|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szalooone wyprzedaże w Krakowie ! ;)
Czołem Dziewczęta !
![]() Nie znalazłam żadnego takiego wątku, a więc postanowiłam stworzyć. ![]() Mianowicie trwa sezon szalonych wyprzedaży , praktycznie wszędzie, gdzie tylko się wejdzie , a więc wszystkie Kobietki z Krakowa i okolić łączmy się ! ![]() Możemy powymieniać się dobrymi radami gdzie można wyszperać jakie fajne ciuszki po okazyjnych cenach ![]() Ja byłam wczoraj w Galerii Krakowskiej i po prostu nie wiedziałam na czym oczy zawiesić ![]() ![]() ![]() Cóż...kobieca słabość... ![]() ![]() Ale Dziewczyny, do rzeczy, a więc podzielmy się swoimi łupami z wyprzedaży (a może nie daj Boże jeszcze coś mi się spodoba i pofrunę na kolejne zakupy ![]() ![]() A więc jako że założyłam wątek to od razu się pochwalę, że kupiłam świetną czekoladową kurtkę w Berhka (nie wiem jak to się tam odmienia ![]() A widziałam jeszcze pełno innych fenomenalnych rzeczy , tylko że zamykali akurat. ![]() Takie bluzki z wyciętymi plecami / body i różne takie inne ![]() malinową wiatróweczkę , w której się po prostu zakochałam ![]() albo takie jasne rurki z dziurami ... ![]() Ale się rozpisałam, teraz napiszcie może coś od siebie. ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalooone wyprzedaże w Krakowie ! ;)
Cytat:
więc uważam, że Twój wątek zginie śmiercią naturalną ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.