|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Miejsce na zdjęcia?
Witam dziewczyny! Możecie podzielić się ze mną miejscami w którym robiliście z ukochanym zdjęcia ślubne? Lub o zasłyszanych u znajomych? W październiku bierzemy ślub i szukamy jakiegoś uroczego miejsca. Co myślicie, w jesiennym plenerze czy może w pomieszczeniu? Pozdrawiam i całuję !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miejsce na zdjęcia?
Jak dla mnie tylko w plenerze. Jesienny plener może być piękny. (oczywiście jeśli pogoda będzie sprzyjać )
![]() My będziemy mieć plener w naszym mieście, nie silimy się na oryginalność. Ale za to będą to miejsca, które lubimy, z którymi jesteśmy związani. Jeszcze dokładnie nie wiem, jest kilka takich urokliwych miejsc, w które lubimy chodzić, i jezioro. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie plener
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Plener jak najbardziej!
Moja pani fotograf powiedziała, że w jesieni jest najlepsze światło jeśli chodzi o fotografię, więc zdjęcia powinny wyjść piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dobrym miejscem do robienia zdjęć w plenerze jest Ogród Botaniczny
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja również uważam, że w plenerze są najfajniejsze, chociaż zależy czy chcesz mieć bardziej naturalne spontaniczne (wtedy plener) czy może bardziej pozowane (to wtedy studio). Ja i mój mąż zdecydowaliśmy się na plener i wybraliśmy sesję nad morzem. nie żałujemy wyszło super było dużo zabawy śmiechu i życzliwości ze strony plażowiczów!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja też poproszę link
![]() chętnie zerknę bo też zastanawiamy się nad wypadem nad morze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
prosiłabym również o link
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wysłałam Wam link w pw. Jeżeli któraś byłaby bardziej zainteresowana to mogę wysłać też na meila inne fotki, gdyż moim skromnym zdaniem
![]() ![]() ![]() P.S. Zazdroszczę Wam tych chwil, chciałabym przeżyć to wszytko jeszcze raz, na samą myśl łezka mi kręci się w oku. Także jedna rada dla Was, cieszcie się tymi chwilami, bo niewiadomo kiedy i jak, a będzie już po ślubie, weselu i sesji (a tyle przygotowań było... hehe..) ![]() Edytowane przez karinaa23 Czas edycji: 2011-08-18 o 00:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
a co sądzicie o tym?
http://www.foto-graf-zamosc.pl/ fotograł będzie robił zdjęcia u mojej siostrzenicy we wrześniu 2011. I tak już jest zarezerwowany, ale nie znamy się , czy są dobre? Mogą wyjść fajne zdjęcia? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za link,jak znjadziesz chwilkę to resztę zdjęć też chetnie obejrzę
![]() Przygotowań fakt-bez liku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
doloris 9 szczerze to mi się te jego zdjęcia nie podobają..
Polecam takiego fotografa http://www.fotografiaszymon.art.pl/ Napisz co sądzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie wychodzą zdjęcia w plenerze.Więc część zrób w plenerze,a część w pomieszczeniu.Ale to Wasz wybór.Powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Moniq81 muszę powiedzieć że zdjęcia mi się ogólnie podobają, pod warunkiem że nie są czarno-białe i dziwię się,że fotograf z mego linku nie podoba ci się, bo wg mnie mają dużo wspólnego. Mi się nie podobają zdjęcia rozmazane lub zniekształcone czyli chyba tzw artystyczne.Lubię zdjęcia wyraźne. Kwestia ujęć ,to zależy od młodych i fotografa,ale ostrość tylko od fotografa. Dzięki za opinię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja będę mieć plener "objazdowy" Puławy, Janowiec, prom do Kazimierza, Kazimierz i park w Nałęczowie. Fotograf który nam będzie te zdjęcia robił to Maciej Ziegler z Lublina.
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Plener zdecydowanie! Jeśli tylko traficie na słońce to jesienne drzewa będa pięknie wyglądac na zdjęciach. Napisz skąd jestes to moze cos podpowiemy? My mieliśmy sesję na zamku i w otaczającym go parku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zdjęć w pomieszczeniach - zdecydowałam się (za namową TŻ) na opcję "noc poślubna" więc takie zdjęcia też będą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie plener
![]() ![]() ![]() Często plenery robione są w pobliżu ruin zamków (u nas jest ich sporo) albo nad wodą, w wodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.