|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z sukienką na studniówkę
Witam dziewczyny, studniówkę mam już za miesiąc a jak na razie uszyłam sukienkę (mam ponad 30kg nadwagi, ale mysle ze wygladam fajnie
![]() I tu mój problem - w naszej szkole jest wymóg zasłaniania ramion na poloneza, a do tej sukienki kompletnie nic nie pasuje. jak myślicie, czy ona jest aż tak odkryta że trzeba coś zasłaniać? a i, czy można ubierać sandały? mam upatrzone piękne złote buty w new looku, takie na szerokich paskach tylko nie wiem czy to właściwe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: problem z sukienką na studniówkę
Skoro ramiona mają być zakryte, to niestety ale musisz coś ubrać na tą sukienkę..niby nie jest zbyt "goła" ale jednak ramiona są widoczne, a nie zakryte..może wstaw fotkę butów- jednak sandały+ rajstopy to niezbyt dobre połączenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ee sandałki jakoś mnie nie przekonują. Lepsze czółenka.
![]() Myślę, że te złote buty w New Looku i cieliste rajstopki byłby dobrym wyborem + do tego złote dodatki (biżuteria i mała złota torebeczka) i tak jak mówiła koleżanka wyżej złoty szal by zakryć ramiona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Szal z jakąś świetną broszką
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.