|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dodatki do małej czarnej na sylwestra...
Hej, dziewczyny.
![]() ![]() Kupiłam szare buty, takie jak na zdjęciu. I teraz proszę o radę w sprawie dodatków. Co można do tego dołączyć, żeby było sylwestrowo, ale z klasą? Kusi mnie ta czerwień ![]() PS Jeśli zły dział, to proszę o przeniesienie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dodatki do małej czarnej na sylwestra...
Hmmm... kieca ma mały dekolt, więc z wisiorami nie poszalejesz. Może duuuuuża siwa filcowa bransoletka na nadgarstek? Albo jakaś złota/srebrna ? i koniecznie wiszące kolczyki.
Albo postaw na klasykę - perełki na szyję, uszy i nadgarstek. To zawsze dobrze wygląda ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dodatki do małej czarnej na sylwestra...
Mam bardzo podobna sukienke, tyle ze ma siateczke zamiast koronki, buty mam czarne i do tego zakladam grafitowe rajstopy. Tez nie mam jeszcze dodatkow. Myslalam o jakiejs duzej bransoletce w kolorze srebra i do tego kolezanka doradza mi raczej delikatne kolczyki, chociaz osobiscie wybralabym pewnie bardziej rzucajace sie w oczy. Tylko nie wiem, czy duza bransoletka w zestawieniu z wiekszymi kolczykami nie bylaby zbyt przesadzonym zestawem. Mysle, ze jesli chodzi o naszyjnik to musisz z niego zrezygnowac. A co myslicie o pierscionku z czarnym duzym kamieniem zamiast bransoletki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.