|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Friends Provident International UK
Hej dziewczyny (zwlaszcza te z UK)!
Wiecie moze cos o Friends Provident International??? Pytam bo dostalam oferte ubezpieczenia sie u nich od wypadkow, naglej smierci, chorob itp. Ich oferta jest nieporownywalnie lepsza od moich islandzkich ubezpieczycieli... Tak niskie skladki moj doradca tlumaczy tym ze w duzym kraju duzo ludzi, duza konkurencja to i skladki niskie, a w Islandii niespelna 300 000 mieszkancow... No wiec waham sie i waham czy podpisac umowe... Zna ktoras z Was ta firme, jest ktoras z Was tam ubezpieczona, slyszalyscie cos o tej firmie... Jak tylko cos wiecie dajcie prosze znac... PS. Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze ze sluzbowego komputera. Jak zmieniam jezyk klawiatury to mi sie literki mieszaja bo moja klawiatura ma troche inny uklad od standartowych plus oczywiscie inne litery.... Tak ze wybaczcie i piszcie wszytko co wiecie o Providencie z UK. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Friends Provident International UK
Nie wiem nic na temat tej firmy, ale wyszukiwarka google bywa pomocna i znalazłam takie coś --> http:// www.ciao. co. uk/ Reviews/ Friends_Provident__59650
usuń spacje, bo wizaż wycina linki ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Friends Provident International UK
Dzieki za linka... Cos tam w necie grzebalam ale bardziej mi chodzi o osobiste doswiadczenia z ta firma. Naprawde nie ma wsrod wizazanek zadnej ktora zna ta firme???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.