![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń-Biochemia, Minerały, Zapachy, Koleston,Lush, YR, soczewkiNIEAKTUALNE !!!!!
Zasady takie jak w ogólnym regulaminie, na początek mogę wysyłać pierwsza osobą z większa ilością pkt. Tylko polecone priorytety lub ekonom , ew paczki. Możliwa wymiana osobista - Warszawa Centrum lub Ursynów. Preferuje większe wymiany, nie po jednej malej próbce, nie dotyczy próbek perfum z wishlisty ![]() Proszę odpisywać u mnie ja będę u Ciebie, chyba ze ktoś ma inne życzenia. Jeśli proponujesz wymianę to pisz proszę za co konkretnie ... Będę odpisywać w miarę możliwości na każda propozycje. Na pomaranczowo rezerwacja na szaro wymienione na fioletowo -pilnie szukam na zielono dokładka Lista życzeń . Biochemia: -olej z róży - olej ze śliwek, olej z granatu, zlota jojoba -inne ciekawe oleje do twarzy (cera mieszana, naczynkowa) -Masło kokosowe nierafinowane z miąższu -eco spa -baza szamponowa /detergentowa eco spa -formy do kul kąpielowych -olejki eteryczne np geranium, kadzidłowy , pieprzowy , kardamon... -olejek waniliowy naturalny lub ew zapachowy ale o ładnym naturalnym zapachu wanilii , nadający sie do kosmetyków do ciała -masło kakaowe bez wyraźnego zapachu kakao -Frakcja sojowa naturalis ew mazidła -na probe -specyfiki, wyciągi, kompleksy na naczynka naturalis, mazidła , -hydrolaty : róża stulistna , aloes, róża damascenska , malwa, kadzidłowiec -ekstrakt z ananasa , gingo biloba, - kompleks ceramidy Zapachy głownie próbki odlewki: Sisley Soir de Lune edp -odlewki , flakon -moze byc pusty ![]() Sisley -Soir de Lune - balsam perfumowany -sample lub odlewki Shiseido ZEN -wersja z 2000r (bialy flakon) - odlewka, probka Etro - Patchouly, Etra, Sandalo , Shaal Nur Dior Midnight Poison Lalique - Perles-jak najwiecej ;0 La perla -Dark extacy Mollinard-vanille-patchouli ......inne- orientalne-kadzidłowe,drzewne, szyprowe, pudrowe, ale nie cukierkowo słodkie, z wyraźna nuta paczuli ... męskie: -Givenchy Gentelman -probka -Hermes Terre - odlewki ,próbki zapachy męskie w stylu w.w. Hermesa Minerały: - cienie mineralne , pigmenty , miki :w kolorach opalizujących, chłodnych, róże, fiolety, srebro , turkus.. -duochromy, kameleony , inne ciekawe kolory .. -Korektor mineralny maskujacy cienie-(fioletowo-niebieskie wyraźne) -Podklad Meow purrr-fect, pampered w odcieniu sphynx 2-3, ew bengal , siamese -EDM -BEIGE NEUTRAL intensiv lib inne formuly -wieksze odsypki Półprodukty mineralne: -mica serecite, puder ryżowy, dwutlenek tytanu, mica velvet spheres ,puder perłowy Primer Lauress kick start lub jump start medium -primery do mieszanej cery.. Pędzle: -pędzelek do eyelinera mineralnego -kabuki do pudru , raczej duze -flat top o malej średnicy -duofibre do rożu -hakuro do rozu h24 Lush : -kostki do masażu i masła w kostce - karma soap , vanilla in the mist, -pasty do mycia twarzy Mydła naturalne różne do ciała, do twarzy. Węglowe, Nie interesują mnie balsamy do ust -używane . Tradycyjna kolorówka tez mnie raczej nie interesuje poza pigmentami MAC. Tradycyjna sklepowa pielęgnacja również nie bardzo. Wymienie: -BB Cream Skin79 - zestaw miniatur 4 sztuki dwa były kilka razy użyte -hot pink i diamond prestige , reszta nieużywana, wymienię najchętniej cały zestaw lub podzielę na pol -hot pink i zloty rezerwacja Mysia Jadwisia Minerały: -Lucy Minerals - Bisque OF -sloiczek testowy - uzyty 1 raz -Lucy Minerals - Golden medium OF -sloiczek testowy -uzyty 1 raz -Lucy Minerals - Finishing powder j.w -Lucy minerals cien mocha shimer - probka w strunie Lumiere :uzyte 1-2 razy: sample -torebki strunowe : -podkład medium neutral flawless face -podklad medium cool beige 2.3 ff -podklad light medium warm veena velvet -silk powder -ivory fiolka85 EDM -korektor sunlight -fiolka 1ml fiolka85 -róż best friends -fiolka 1ml -podkład light neutral matte 1ml fiolka MEOW sample -flawless 3 naughty manx -flawless 3-naughty abbysinian -pampered 2-frisky abyssinian -pampered 3 naughty manx -idealeyes :ferocious Probki perfum: Joop femme - zestaw edt 2ml +zel prysznic 8ml saszetka+ balsam 8ml saszetka wszystko razem polaczone nie otwierane Aquolina Pink Sugar 2ml nieuzywana Hermes -eau claire des merveilles 2 razy psiknieta -MysiaJadwisia Jacomo for Her-ok 1,5 -odlewka Cartier Must -org probka raz psiknieta Moge zrobić odlewki: (w tej chwili nie mam fiolek/atomizerów ) -Kenzo Jungle elephant edp -Shiseido Energizing fragrance -Stella McCartney -Stella meskie: -Aqua di Gio -Armani Diamonds -Lacoste Red -Jil Sander -sander for men -próbka Dior Fahrenheit absolute 1ml -1raz psiknieta -próbka Sean John Unforgivable - ok 1ml -flakon Bvlgari Aqua men, 100ml , psikniete 3-4 razy, pudełko. Wymienię go właściwie tylko na Hermesa Terre. Biochemia, głównie odsypki, odlewki, wszystko z co najmniej kilku miesięczna ważnością -baza kremowa 1-1-3 zsk ok 12-15ml wazna do 2014 -oddam całość -olej z truskawki eco spa 3/4 buteleczki szklanej ok 7,5ml -wymiana fluxus9 -korund mikrodermabrazja woreczek strunowy ~8ml -glinka rhassuol -odsypie do 20gram-fiolka85 -glukonolakton naturalis -odsypie do 40gram ALA -alantoina- -lanolina -kwas salicylowy -biosiarka -naturalna betaina-naturalis ALA - -kwas hialuronowy 2% naturalis - ragutka -slp, p4c -MysiaJadwisia-emulgatory ZSK -olej z wiesiołka odleje do 10ml - ragutka -masło kokosowe mazidla do 20gram wymienione ana761 - masło shea -rafinowane NP ók 50gram fiolka85 -masło kakaowe nierafinowane - NP ok 40gram - fiolka85 zamienię najchętniej na inne kakaowe- bez zapachu lub lekko pachnące , moje ma wyrazny zapach kakao -puder jedwabny kolorowka-odsypka -mleczan sodu odleje do 10ml -lecytyna hlb7 do 5gram -olejek rumiankowy Aromatica http://www.aromatika.pl/olej-rumiankowy-z-rumianku.html -ok 18ml z 20ml , moge odlac do 10ml -mleczko pszczele w glicerynie zsk ok. 7ml -witamina e -zsk -odlewka -witamina b3 -naturalis -odsypie -kolagen i elastyna -odleje do 5ml -ekstrakt z truskawki , ekstrakt z rozy -mazidla odsypie probke Mydła: Lawendowa Farma 3 Korzenie -pol kostki- ok 50gram -wstępna fiolka85 -Lawendowa Farma -Owsiany Bobas poł kostki ok 50-55gram -LF - mydło z pianka -próbka -wymiana ana761 -LF- cynamonowe - próbka -LF -Orzeźwiające Maroko -próbka lub ok 1/4 kostki Mysia Jadwisia Tuli: czekoladowe , marchew, z jedwabiem, glinka różowa , węglowe -mogę zrobić próbki - ana761 LUSH raczej tylko na inne lush lub z fioletowe z wishlisty - próbki mydeł Rock star, Sultana, Snowcake, Bohemian , Northern light razem ok 30gram (nie rozdzielam) -Pasta BUCHE DE NOEL -nowa ważna do 12.03. oddam do 50 gram na wymianę ale tylko na inna pastę lush : AoBS , Aquamarina lub kostke fresh farmacy ew dark angels/herbalism ana761 - Karma Komba szampon - ok 1/5 kostki -ana761 KOLORYZACJA WLOSOW -nie bede wybredna , mialam chwilowa przygode z blondem i juz ich nie wykorzystam ( wszystkie napoczete na jesieni 2011) Koleston perfect 12/96 (cendre violet) ok 52 ml z 60 ml + woda welloxon 9% 120ml Wellaton 9/1 rozświetlony popielaty blond ok zuzycie ok 15 ml z50 ml Vitalitys 8/00 jasny intensywny blond pol opakowania 100ml + saszetka olejku mam utleniacz 6% Vitalitys mogę zrobić odlewkę do tej farby Płukanka delia fioletowa ok 3/4 opakowania Joanna reflex blond spray ok 3/4 opakowania Kolorówka : nie bede wybredna ![]() -ELF -primer pod cienie sheer , opakowanie z aplikatorem, uzyty kilka razy - podkład Essence soft touch mousse 04 matt ivory zużycie ok 1/3 z 16gram -podkład Rimmel stay matte mousse foundation300- natural beige słoiczek 18ml -zużycie ok 1/4 lub mniej -podkład Ingrid mineral silk&lift - 30 beż z 30 ml zostało ok 25 ml -korektor Bell multi mineral odcien 01 jasny uzycie kilkukrotne -paletka Lovely terra cotta compact 5 rozświetlających cieni nr 05 zużycie minimalne niewidoczne -essence cien pojedyńczy 14 super star -czarny mieniacy sie drobinkami zuzycie minimalne -My Secret trio zółty, fuksja, zieleń - testowany Yves rocher krem do rak ( raz użyty) + żel pod prysznic ( nie używany) z serii Fruit de Noel -cudowny owoc z serii limitowanej 2011 - Soczewki kontaktowe kolorowe Fresh Look dimensions Ciba Vision tylko do jasnych oczu , na ciemniejszych nic nie widać 1-sztuka Caribbean aqua - zielono-turkusowe zerówki dia14,5 ważne do 09.2015 1 sztuka Amethyst - delikatny fiolet , zerówki, dia 14,5 ważne do 07. 2014 oczywiście soczewki nie otwierane, w formie sampli więcej zdjęć dla chetnych Edytowane przez mangifera Czas edycji: 2012-06-12 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń-Biochemia, Minerały, Zapachy, Koleston,Lush, YR, soczewki
coś za
-glinka rhassuol -alantoina -kwas salicylowy -p4c -puder jedwabny do 2gram ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witam,
mam 2 ml próbkę firmową Soir de Lune oraz możliwość zrobienia próbek z interesujących Cie zapachów: Etro Sandalo i Patchouly oraz Black Cashmere DK, Terre d'Hermes. Mnie interesuje kwas hialuronowy i olej z wiesiołka ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
-Kenzo Jungle elephant edp (atomizerki mam) - masło shea -rafinowane NP do 15gram -masło kakaowe nierafinowane - NP do 20gram -olejek rumiankowy Aromatica -ok 18ml z 20ml Lawendowa Farma 3 Korzenie -pol kostki- ok 50gram -Lawendowa Farma -Owsiany Bobas poł kostki ok 50-55gram -LF - mydło z pianka -próbka -LF- cynamonowe - próbka -LF -Orzeźwiające Maroko -próbka lub ok 1/4 kostki Tuli: czekoladowe , marchew, z jedwabiem, glinka różowa , węglowe -mogę zrobić próbki ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za soczewki?
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie w watkach za
-BB Cream Skin79 - zestaw miniatur 4 sztuki dwa były kilka razy uzyte -hot pink i diamond prestige , reszta nieużywana, wymienię najchętniej cały zestaw lub podzielę na pol
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się
![]() szczególnie na próbki mydeł Tuli. Pozdrawiam Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za:
-rozświetlacz Island sands- sample jar -próbka 2ml Aquolina PInk Sugar ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej,
coś u mnie za: - kwas hialuronowy 2% naturalis -glukonolakton naturalis - 10g -korund mikrodermabrazja woreczek strunowy ~8ml -naturalna betaina-naturalis -lanolina ? Z Twoich szukanych mam: - Ch Dior, Poison 1,5ml - Cartier -Le Baiser Du Dragon edp - 1,5-2ml i kilka półproduktów, hydrolat Neroli w wątku. ewentualnie Donna Karan, Black Cashmere, 2ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie przechwycę olej i kwas w opisanych ilościach.
Jeśli chodzi o próbki DK i Etro to muszę sprawdzić ile mam fiolek i w zależności od tego ponapełniam je dla Ciebie ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jestem za
![]() powiedź tylko jakiej wielkości/wagi byłyby te próbki Tuli?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie za kilka minerałów ? Chodzi mi głównie o podkłady ?
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od Ciebie jestem chętna na: -glukonolakton naturalis -korund mikrodermabrazja woreczek strunowy ~8ml -naturalna betaina-naturalis -lanolina Bo HA już widzę zajęty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
Yves rocher krem do rak ( raz uzyty) + żel pod prysznic ( nie używany) z serii Fruit de Noel -cudowny owoc z serii limitowanej 2011 - tylko razem i ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Smoka mam odlewkę - zostało jakieś 1,5ml w atomizerze.
A nie szukasz jeszcze jakiś próbek poza wymienionymi w pierwszym poście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Witaj.
Coś u mnie za: masło kokosowe mazidla do 20gram - masło shea -rafinowane NP do 15gram -masło kakaowe nierafinowane - NP do 20gram -olejek rumiankowy Aromatica -ok 18ml z 20ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
-BB Cream Skin79 - zestaw miniatur 4 sztuki dwa były kilka razy uzyte -hot pink i diamond prestige , reszta nieużywana, wymienię najchętniej cały zestaw lub podzielę na pol
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale może coś się znajdzie. Tak na szybko, to ciepłe orientalne zapachy typu Tea for Two L'Artisana, Organza Indecence czy Ambre Gris Balmaina Cię interesują? Z kadzidłowych Scent Intense, Elixir Penhaligns. Z szyprowych Amouage Jubilation 25 Women - bardzo intensywny szypr. Z pudrowych Histoires de Parfums Moulin Rouge - to zapach takiej pudrowej szminki, dość specyficzny ![]() Costume National, 21 - trochę drzewny, ale też raczej ciepły, kremowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za BB Cream Skin79 - zestaw miniatur 4 sztuki dwa były kilka razy uzyte -hot pink i diamond prestige , reszta nieużywana, wymienię najchętniej cały zestaw lub podzielę na pol?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam 6 fiolek ok.2ml , czekam na znak od Ciebie
![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
http://www.elle.com/var/ezflow_site/...s-Shalimar.jpg ale raczej nie oddam zapachu za pielęgnację, nie znajdziesz nic innego?
Pozdrawiam ![]() WYMIANKA KOSMETYCZNO-ZAPACHOWA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27185999 UBRANIA, KSIĄŻKI, INNE: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33020185 Edytowane przez AgnesAnn Czas edycji: 2012-01-18 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() mam u siebie frakcję z Naturalisa, cień Lumiere Divine, mogę też odlac Ci nieco hydrolatu z kadzidłowca... + to, co w obu wątkach. Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro napisze ile fresh farmacy sie ukroiło ![]() Pozdrawiam Ania ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Z LF mam 3 czy 4 i znam ![]() a Tuli kusi oczywiscie --więc z chęcią przed ew. zakupem wypróbuje ![]() chciałabym wszystkie próbki z Tuli ![]() ![]() Ania fresh farmacy ukroiło się kosteczka ponad 15 gr. ale ona jest zbita i taka starczy na 2-3 tygodnie codziennego uzywania . Kształ porączny --kwadrat --mogę fotke zrobić.
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2012-01-19 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.