|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
DJ czy ZESPÓŁ
dj czy zespół
która opcja lepsza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: DJ czy ZESPÓŁ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Żona Gargamel
|
A co bardziej lubisz, przy czym lepiej się bawisz? Wolisz oryginalne wykonania czy aranżacje zespołów? Jaka jest Twoja rodzina?
Nie ma lepszej opcji, zawsze ktoś będzie poszkodowany ![]() My mamy DJ bo nie cierpimy wycia większości zespołów, a te co nam się podobają kosztują majątek. Wybór był dość prosty ale na pewno ktoś będzie niezadowolony bo jak to bez zespołu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zależy czego oczekujecie i co lubicie. Jedno i drugie to dobry i zły wybór - zależy jak kto na to spojrzy
![]() Ja nie zdecydowałabym się na orkiestrę, ktoś inny na DJa. I ten temat może tak głównie wyglądać - taka przepychanka co lepsze a na dobrą sprawę obie strony mają rację. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dużo zależy od waszego gustu i waszej rodziny. U nas będzie zespół, bo tak wolimy i wiem, że nasza rodzina też będzie się lepiej bawić.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dokładnie, wszystko zależy od gustu
![]() Słyszałam jednak o zespołach, które wykonują swoje aranżacje, ale puszczają też muzykę jak DJ - może takie połączenie byłoby fajne? Warto poszukać ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
U nas zdecydowanie zespół, o Dj-u nawet mowy nie było, rodzina znajomi i przyjaciele najlepiej bedą się bawić przy zespole a mamy świetny i sprawdzony z wokalistką która ma piękny wokal więc polecam
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
zielony stworek
|
Raz tylko byłam na weselu gdzie zespół był ok, reszta to wycie było.
Nie wiem jak niektórym nie przeszkadza do pałacyku/ dworku/ eleganckiej knajpy zamawiać marny zespół, który ani nie potrafi poprawnie zaśpiewać piosenek po angielsku, jest często już po jednym, prowadzi żenujące zabawy oczepinowe itp. Dobre zespoły sporo kosztują, dlatego lepiej wybrać dobrego DJa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Moim zdaniem zespół jest lepszy - przynajmniej mi bardziej odpowiada. Za DJ'em przemawia większy repertuar - może zagrać praktycznie wszystko. Osobom, które nie wiedzą za którą opcją się opowiedzieć polecam ten artykuł, jest tam ładnie opisane za i przeciw dla obydwu opcji.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-07-22 o 19:01 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.