw artystyczne.Lubię zdjęcia wyraźne. Kwestia ujęć ,to zależy od młodych i fotografa,ale ostrość tylko od fotografa. Dzięki za opinię
doloris9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 14:59   #16
magdapolar
Raczkowanie

Ja będę mieć plener "objazdowy" Puławy, Janowiec, prom do Kazimierza, Kazimierz i park w Nałęczowie. Fotograf który nam będzie te zdjęcia robił to Maciej Ziegler z Lublina.
Stary 2011-08-31, 18:56   #17
under_control
Przyczajenie

Plener zdecydowanie! Jeśli tylko traficie na słońce to jesienne drzewa będa pięknie wyglądac na zdjęciach. Napisz skąd jestes to moze cos podpowiemy? My mieliśmy sesję na zamku i w otaczającym go parku
under_control jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-19, 09:17   #18
szalona2013
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez magdapolar Pokaż wiadomość
Ja będę mieć plener "objazdowy" Puławy, Janowiec, prom do Kazimierza, Kazimierz i park w Nałęczowie. Fotograf który nam będzie te zdjęcia robił to Maciej Ziegler z Lublina.
Też się zastanawiam nad podobnym "objazdem" -wybrałam też Macieja Zieglera ale zastanawiam się jeszcze nad ruinami zamku Krzyżtopór. Na stronie "naszego" fotografa jest kilka zdjęć tam wykonanych i bardzo mi się podobają - szczególnie ta tańcząca para w ruinach.
Co do zdjęć w pomieszczeniach - zdecydowałam się (za namową TŻ) na opcję "noc poślubna" więc takie zdjęcia też będą
szalona2013 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-20, 10:56   #19
katja_22
Zadomowienie

Zdecydowanie plener My mieliśmy zdjęcia w pobliżu ruin starego kościółka w Jaworzniku, w parku obok Sanktuarium w Leśniowie, na Pustyni Siedleckiej i na stacji PKP poza tym łapaliśmy stopa przy szosie

Często plenery robione są w pobliżu ruin zamków (u nas jest ich sporo) albo nad wodą, w wodzie
katja_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości